Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerinted becsap a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted becsap a barátom?

Figyelt kérdés

1. Két éve járunk, de azóta nem akarja kiírni Facebook-ra, hogy kapcsolatban vagyunk, holott előző barátnőit kirakta, megjelölte.

2. Nem akar közös fotót, se ő, se én ne tegyek fel.

3. Ha írtam az üzenőfalára, akkor azt úgy állította be, h csak ő lássa. Nagy vita után mostanában nem.

4. Van néhány közös ismerősünk, egy-két barátja, akit ismerek, anyját is.

5. Miért titkol a közösségi oldalon? 32 éves létére állandóan azon lóg, van vagy 1000 ismerőse. Függő, ez már betegség. Ha nem használná vagy ritkán és nem tudnám, hogy az előző nőiről fotókat tett fel ,akkor nem paráznék, de így... Félek, h elveszítem. Bár azt mondja mindig, hogy szeret... 25/N

2016. júl. 2. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ismerem az lyen embertípust. Készülj fel a szakításra, vagy arra, hogy tönkreteszed magad. Az ilyentől menekülni kell.
2016. júl. 2. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
25 évesen 2 év teljes tagadás kell ahhoz, hogy megsértse ez az önérzeted? Mennyi évet akarsz még elpocsékolni az életedből? Őszintén kérdezem. Hol van nálad a határ? Nem unod, hogy megaláz? Nem fogod elveszíteni, hivatalosan ti nem is jártok, csoda, hogy ismerősök vagytok egyáltalán. Mondani egy dolog, felvállalni és büszkének lenni valakire pedig egy másik. Félelmetes, hogy ezt meg lehet valakivel csinálni 2 teljes évig. Nem értelek. Neked nincsenek elvárásaid?
2016. júl. 2. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem becsap.
2016. júl. 3. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt mondja, hogy szeret.... de azért nem akarja, hogy ezt mások is tudják.

Akkor mégsem szeret olyan nagyon.

2016. júl. 3. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem akar felvállalni mások előtt, én a helyedben szakítanék vele, később majd ennyibe se fog nézni
2016. júl. 8. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!