Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért történik mindig ez? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik mindig ez? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem akarok önteltnek tűnni, meg semmi. A kérdésem arra irányulna, hogy miért szeretnek belém a pasik. Milyen női tulajdonság van, ami annyira megfogja a srácokat, hogy szerelmet kelljen vallaniuk.

Külsőre nem vagyok egy nagy szépség. Van rajtam egy kis túlsúly, az arcom is csúnyácska, nagy pisze orrom van.

Belsőre sem vagyok egy főnyeremény. Sokat hisztizek, állandóan kimondom, ha zavar valami, néha túl őszinte és/vagy szókimondó vagyok. Viszont emellett sokat nevetek, szeretek játszani, húzni a másik idegeit esetleg kacérkodni.

Nem iszom, nem dohányzom, nem járok szórakozóhelyekre, csak nagyon ritkán (félévente 1-2x). És igyekszem nem sok pasival összefeküdni, és közölni is szoktam, ha alakul valami, hogy hónapokig ne várjanak semmit.

Vannak hobbijaim, de uncsik, rajzolás, zenehallgatás, főzés (mindenért odavagyok, ami kaja), imádok fotózni, idézeteket gyűjtök, szeretek sétálni.

Tehát összességében nem értem, miért van az, hogyha haverkodom egy sráccal, pár hónap múlva szerelmet vall. Segítsetek, hogyan tudnék jó irányba változni.

Remélem nem tűnik bunkónak a kérdés.

2016. jún. 30. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha jol ertem az a problémád, hogy mindneki beléd szeret?:D
2016. jún. 30. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Én azt mondom örülj neki!

Így még tudod keresni a párod.

Bár csak én lennék így.

Ellene: legyél visszafogottabb, ne járj sokat el, próbálj nem tetszeni másoknak.

23F

2016. jún. 30. 11:19
 3/7 A kérdező kommentje:
#1. Igen, tudom marha gázul hangzik. De gondolj abba bele, hogy adott egy rendes srác, érzed, hogy nincs meg vele a kémia, mondod neki, már az elején, hogy csak barátkoznál vele. Azt mondja, hogy szuper, ő is így érez. Eltelik 4-5-6 hónap és szerelmet vall. Ehhez össze kell szednie a bátorságot. Te meg kikosarazod, és jön a köcsög friendzone, amit ugye nem lehet elviselni, tehát, soha többet nem látod a srácot.
2016. jún. 30. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen átérzem, velem is mindig ez történik. Akkor a leggázabb, ha a srác azért szeret beléd, mert egyedül te hallgatod meg mennyire szar az élete, aztán kiderül, hogy öngyilkos akar lenni nélküled. Ez létező probléma.
2016. jún. 30. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen ismerosom. Olyan intenzitassal probalja elfogadtatni magat mindenkivel, hogy egy sokan azt hiszik parkapcsolatot akar. Folyamatosan nevet meg eloadja hogy o a nagyszaju vagyany lany, kozben meg szorong hogy valaki nem fogja elfogadni. Ha te is ilyen vagy akkor tudod mi a megoldas..
2016. jún. 30. 11:44
 6/7 A kérdező kommentje:
én nem szorongok. Annyira nem érdekelnek a dolgok. Ha valakinek nem felelek meg, akkor sajnálom, kalap-kabát :D az ilyenek nem hatnak meg valamiért :D Én valóban ilyennek tartom magam. Ismerőseim szerint is közvetlen vagyok.
2016. jún. 30. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Az #5-ös nagy hülyeséget írt! Aki szorong vagy ilyesmi, az akárhogy játssza a boldogat, látszik rajta, hogy nincs rendben magával, aki mindenáron mindenkivel el akarja magát fogadtatni, az tipikus erőltetett ember és ezzel a viselkedéssel csak taszít mindenkit.

A kérdező tuti, hogy nem ilyen, épp ellenkezőleg.

Szerintem te boldog vagy, kiegyensúlyozott, elfogadod magad olyannak, amilyen vagy és jó fej vagy, vidám, lehet veled hülyülni, őszintén mosolyogsz, kimondod őszintén a véleményed, én eddig csak ilyen lányokba szerettem bele.

2016. jún. 30. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!