Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szeretett lányt vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretett lányt vagy a szerelmet válasszam?

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt összemelegedőben voltam egy lánnyal, akit akkor még túl fiatalnak tartottam kapcsolatra. Másfél évig elötte nem volt kapcsolatom csak keresgéltem, ő viszont megfogott, de az élethelyzet sem lett volna alkalmas arra, hogy együtt legyünk, ráadásul nem is gondoltam volna, hogy szerelmes vagyok belé, vagy hogy ennyire az leszek. Kicsit összetört, amikor mondtam, hogy ez nem fog most menni és külön utakon indultunk. Nekem lett barátnőm, akibe eleinte és még most is szerelmes vagyok, vagy inkább nagyon nagyon szeretem. Boldog voltam vele az elmúlt két évben, ki is verte kb a fejemből az előző lányt. Viszont közben vele gyakran, nem szándékosan összefutottam, vagy láttuk egymást, így mindig ott kattogott picikét a fejemben. Azt hittem jobb lesz. De nem. Most ott tartok, hogy beszélgetünk, ha úgy alakul, persze semmit nem csinálunk, neki is lett barátja. De ő is így van, ahogy én. Megbeszéltük, hogy amíg nem jutunk el arra a pontra, hogy kettőnk között működő kapcsolat lehessen, addig tartjuk a távolságot, de nem megy. Szerelmes vagyok, szerelmesek vagyunk. De nem abba akivel együtt vagyunk kapcsolatban. Illetve én őt is nagyon szeretem, annyira, hogy nem tudnék fájdalmat okozni neki. De közben a másik lány is ott van a fejemben. Nagyon rossz! És nem tudom megoldani. Rosszabb pillanataimban, amikor sokat gondolkodom ezen el tudnám sírni magam, pedig soha nem voltam egy pityergős. Persze elég romantikus fajta vagyok. De nem bírom. Ma csak megöleltük egymást a lánnyal és nem tudtuk elengedni a másikat. Nem értem hozzá, amióta van a kapcsolatom. Nem tettem semmit, de olyan lelkiismeretfurdalasom van és szenvedek, hogy kicsinál teljesen. A barátnőmet szeretem, együtt élünk. Annyira tanácstalan vagyok, hogy ide kellett leírnom, mert nem mondhatom el ezt senkinek, mert ez a titkom jelenleg. Ha elmondnám, veszélyes, hogy úgy derülne ki, hogy nem akarom. De megőrülök ettől. Nem tudnám megbántani a barátnőmet, mert tényleg nagyon szeretem, de nem megy ki a fejemből a másik lány és felemészt teljesen. Közben nem mutathatom ki. Nagyon fáj.

2016. júl. 3. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%

6 év nem korkülönbség, ha már elmúlt 18.

ne csapd be a párod, engedd el őt, mert te NEM vagy szerelmes belé, rohadt megalázó számára, ha még nem is tud róla, és csak szeretetből vagy vele...ennél jobbat érdemel.

2016. júl. 6. 09:20
 12/72 anonim ***** válasza:

A másik lány otthagyná a párját érted?

Szerintem gondolkozz el, hogy mi hiányzik a jelenlegi párodból ahhoz, hogy szerelmes legyél bele, és engedd el, ha úgy érzed, hogy ő kevés neked.

2016. júl. 6. 15:06
 13/72 A kérdező kommentje:
Egy rossz ember vagyok. Nem tudok dönteni. Nem tudok nemet mondani a lánynak és nem tudok végső nemet mondani a barátnőmnek. Szenvedek. És még itt sajnáltatom magam. Persze senkinek nem is tudom ezt elmondani sem. De ez hogy nem tudok dönteni, lelkiismeretfurdalásom van ez kikészít. Egyre közelebb kerülünk a lánnyal egymáshoz, lélekben megcsaltam a barátnőmet. Hazamegyek és szeretem őt és anélkül vezeklek, hogy tudná. Szeretem őt is. Nem bírom elhagyni. Hogy lehetséges ez?? Sosem volt ilyen nehéz ezt eldöntenem. Sőt! Szakítottam már, szakítottak velem. De ez mindenen túlmegy. Annyira elegem lett, hogy már azon gondolkodom, hogy mindkettejüket hagyom és szenvedek egyedül, mert ez így tiszta szánalom. Férfi létemre. Annyira jól jönne egy kis segítség. Nem attól félek, hogy a másik lánnyal pofára esek, persze attól is. Képtelen vagyok elhagyni a barátnőm.
2016. júl. 11. 20:27
 14/72 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, itt egy lehetőséged van. Najó, kettő.

A második, amit le is írtál, hogy mindkettő lányt otthagyod.

Az első, hogy végre választasz. CSAK az egyiket, a másikkal minden létező kapcsolatot megszakítasz. Ha a barátnődet választod és a másik lány mittudomén munkatársad, akkor átkéred magad másik részlegre vagy teljesen munkahelyet váltasz, de kizárod az életedből, mert ez így nem fog menni, később se.

Hogyan válassz? Menj haza a szüleidhez vagy menj el egy hétvégére a haverjaiddal, de egyik lány se legyen veled. Ki hiányzik éjszaka mellőled? Melyik lány nélkül nem tudnál élni? Ne azt akard eldönteni, hogy melyiket szeretd jobban, mert azt már látod, hogy ezt nem tudod. Akkor legyen az a kérdés, hogy melyik lány hiányát tudnád jobban elviselni.

Ha még ez se segít, dobj fel egy érmét. Csak ismered ezt a "trükköt", abban a pillanatban úgyis reménykedni fogsz valamiben. Vagy amikor meglátod az eredményt, csalódott leszel vagy épp boldog. Erre az érzésre alapozva tudsz dönteni.

2016. júl. 14. 01:18
 15/72 anonim ***** válasza:
44%
"Nagyon fáj" :D :D Legalább ezt ne írtad volna!
2016. júl. 14. 01:55
 16/72 A kérdező kommentje:
Ja hát szerintem is vicces, csak elég elkúrt módon. Még mindig nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Amikor tudok vele vagyok, aztán meg hazamegyek a barátnőmhöz. Sajnos elkezdtem keresni azokat a pillanatokat vele, amikkel nehezítem a dolgom és közben eszembe jut, hogy nem tudnám otthagyni. Aztán meg másik pillanatban arra gondolok mennyire hiányzik a másik lány. Ha egyenes ember lennék, akkor ezt nem tehetném meg. Ez számomra is most derült ki. Nem tudom meddig húzom így. Azt sem hogy én fogok végül dönteni, vagy az idő és a történések egy nagy balhéval megoldják a dolgot.
2016. júl. 18. 20:22
 17/72 anonim ***** válasza:
100%

azt kell meglátnod, hogy nem vagy rossz helyzetben. Két jó közül kell választanod. Mind a két lány jó, mind a kétféle érzelem jogos és mély. Ha olyan fiatal lennék, mint te, én azt választanám, akibe szerelmes vagyok. Hiszen ilyet annyira ritkán és annyira kevesek élhetnek meg, hogy ennyire szerelmesek legyenek egymásba. Még ha csak rövid ideig is akár.

Csak ha idősebb, házas, családos ember lennék, akkor választanám azt, akivel jól érzem magam és kapcsolatban vagyunk.

Figyu. elmondok egy titkot. A 21 éves barátnőd mellett úgysem fogsz egy életen át kitartani. Ez az élet rendje. Az emberek nem köteleződnek el ennyire fiatalon. Akik meg igen, azok úgyis elválnak. Most ne jöjjön senki a dédszüleivel, a jelenben élünk. Nem fogsz örökre együtt maradni a jelenlegi barátnőddel, és nagy valószínűséggel a másik lánnyal sem. Az élet játék, és még fiatal vagy. Szerezz igazi élményeket, ne hagyd elmenni magad mellett az életet. A barátnődnek fájdalmat fogsz okozni, és magadnak is, de én nőként nem tudnám elviselni, hogy a barátom másba legyen szerelmes, miközben velem fekszik le, és talán a barátnőd is így gondolja.

Persze már születtek jó válaszok, menj el sétálni, gondold át, írd le a gondolataidat, stb.

Valakit mindenképp meg fogsz bántani, saját magadat is, stb, az élet ilyen. Valamiről, valakiről le kell mondanod itt, de ezek tényleg csak ideiglenes kapcsolatok, még ha most nem is így látod.

2016. júl. 21. 19:29
 18/72 anonim ***** válasza:

Én megértelek kérdező... Tudom, milyen. :(

Nem tudom, mi lesz idővel, de majd írd meg, hogy alakult kérlek és hogy jól alakult-e, ha nem baj. Hátha tanulhatok belőle én is.

2016. júl. 21. 19:33
 19/72 anonim ***** válasza:
ja és azt a bromságot felejtsd el, hogy egyiket se válaszd. Az életet élni kell, keresni kell a boldogságot. ha van rá lehetőségünk, akkor pedig élni kell vele.
2016. júl. 21. 19:35
 20/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos kommenteket! Kezd kialakulni bennem miként fogok dönteni. Illetve már döntöttem, csak nagyon nehéz a döntésem megvalósítása és tudatosítása a barátnőmmel. Még kell egy kis idő, hogy mindent végiggondoljak és megváltoztassam az életünket. Szeretem nagyon, de a szerelmet kell választanom.
2016. júl. 25. 22:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!