Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapforduló. Szerintetek?
Én nem gondolnám, hogy ajándékot kellene venni vagy ilyenek, de szerintetek "megemlékezzünk róla". Az előző 7-nél szóba megemlékeztünk és ennyi. Szerintetek? Most arra gondoltam, hogy megvárom míg eszébe jut e és mondja mert eddig többségben én hoztam fel. (láttam rajta, hogy nem felejtette el)
22/L
Full felesleges. Én annyit szoktam mondani neki hónapfordulón, hogy "hú, már X hónapja bírod a fejem" :D
A félévesnél voltunk valahol, meg az egy évesre tervezem, hogy kiruccanunk egy hosszúhétvégére, ha úgy jön ki a lépés. Ez októberben esedékes.
Hónapforduló? Utoljára általánosban volt divat az ismerőseim között ennek külön örülni, mert abban a korban nagy szó, ha már pár hónapig együtt vannak a párok. :D
Mi max néha megjegyezzük ha épp véletlenül eszünkbe jut, hogy "hú basszus, már x hónapja nyúzzuk egymás idegeit, hogy repül az idő", aztán annyi. :D Pénteken leszünk együtt fél éve, gondolom megint lesz 1-2 ilyen megjegyzés, aztán annyi.
Mi szilveszterkor jöttünk össze, vagyis éjfél után, technikailag elsején, szóval nekünk marha könnyű fejben tartani, de egyébként nem különösebben hatna meg, ha a barátom elfelejtené, nekem se jut eszembe mindig.
Engem soha nem érdekelt az ilyesmi,még égfordulót se tartunk,sztm teljesen felesleges. Én pl napra pontossan megse jegyzem mikor jöttünk ösze.
N24
Mi mindig csak szóban említjük :) barátom is csak egyszer hozott erre ajándékot, amikor másfél évesek voltunk, hozott egy nagy milka csokit én meg szégyelltem magam, hogy nem vettem semmit, de azt mondta hogy ezt majd együtt megesszük aztán kész :D
szerintem tök felesleges hónapfordulóra ajándékot venni, én máskor is viszek a barátomnak csokit vagy valami más édességet, meg akkor ott van a szülinap/névnap/karácsony + az évforduló aki arra is ajándékoz, ez már alapból 4 esemény amire ajándékot vesztek egymásnak, szerintem bőven elég :D
#6-os vagyok
hát akkor említsd meg neki majd, hogy jól esett volna ha eszébe jut, de nem tudom... nálunk ebből még soha nem volt sértődés. nálunk is legtöbbször én írok a barátomnak, mivel suliidőben én kelek előbb és akkor írok neki fb-n, hogy boldog hónapfordulót és ennyi. nekem emiatt egyszer se volt rossz érzésem. ha meg esetleg pont úgy volt, hogy aznap együtt tudtunk lenni akkor meg mindig ő mondta először élőben, mert én addig azt se tudom milyen nap van, amíg meg nem nézem a dátumot, de ő se sértődött be egyszer se hogy hú, hát nekem soha nem jut eszembe hogy hónapforduló van amikor együtt vagyunk :D
de akkor mond meg neki, hogy néha jól esne ha ő írná ezt előbb, amúgy meg azt írtad, hogy eddig mindig láttad rajta, hogy nem felejtette el, most lehet hogy pont elfelejtette, mert nyár van és összefolynak neki a napok mint ilyenkor a legtöbb embernek, vagy más okok miatt most egyszerűen csak nem figyelte a dátumot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!