Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek megőrülni?
Van egy férjem, akit már nem szeretek. És van a munkahelyem, ahol beleszerettem valakibe ( az érzés szerintem nem kölcsö ös, bár úgy érzem, tett az illető azért, h érezzek...sokszor hazavitt, véletlenül sokszor hozzám ért, minden este felhívott és sok-sok számomra félreérthető dolgot tett. Egy idő után agresszívan viselkedett, megjegyezte h nekem biztosan a fiatal fiúk az eseteim, majd végül azt mondta, h elvesz tőlem egy munkát, mert nem dönthet az érzelmei alapján??, és talán majd elgondolkozok h ez miért történik. Sokszor, mintha élvezte volna, h a férjem féltékeny....
Nem tudom, h mitévő legyek....a férjemet nem akarom megbántani....de a munkámat szeretem, nagyon jól keresek és nem akarok felmondani....teljesen tanácstalan vagyok, lassan megőrülök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!