Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez velem?
Figyelt kérdés
Lassan 4 éve ismerem es az elso pillanatban bele szerettem..de o nem
érdeklődött irántam..de mindig is oda voltam erte..pedig azt hittem nem..de ma megint meg lattam es ujra minden feljött hogy menyire szerettem...hihetetlen amit iránta érzek mas fiúra miatta nem nezek
Szerintetek ezt miert van miert nem tudom ki verni a fejemből mar 4 éve ?
23-Nő
2016. júl. 2. 22:43
1/1 anonim válasza:
Ez végtelen nagy túlzás. Szerintem nem ártana szaksegítséget kérned. 4 évet elpocsékoltál a semmire. Ez nem romantikus, hanem szánalmas. Az élet elmegy, te meg dédelgetsz valamit, ami soha nem volt és soha nem is lesz. Miért teszed ezt magaddal? A nyavajgást választod a boldogság helyett. A te felelősséged, hogy még meddig húzod! Ha nem akarsz szenvedni, tegyél ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!