Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy én dolgozni szeretnék? Rosszul venné ki magát?

Figyelt kérdés

Joghallgató voltam, sikeresen lediplomáztam, viszont sosem dolgoztam (tavaly végeztem).

A vőlegényem szerint felesleges és anya is ezt mondja, hogy az emberek legtöbbje nem azért dolgozik, mert szereti. De én szeretném a munkámat, hiszen ezért tanultam évekig...

Viszont ott van az is, hogy esetleg a vőlegényem azt hinné, hogy én így boldogtalan vagyok, vagy nem tud megadni mindent.

2016. júl. 2. 13:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azért anya élete sem volt unalmas soha...

Nem is értem, hogy sok ember miért gondolja azt, hogy aki nem dolgozik, az otthon ül és sorozatokat bámul egész nap.

2016. júl. 2. 13:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármi történik vőlegényeddel és a jövőben és estleg ott maradnál ( akár gyerekkel) x évesen munkatapasztalat nélkül? Elég nagy felelőtlenség lenne. Főleg ha szertenél is dolgozni.
2016. júl. 2. 14:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha joghallgatóként ennyire életképtelen és befolyásolható vagy, akkor nem biztos, hogy ez a legjobb pálya számodra. Ha a vőlegényed és az anyja szerint jó dolog a kútba ugrani, akkor azt is megtennéd? Hisz különben még bedurciznának...
2016. júl. 2. 14:28
 14/14 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Miért nem dolgozol? Nem vettek fel sehova vagy nem is jelentkeztél?

2016. júl. 2. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!