Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a csudába van ez? L
Hogy léteznek olyan nők, akik simán képesek elcsavarni egy pasi fejét?
Jó, tegyük fel bejönnek, mint nő a pasinak, de az még önmagában kevés.
Mégis gyakran látom, hogy FOGLALT pasikat kipécéznek és megszerzik.
Rámásznak vagy mi a fene? De ott a pasi csaja tegyük fel, aki nem mellékes. Mármint a nőnek gondolom, hogy 8, de a pasinak???
Elég ha "letámadja" a nő és elmegy az ész? Elfelejti, hogy van csaja?
Ennyire a farkuk vezérli őket?
(Tudom, van kivétel, de most nem velük foglalkozunk)
Közelítsd meg más oldalról.
Annak lehet elcsavarni a fejét aki hagyja, és ezzel kb mindent el is mondtam.
A fenti szituációkban én nem feltétlenül a női oldalt hibáztatnám.
Nem mindig csak a nő hibás. Tudod, könnyű Katit táncba vinni, ha maga is akarja.
Ha valaki megkap mindent a párjától, érzelmi és testi szinten is, nem fogja érdekelni, hogy a világ legjobb seggű csaja rázza magát mellette.
Előző remek, ügyes vagy!
A férfi a hibás, de akkor is, ha a párodat megcsalod (nem te vagy a k***rva?), mert ő neked nem volt elég, nem figyelt rád eléggé, nem verte le időben a másik kant, te csak áldozat lehetsz, benned hiba nincs!
Imádom a női logikád :)
Persze, logikus, hogy adott esetben a férfi is akarja. Nem testi erőszak.
Döntés kérdése. Enged (mert...! az ok legyen bármi), vagy nem enged a csábításnak.
#5:
Miről beszélsz?
A kérdés az volt, hogy ha egy nő rámászik egy másik nő pasijára, aki egyébként erre vevő rá, akkor miért nem mondanak nemet általában pasik? Tényleg, nem a pasi hibája hogy az épp aktuális partnerével nem foglalkozva belemegy a dologba.
Nem pedig arról hogy egy párkapcsolatban én mint nő rámásznék-e bárkire is.
Tetszik hogy megfogtad a női logika oldalát...
Imádom a női logikád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!