Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire értitek a nők öntarto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értitek a nők öntartogatását a testi kontaktustól?

Figyelt kérdés
Petesejtdonoros lombik

Igazság szerint, amennyi nő van a földön, egy férfinek sem szabadna egyedül lennie. Kellene, hogy nyissanak egymás felé az emberek, hogy ne széledjenek szét még jobban az emberi kapcsolatok. Itt két dologról beszélhetünk:


- Lehet randizni, de a női nem tagjai közül számtalan nehéz esettel lehet csak találkozni. Akik nehezen vagy egyáltalán nem fekszenek, őrjítően egekbe van ez miatt a biológia szükségletünk. Ahelyett, hogy egymásra találnának az emberek, szétszéledés alakul ki. A nők tartogatják magukat és inkább vannak, egyedül, keresik a kifogásokat, holott legmélyen pszichés problémák és/vagy hatalmas igények iránti vágyak lapulnak.


- Menjünk el örömlányhoz és fizessünk.


Holott, ha két ember jól tudja érezni magát és egymásra találnak, annál jobb nincs a földön. Nekem is komoly a természetem, de meg sem fordult a fejembe, hogy kihasználjak egy olyan nőt, aki nekem tetszik. Lehet, hogy odatenném magam az ágyban, elvárnám fordítva is, de abba a nőbe én szerelmes lennék. Nem pedig az, hogy holnap már nem látjuk egymást.

Csak idáig már nem jutnak el az emberek, mert nincs hozzá affinitás, akarat és türelem, bizalom.


És a vége az lesz, hogy virágzó üzlet marad a prostitúció, a randizó nők nem tudják mit akarnak, a gazdagoknak pedig mindig jut majd olyan nő, akivel jól tudják érezni magukat. Ez aztán korrekt! Szépen szakad szét a társadalom és mindenhol a pénzes emberek járnak jól.


Akinek pénze van, ott nem kérdés, hogy a társkapcsolaton, a jó dugáson kívül, női lojalitás, meg babusgatás is van az igényekért cserébe. tehát azok boldog emberek. Csak átlagszinten vannak ezek a problémás nők, akik nem tudják mit akarnak az élettől. Elmennek egy randira és bár kellene, hogy szervezetügyileg legyenek szükségleteik, végül a szív helyett megszólal az ész és megszakad minden.


Mert ami nem éri meg, ott nem marad meg a nő. És erre akkor jön rá azonnal, amikor össze kellene bújni. Mert addig legalább valahogy elvan, ha már nincs gazdag fószer és szeretethiányosan ült eddig a szobájában, magányosan. Higgyétek el, hogy nagy a baj, gáz van, ez már nem a régi világ! Csak rosszabb és rosszabb lesz minden.#lányok, nők, kapcsolatok
jún. 26. 23:38
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/182 anonim ***** válasza:
100%
89: nem volt jobb dolgunk :D az nyilvánvaló, hogy megvilágosodni úgysem fog.
jún. 29. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 92/182 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel te provokálod a saját észjárásodat ..."


Szerintem keress rá a provokál szó jelentésére, ha már használod, mert ez a mondat így teljesen értelmetlen.

jún. 29. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 93/182 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes levél

"És ha tudnánk"


"Nem egyes, hanem többesszám. Mi az, hogy tudnánk? Már többen vagytok egy bagázson , akik jönnek a kérdések alá?"


Miért, eddig azt hitted, hogy ugyanaz a személy írta az összes hozzászólást?


Most komolyan nem tudtad a szövegkörnyezetből kikövetkeztetni, hogy a többesszám ránk, hozzászólókra vonatkozott???


"Szerintem te nem tudod, hogy ez mit jelent: NŐ!"


Persze, nő létemre nem tudom, hogy mit jelent a nő. Azért voltak boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolataim, mert nem tudom, hogy mit jelent, hogy nő. Azért vonzódtak, vonzódnak hozzám tök normális, talpraesett, jó fej férfiak, mert nem tudom, hogy mit jelent a nő. Azért kapok pozitív visszajelzéseket férfiaktól, mert nem tudom, hogy mit jelent, az hogy nő.


De ez még semmi, a legkomolyabb probléma meg az, hogy úgy hastáncolok, hogy nem tudom, hogy mit jelent, hogy NŐ.


Tiszta szerencse, hogy te viszont tudod. xD

jún. 29. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 94/182 A kérdező kommentje:

85: A mosógéped elromlásának lehetséges megjavítása és az éves Horvátországi nyaralásod miatt vagy boldog?


Tudom, hogy nő vagy, de így kérdezem: Ember hallod magad? ! Nem hinném.

Ahhoz képest , hogy vállalkozó vagy 2 diplomával és két nyelven beszélsz, elég jó buta vagy!:) Gratulálok.


"A jó külső lehet a jó kereset megfelelője ha a két ember igényei találkoznak."


Ezzel kapásból ELLENT mondtál önmagadnak. Mert te korábban azt nyilatkoztad, hogy a saját szintedet várod el anyagilag is. Hát az nekem megvan, most már teljesen máshogy értelmezed az értékrendeket.


Ti nemek közötti különbözőségeket kihasználó OKOSTOJÁS nők, ide figyeljetek: A testnek a test a párja. Az észnek az ész a párja.

A pénznek a pénz a párja.

Az, hogy ti a kényelmetek miatt a testeteket adjátok egy férfinek, tehát anyagiakért -testet, az bizony nem egészséges értékrend, még rosszabbak vagytok ezáltal, mint a prostik! Egyébként ez a TI kirekesztésetek miatt virágzó üzletág.


Ez a 25 éves "répa lány", a saját alkoholista faterja miatt gyűlöli a férfiakat és sokakkal együtt inkább maszturbál otthon a szobájába és előbb-utóbb csípőfogó fingatógépet is előbb használ majd, mint egy társat, akivel ellehet. Azért állítom a csípőfogó fingató gépet, mert ugye a maszti sem jó mindenre. Nem helyettesíti az erős férfikezet, ami megfogja a nőt stb.


Meg olyat is írtál, hogy te nem adod oda magad senkinek, nem fekszel le velem, nehogy belém szeressél:) te inkább a MarhaFlóra:D vagy!Az imponál szót jól használom. totál butaságokba kötsz bele.

Olyan ideges voltál a nekem való üzenet küldésekor, hogy arra nem voltál, hogy elválaszd a sorokat. Aki államvizsgázik az ezt nem tudja, hogy tagolni kell? bekezdések az átláthatóság könnyedsége miatt! Én ezt ált.isk második osztályban már tanultam, ti nők nem? És te répa? 25 éves répa? :)


Szerinted milyen himi-humi/ gyogyi-fogyi lehet az a nő, akinek ez a felhasználóneve marharépa:D!? Ember minden szavadra emlékszem.

86: Tévedés marhar.pa fsz!


Én nem azt írtam, hogy 6 oklevelem van, én máshogy fogalmaztam.

De a szám stimmel. Amire te azt válaszoltad, hogy AKKOR KEKSZ:)

Tisztán emlékszem, a hüje-buta női felfogásod könnyen beleég az ember retinájába. Azt is írtad, hogy gyerekekkel foglalkozol és aznap szerezted meg állítólag az államvizsgádat, amikor nekem üzentél.


99.9 százalékban óvónő lehetsz, de ha más akkor más. Még most sem mered elárulni mennyit keresni DE közlöm veled: nem hinném, hogy átlag 150 ezer forintnál többet keresel, max 200 alatt vagy valahol répa!


Bármennyire is rossz a felfogásod, ennyit én is megkeresek, a szintedet elérem, ezen nem múlna egy kapcsolat. na de miért jöttél össze egy nálad legalább 15 évvel idősebb emberrel? A saját korosztályod azonos fizetéssel miért nem volt jó? Ja!! Hogy annak nem volt elég pénze, szándékosan kerested meg ezt a korosztályt? Ezt nem csodálom, hiszen vagytok így TI NŐK egy páran.


Ahhoz hogy a nőket érdekelje a belső, először megnézik a külsőt és tudomást szereznek a pénztárcáról!

jún. 29. 18:06
 95/182 A kérdező kommentje:

87: Mivel tudod bizonyítani az igazadat, mit számít a TE szavad?


88: TE ne bontogassál itt semmit, mert ezek csak szavak. felelősséget nem vállalsz érte, ez nem segít semmit.


90: Hát az elkajlódás végett valóban nem ártana visszahozni a régi rendszert, mert amíg a nők válogathatnak, addig koholt kifogások is beleférnek, miközben a pénz miatt szélednek szét.

jún. 29. 18:08
 96/182 A kérdező kommentje:

91: az a nő, akinek melle , feneke van az mikor fog megvilágosodni és alkalmazkodni?


93: Te csak a magad nevében írjál, ne másokra hivatkozzál sosem! Ezt tanuld meg. Amiket írsz azok csak szavak. ugyanolyan légből kapott védekezést alapul vett szavak, mint a 25 éves lányé, aki most elvan egyedül és inkább maszturbál otthon, minthogy megossza magát valakivel.


Annak meg ahogy már írtam, az alkoholista faterja miatt kell kínlódnia, mert az anyjával az rosszul bánt. persze az édesanyja így is kitart az apja mellett. De a MarhaFlóra már magasra teszi a lécet és beképzeltté vált.

jún. 29. 18:12
 97/182 anonim ***** válasza:
Brühühü, szegénykémnek rossz az élete, kár, hogy ez az ő hibája és senkit nem érdekel.
jún. 29. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 98/182 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi eset vagy kérdező :D Azon csodálkoznék, ha létezne olyan nő, aki szóba áll veled :D
jún. 29. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 99/182 anonim ***** válasza:

"Hát az elkajlódás végett valóban nem ártana visszahozni a régi rendszert, mert amíg a nők válogathatnak, addig koholt kifogások is beleférnek, miközben a pénz miatt szélednek szét."


Magyarul, téged az zavar, hogy nemhogy van pofájuk téged visszautasítani, de ezt mindenfajta retorzió nélkül meg is tehetik? Jól értem?

jún. 29. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 100/182 A kérdező kommentje:

97: Nem rossz az életem, de az tény, hogy van , ami hiányzik belőle.

Ha senkit vagyis ( téged ) nem érdekel, akkor mit keresel itt?

Jöttél ide áskálódni, azt hiszed ez érdekel bárkit is?

A nőket biztosan nem, ők análkül is olyanok, amilyenek.


98: Te vagy marharépa:D nevű fsz ugye? Nem véletlenül te vagy az orvosi eset? Ide jöttök harcolni ti nők, az utcán meg ugyanazt csináljátok , amiről szól fórumkérdés? Az alkoholista faterod miatt váltál ilyen érzéketlenné?


Létezik olyan nő, ne aggódj.


99: Tévedés! Ha ismernéd a történelmet és tudnád milyenek voltak akkor a nők és milyenek most, akkor értenéd miről írtam. nem foglak oktatni, tanulj tino! Hosszú út vezetett odáig, hogy mára már jó dolgukban elvannak szállva maguktól és ezért nem férfi a férfi pénz nélkül.

jún. 29. 18:46
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
50 FAKTOROS NAPOZÓ SPRAY

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!