Fiuk, nagyon szerencses vagyok ha a szerelmem miattam változik vagy értem változik?
Azt veszik észre a barátai, hogy jobb lett, mármint hogy pl nem iszik a barátaival, teljesen elhagyta a cigit, korábban is naponta csak 1-2-t szívott, és állítólag kedvesebb is lett, úgymond megjavult. Ezt annak tudjam be, hogy nagyon szeret, vagy ti mit gondoltok?
18N

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Vicces hogy 18 evesen NONEK tartod magad. Pedig a kerdeses is nagyon gyerekes :)
De szerencses majd 2 honap mulva leszel amikor ott hagy a fiud egy masikert.
Kapcsolódó kérdések:
A témában várom a véleményeket, meglátásokat! (23F)
Ha nincs velem megőrülök érte, csak rá tudok gondolni. Adjatok tippeket, bevált módszereket!
kezdett kialakulni közöttünk valami, de mondta, hogy felmondott a régi munkahelyén, és kiutazik két hét múlva külföldre. Nagyon rosszul érintett, mert nagyon beleszerettem.
Pár hete egy szakmai konferencián voltam, ahol az egyik asszisztens -mint kiderült- egy volt iskolai évfolyamtarsam volt. Amikor regisztráltam ő volt ott az asztalnál. Bemondtam a nevem, és egyből elkerekedett a szeme - konferencia lévén igényesen jelentem meg, továbbá...
Persze nemet mondtam az összesnek, de eddig én nem kellettem nekik most meg még ők keresnek meg.
1 hete összefutottunk egy bárban. 5 éve nem láttam. Annyira szerettem anno, hogy úgy még soha senkit, megmagyarázhatatlan számomra. Tulajdonképpen rám se hederített, tudni illik, nem váltunk el jól, összekapott velem. Nekem azóta férjem van, de mindig gondoltam rá,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!