Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Többi lent.

Figyelt kérdés
Neveket nem szeretnék mondani,kiváncsi lennék hogy mi erről a vélemenyétek. Én most 20 éves vagyok, és nem tudom miért de nagyon odáig vagyok egy 55 éves nőért. Lehet hogy ezt most betegesnek gondoljátok, lehet énis úgy gondolnám ha nem rólam lenne szó. Láttam egy pár filmben, képeken mikor fiatalabb volt... Pont az esetem,de az hogy most idősebb nem változtat semmin. Remélem kapok értelmes válaszokat.
2016. jún. 30. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
semmi
2016. jún. 30. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:

semmi

nem ismered, külsőre meg nézhet ki még mindig nagyon jól szóval miért ne tetszhetne

2016. jún. 30. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Most akkor ismered személyesen is, vagy csak valami sztárról van szó, akit filmen láttál? Akkor igazából nem a nőért vagy oda hanem egy hamis képért amit a tvben láttál. Akkor meg tökmindegy hány éves, az álomvilágodról kérdezel minket. Én meg Britni Szpírszől álmodozok, az milyen?
2016. jún. 30. 17:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Azèrt ez nem pont ilyen , igaz hogy nem ismerem. De remélem lesz rà lehetőségem
2016. jún. 30. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!