Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked mennyi időbe telt megszerezned a kiszemeltedet?
Onnantól kezdve, hogy megismerted.
Onnantól, hogy komolyabban elkezdtél nála próbálkozni.
Egészen aggig míg össze nem jött, hogy azt mondhassátok, hogy együtt vagytok.
Kort és nemet mindenképp írjatok.
23/F
nálunk úgy volt, hogy táborban ismerkedtünk meg, én pont mentem haza, ő meg akkor jött táborba, és segített nekem kicipelni a csomagokat az autóhoz, akkor az unokatesóm mondta hogy micsoda aranyos srác :D de ugye akkor nem történhetett semmi mert hazamentem. aztán egy évvel később pont egyszerre voltunk táborban, még ott se volt semmi, csak feltűnt, hogy nagyon kedves meg jófej aztán érdekelni kezdett, meg amikor hazament és odajött elköszönni akkor végig engem nézett :) aztán tábor után elkezdtünk beszélgetni facebook-on, de napi szinten több órát, és így egy hónap után összejöttünk, mert nagyon tetszettünk egymásnak, nekem ő az első kapcsolatom de nem láttam értelmét hogy húzzam-halasszam, mert beleszerettem ezért viszonylag hamar belementem a kapcsolatba :D és nem bántam meg, mert azóta is együtt vagyunk, most már 22 hónapja :)
18/L vagyok és 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!