Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire értitek a nők öntarto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értitek a nők öntartogatását a testi kontaktustól?

Figyelt kérdés
SzafiFree és SzafiReform termékek

Igazság szerint, amennyi nő van a földön, egy férfinek sem szabadna egyedül lennie. Kellene, hogy nyissanak egymás felé az emberek, hogy ne széledjenek szét még jobban az emberi kapcsolatok. Itt két dologról beszélhetünk:


- Lehet randizni, de a női nem tagjai közül számtalan nehéz esettel lehet csak találkozni. Akik nehezen vagy egyáltalán nem fekszenek, őrjítően egekbe van ez miatt a biológia szükségletünk. Ahelyett, hogy egymásra találnának az emberek, szétszéledés alakul ki. A nők tartogatják magukat és inkább vannak, egyedül, keresik a kifogásokat, holott legmélyen pszichés problémák és/vagy hatalmas igények iránti vágyak lapulnak.


- Menjünk el örömlányhoz és fizessünk.


Holott, ha két ember jól tudja érezni magát és egymásra találnak, annál jobb nincs a földön. Nekem is komoly a természetem, de meg sem fordult a fejembe, hogy kihasználjak egy olyan nőt, aki nekem tetszik. Lehet, hogy odatenném magam az ágyban, elvárnám fordítva is, de abba a nőbe én szerelmes lennék. Nem pedig az, hogy holnap már nem látjuk egymást.

Csak idáig már nem jutnak el az emberek, mert nincs hozzá affinitás, akarat és türelem, bizalom.


És a vége az lesz, hogy virágzó üzlet marad a prostitúció, a randizó nők nem tudják mit akarnak, a gazdagoknak pedig mindig jut majd olyan nő, akivel jól tudják érezni magukat. Ez aztán korrekt! Szépen szakad szét a társadalom és mindenhol a pénzes emberek járnak jól.


Akinek pénze van, ott nem kérdés, hogy a társkapcsolaton, a jó dugáson kívül, női lojalitás, meg babusgatás is van az igényekért cserébe. tehát azok boldog emberek. Csak átlagszinten vannak ezek a problémás nők, akik nem tudják mit akarnak az élettől. Elmennek egy randira és bár kellene, hogy szervezetügyileg legyenek szükségleteik, végül a szív helyett megszólal az ész és megszakad minden.


Mert ami nem éri meg, ott nem marad meg a nő. És erre akkor jön rá azonnal, amikor össze kellene bújni. Mert addig legalább valahogy elvan, ha már nincs gazdag fószer és szeretethiányosan ült eddig a szobájában, magányosan. Higgyétek el, hogy nagy a baj, gáz van, ez már nem a régi világ! Csak rosszabb és rosszabb lesz minden.#lányok, nők, kapcsolatok
jún. 26. 23:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/187 A kérdező kommentje:

69: :D


Csak tudod az a baj, hogy a belső és a stílus miatt nem számíthatok Bözsikének. :):):)


Ha ez igaz, akkor gratulálok, én is természetesen figyelmes lennék azzal, akivel vagyok. De nincs ilyen lehetőségem, viszont ha közkegyelemért szeretnél könyörögni majd a templomban a női nem bűnei miatt, akkor megteheted nyugodt szívvel , pap nélkül is. Inkább azt, mint ezt, hogy jössz ide megmagyarázni azt, amit nem kell bizonyítani, miközben tudod, hogy itt írhatsz bármit.


"ez nekem talán élvezetesebb, mint nekem."


Leány! (ha az vagy ténylegesen) Úgy fogalmazz, ha mások vagy a kérdező olvassa azok is tisztán megértsék a magyarázkodásodat. Legyen szép napod, ebben a romlott világban."de mivel nem volt túl megnyerő személyiség, nem kellett"


Ezt pofáztam. 1920-at megelőzően és onnantól és 1989 között még örültetek, ha volt tető a fejetek felett. Most már válogathattok, más dolgotok sincs, csakhogy kerüljétek az igazi életet, ami járhat akárcsak problémákkal is.

Gondolom, aki megnevettette a fejedet végül az jött be, vagy inkább az aki bármilyen tudat alatti vagy feletti dolog miatt jobbnak bizonyult nálad.


De ezáltal még mindig ott tartunk, hogy más dolgotok sincs, csakhogy válogassatok és kifogásokat keressetek, ha éppen úgy tetszik. Miközben a másik oldal gyakorlatilag kiszolgáltatott annak a helyzetnek, amely végül általad hozza meg a döntést. A fenekedet nyilván nem adod, tehát az illetőnek csak raboltad az idejét, az utána mehetett fizetni egy prostinak. a vállalkozónak meg az üzletembernek hat nő is ráül a fejére , ha az kell neki. Ott őt akarják felszedni és nem pedig neki kell küzdenie.


Milyen jó dolga van. Ez aztán a korrekt!

Te egyébként mennyire vagy megnyerő személyiség?

Szerintem nem túlzottan, maximum van melled és feneked és ez a saját kincsed ahhoz, hogy válogassál."És nem vagyok én ritka kivétel, a környezetemben az átlagos pasiknak is teljesen normális nője van, közel sem 185 kilós Bözsike."


19 megye van magyarországon ugye? Több millió ember. Szerinted ez mennyire bír relevanciával? (teljesen normális nő) Ez a teljesen normális nő pont olyan , akinek elvan szállva az agya és válogathat, magával szippantja a dicséretek sokasága és ő PONT az átlagkeresetű férfivel fog összeállni ugye? Na fene! Milyen jók letettek ti nők hirtelen!

De kár, hogy ezek csak szavak.


"Szóval hagyjuk már ezt,"


Szóval ne hagyjuk."annál az a nagy helyzet, hogy nincs benne semmi más, ami értékes lenne"


Amikor a gyönyörű nő milliárdos öregember mellett kullog, az ő esetében is az öregember személyisége volt a megnyerő ugye? Ugye?! Biztosan nem próbálkoztak nála más férfiak, akik intelligensek lettek volna és normálisak ugye? Az a nagy helyzet, hogy amikor kilépsz majd az utcára és emlékezni fogsz erre a beszélgetésre angyalom, megfog bukni az elméleted!

csak nyisd ki a szemed és NE MAGADAT hozd bizonyíték nélkül, mintha te lennél itt a releváns megváltó vagy főszereplő. Aztán ki tudja hol fogsz kikötni pár év múlva.


"Ezért mondom hogy gond lehet az önképeddel"


Ezért mondom, hogy az önképet fel lehet dugni képzeletben önmagadnak.

Sztársportoló, üzletember, 2 méter magas pénzes kigyúrt férfi stb.

Ugye?! Arra már kínlódás , megpróbáltatás nélkül rácuppanna fejetek, mert azoknak ember feletti tisztelete van.


"A tények magukért beszélnek."


Bizony ám! Kemény tények. kemény tények azok a dolgok, hogy nincs relevanciája egy adott elutasításnak sem, mert azok a nők, akik impozánsan néznek ki, már le sem állnak beszélgetni a férfiakkal, már indokuk sincsen tényszerűen. Mert rájöttek arra, hogy belülről rohadtak, egy átlagfizetésűvel úgysem állnak majd össze, enni-inni pedig nem akarnak bárkinek a pénzére, hogy utána ugassák őket.

Rájöttek, hogy ezt se lehet.


Az emberi kapcsolatok egyre jobban szétszélednek, az anyagi felmutatás a nyerő. már elmentünk teljesen ebbe az irányba, most minden még rosszabb lesz.

jún. 29. 10:40
 72/187 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te egy akkora suttyó vagy az itt mutatott stílusod alapján, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, hogy emiatt nincs nőd. És észre sem veszed, hogy mennyire ellentmondasz saját magadnak, úgyhogy a legélesebb kés sem vagy a fiókban. Innentől kezdve te tényleg max pénzzel tudnál szerezni, de ahhoz meg csóró vagy. Hát, szarügy. A más szempontból is értékes emberek találnak párt. Te sajnos nem vagy az.
jún. 29. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 73/187 anonim ***** válasza:
100%
Ha unod a hagyományos keresztrejtvényeket

Igen, válogathatok. Bárki válogathat, legfeljebb egyedül marad, mint te. Akkor miért ne tenném?


Miért lenne csúnya barátom, ha lehet jóképű?

Miért lenne ostoba barátom, ha lehet művelt és intelligens?

Miért lenne savanyú barátom, ha lehet humoros és életvidám?

Miért lenne unalmas barátom, ha lehet partner a kalandjaimban?

Miért lenne önző barátom, ha lehet odaadó és szenvedélyes?

Miért lenne életunt barátom, ha lehet ambíciózus és fejlődő?

Miért ne lehetne olyan barátom, akivel hasonlóak az érdeklődéseink, értékrendjeink és életutunk?


A jelenlegi barátom előtt három srácot utasítottam el, mert vagy kevésnek tartottam őket magamhoz, vagy mert egyszerűen nem voltak szerethető és vonzó jellemek.


Nyilván vannak anyagias nők, na és? Az ókorban is voltak, a jövőben is lesznek, akárcsak az örökké gyűlölködők és sikertelenek, mint te.


El kéne gondolkoznod azon, hogy miért nem kellesz a normális nőknek sem. Miért nem kapsz egy mosolyt se senkitől. Miért magányban éled az életed.

jún. 29. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 74/187 anonim ***** válasza:
100%

Én beszéltem a kérdezővel privátban, elég hosszan. Tudta, hogy van barátom és ennek ellenére folyamatosan arról írt, hogy mennyire szeretne találkozni és tényleg csak azt szeretné, ha csak pár órára megkaphatná azt a szeretetet és kielégülést, ami a barátomnak állandó. Hiába mondtam, hogy nem tervezem megcsalni a barátom, ő egyre csak írta, hogy legalább hadd csókoljon meg. Legalább hadd adjon egy puszit a homlokomra. Legalább hadd öleljen meg. Legalább hadd fogjon meg. Legalább hadd foghassunk kezet.

Rendszeresen szidott, amiért nem értek egyet a nézeteivel, de mindig ott lyukadtunk ki, hogy ő vágyik rám, de én még ezt se adom meg neki.


Ennyit a te erkölcseidről, kérdező.

jún. 29. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 75/187 anonim ***** válasza:
93%

😂😂😂😂😂

Na, akkor mégiscsak egy nyomi lúzer, aki még sose látott nőt közelről. Ki hitte volna 😂😂😂

jún. 29. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 76/187 A kérdező kommentje:
Szerelmes levél

Még mielőtt válaszolok a 72-nek meg a 73-nak.


74-es: Egy hazugság amiket írsz. Kigömbölyíted a téglát!


-Te azt állítottad, hogy van barátod, ennek ellenére képes voltál szánalomszexről nyilatkozni és próbáltál volna bennem hiú ábrándokat kelteni. Ez nem sikerült, én kontrolláltam a dolgokat. Tisztességesen beszéltem veled. De meg kell , hogy mondjam, olyan buta vagy, mint a föld.

Te okosnak hiszed magadat, azt képzeled, több vagy másoknál.

De az egyenest gömbölyűnek, a gömbölyűt pedig egyenesnek látod és totálisan fordítva vagy bekötve.


Annak ellenére, hogy barátod van, a kilengésed és a téves megvezetésedre való bukkanást követően, mindig azzal magyaráztad meg a kilengésedet, hogy a kettőnk kontaktusára hívtad fel a figyelmet. Amivel édesgetted, hogy kettőnk között lehetne ölelés stb. De hogy azért nem most már MIVEL én bunkón beszéltem veled. Holott egyik pillanatban még azt hangoztattad, hogy neked van barátod és nem csalnád meg.

Ahelyett hogy a barátoddal beszéltél volna, folyamatosan hetekig velem tartottad a kontaktust.


műszaki dolgokkal kapcsolatban is teljesen dilisen nyilatkozol.

Kieszközölöd a kritikát, majd arra ellentámadással reagálsz, neked áll feljebb. A pszichés terhelhetőséged alacsony, a stressztűrő képességed nulla és buta is vagy. Lehetséges a női pszichopátia.

tudat alatt azért keresed a vitát, hogy legyen mibe belekötnöd, de most sem a barátodra szánod az időt, hanem jössz pattogni a kérdésem alá,


mert most már az fáj, hogy végül tudod, hogy NEM ismerhetsz meg.

Mert nem vagyok kíváncsi rád.

kétségbe vonható az is, hogy kid van és kid nincs.

és MINDEN ember előtt lejáratod magad, mert saját magadnak mondassz ellent. Nem emlékszel arra, hogy miket írtál korábban.


Semmiféle nézeteltérés nem volt már közöttünk, csak te bekukkantottál a kérdésem alá. Ahol neked "keményen beszóltam. " Ez miatt sértett lettél, privátban hömpölyögtél, majd a véget ért a kontaktusunk.

Drága! Tudod, hogy mi a te bajod!

Hogy sehogy nem nézel ki külsőleg és nagyon jól tudod, hogy nekem nem kellenél, erre egyébként utaltál is(nem biztos, hogy tetszenék neked)


Az a nő, akinek legalább szép arca és legalább jó feneke van és önbizalma helyén való, az ilyet NEM ÍR! nem szereted te a barátodat, te engem akartál volna, csak ehhez nulla vagy NEM CSUPÁN testileg, de emberileg is. A kérdésem rabja lettél és ezért jössz dumálni nekem megint.


Az abszolút nem állja meg a helyét , amit te írsz. tudtad, hogy nincs párom és úgy írtál, ahogy. Most beütött ez a kérdés. Hát bizony én nem fogok rád időt szakítani, miközben vannak értelmes emberek és nők a világon. Te egy buta apáca vagy, aki nem tudja , hogy mit akar, most pedig leakarsz járatni. Hát ezt bebuktad.

foglalkozzál inkább a barátoddal, mert ahhoz képest, aminek beakarsz állítani, több figyelmedet élveztem mint a barátod!


A nap 24 órájában képes voltál nekem írni, akkor mikor és hol foglalkoztál a barátoddal? Miért estél le a szikláról? Olyan buta voltál, hogy nem kerülted meg az ösvényt? A barátod pedig pont telefonált? Micsoda figyelmes ember! Összeillő páros. Menj pihenni.


te egyébként olyannyira buta nő vagy már ne is haragudj, hogy nem tudsz beszélgetni semmiről. csak ilyen hulla-hopp szakszavakat használsz. Imponálni akarod, hogy nagy tudású ember vagy, miközben az almát nem tudod megkülönböztetni a körtétől. Sokszor megakarod magyarázni, hogy tényekben miért nincs igaza a másik félnek, csak azért, mert alulmaradsz a tudásodat illetően. Tiszta vicc. 14 éves lánynak a szintje.72:


"A más szempontból is értékes emberek találnak párt"


Micsoda megmagyarázás ez! hát kérlek szépen. Ezt úgy érted, hogy az átlagfizetésű ember előbb-utóbb megelégszik a 185 kilós Bözsikével, mert ugyan hiába helyes pasi, a nő ott van, ahol kényelmes? Hát ez így van!

Ez a fenti kislány is, ha valóban jól nézne ki, jó dolgában máshova sem rakná magát, csak az instára. Csak oda nem fér fel, mert nem az a kategória! hoppá, hoppá! Neki csak ez jut, hogy itt harcoljon, de nem az igazságot védi , ahogy te sem.


Írd le légyszíves , hol mondok ellent magamnak és mivel?

Azzal mondok ellent, hogy a nők válogathatnak, mi pedig küzdhetünk és ezért nincs fer helyzetben a 2 nem? Miközben az eliteket meg kifejlett dekoltázzsal vadásszák?73: "mert vagy kevésnek tartottam őket magamhoz, vagy mert egyszerűen nem voltak szerethető és vonzó jellemek."


Inkább az első nem? beképzelt vagy? Mire vered magad? Miniszter vagy? 65 nyelvvizsgád van és 620 diplomád és gyönyörű is vagy? Hmm? Mire vered magad? Hallod magad?


"akárcsak az örökké gyűlölködők és sikertelenek, mint te."


Hogy lehet valaki sikertelen? ha másik oldal ezt szorgalmazza, ugye?

A szép nők miért beszélnek kéjesen, miért riszálják magukat a kigyúrt pénzes fószereknek, meg a milliárdos öregembereknek? Hmm? Na?

Azok mitől sikeresek? Mert olyan jól kommunikálnak a nőkkel?

Minden más férfi , a többség ők nem kommunikálnak jól?


Ne kerülgessük a kását! Amíg ez a kiírás nem született meg, addig mi volt a gond? miért nem volt kíváncsi a szép nő a férfiak belső értékeire?

Miért nem fizeti közösen a hitelt? Miért nem főz, mos, takarít? Ja!


Hát miért tenné, nem igaz? Ha egyszer dőzsölhet! mások pénzéből.

És még ti nektek áll feljebb NŐKNEK, hogy nem a pénz dominál.

Hmmm. Ugyan már, ugyan már. Ez fáj nektek ugye?


Lehet válogatni, meg öregemberek vagyonára utazni, csak a kritikát nem bírjátok.


Utolsó mondatod: Elgondolkoztam: A következő kerül megállapításra:


Normális nőket írsz! Ők kicsodák? van jó testi adottságuk és önzetlenül adják magukat egy adott férfinek, miközben kapnak naponta 50 lájkot?

Vagy inkább azokról imponáltatsz, akik nem néznek ki impozánsan, ezért tanyát ütnek valahol, mert nem kelendőek és mégis csak jobb párkapcsolatban lenni, ha már nem tudnak arany tojó tyúkkal együtt lenni? Hmm?


"Miért nem kapsz egy mosolyt se senkitől."


Na miért nem kapok? Na, írjad! miért nem kapok? Azt is sajnáljátok tőlem ti nők...Hmmm. Majd mosolyogtok oda, ahova érdeketekben áll.


" Miért magányban éled az életed."


Na miért? Írjad csak, írjad..

Ki nem engedi, hogy kitárulkozzatok? nehogy leessen a karikagyűrű az ujjatokról, mert ha van melletek feneketek, akkor van nálam jobb lehetőség is. Miért pont velem? Ugye, ugye? Nem egyszerű kérdés.

Ki tiltja meg, hogy kifogások helyett az igazságot vegyétek előtérbe?

jún. 29. 11:30
 77/187 anonim ***** válasza:
91%
74-es. Ez nagyon durva és ijesztő! Ez az ember nem hall meg senkit, nem törődik senkivel, csak magával. Neki joga van válogatni, nem kell akárki, de azon fel van háborodva, hogy a nők is válogatni mernek. Van vele baj, rendesen. Tényleg sürgős segítségre volna szüksége, mielőtt valami rossz történik.
jún. 29. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 78/187 anonim ***** válasza:
94%

Kár vergődnöd, totál nevetségessé váltál már. Kitekersz, kiforgatsz mindent, hogy a saját elferdült szemléletedet igazold. Fikázod a másik lányt, hogy biztos rusnya, aki nem fér fel instára (ez mérce? komolyan?? :D), de előtte még őt akartad ölelgetni, megcsókolni. Csak mivel lekoptatott, már amúgy se kellene. Haha! A nők csak a pénzre hajtanak, de nálam azért megjegyezted, mikor leírtam, hogy a férjem átlagos pasi, átlag fizuval, hogy persze, mert ő megnevettetett, vagy valamiben jobb volt, mert mindegy, hogyan, csak válogathassunk. Hát bocsmár bameg, hogy nem jó akárki. Neked se jó Bözsike. Akkor nekünk miért legyen jó akárki? Mert a lúzer fajtádnak alanyi jogon jár a nő?

Bizonygathatsz itt akárhogyan akármit, hogy te mekkoa főnyeremény vagy, az a nagy helyzet, hogy nem lehetsz akkora lottóötös, ha senki le se köp. Ez tény. Foghatod arra, hogy nincs lóvéd, de továbbra is az van, hogy ha átlagos fizetéssel nem megy, akkor sajnos nincs benned semmi megnyerő. A külsődet nem látjuk nyilván, de a személyiséged tragédia, úgyhogy ez érthető is.

jún. 29. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 79/187 anonim ***** válasza:
94%

A kérdezőről egy bogár jut az eszembe, aki a hátára esett, kalimpál és forog körbe-körbe.

Fárasztó.

jún. 29. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 80/187 A kérdező kommentje:

77:


Miért törődjek olyanokkal, akik nem látják a fától az erdőt?

-Vagy csak te igényelsz több törődést, mint a gyakori társaid?


Bocsánat! nekünk férfiaknak maximum csak akkor van jogunk(lehetőségünk)(nevezzünk így), válogatni, ha gyönyörű szépen teli van zseb, a legjobb ruhákba járunk és ezt tudják rólunk a nők. Fordítva a nők lehetnek nyugodtan csórók és buták, de ha van mellük meg fenekük, már csak azért válogathatnak ! Felfogtad?!

Írjál, ha nem sikerült, mert....

Ez nem kis gond, mert gyűrűződnek a nemek közötti különbözőségek a hétköznapokban.


78: Mivel váltam nevetségessé? Azzal, hogy a kérdés rabja lettél és bár gerinced nincs feltüntetni a nemedet és a korodat, de engem akarsz beállítani nevetségesnek magad helyett, aki élet tapasztalatlan és nem tudja mi a magyarok istene?! én tudom haver!


Sürgős társadalmi változások kellenek, nehogy a végén, -köszönhetően a magukat pénzes fószereknek tartogató, egyébként magányosan otthon maszturbáló nők miatt, - már tényleg ne lehessen más lehetőség a BIOLÓGIÁRA, csupán egy és a mostani, ha NŐT akarunk, az pedig az, ha fizetünk.


"de előtte még őt akartad ölelgetni, megcsókolni. Csak mivel lekoptatott, már amúgy se kellene."


Ezt ő állítja! Nem koptatott le, csak én nem válaszoltam neki a privátban feltett kérdésére, mert azt nem tudta megindokolni. Észrevette, hogy kevés lenne kettőnkhöz, mivel hazudott korábban azzal is, hogy egy olyan kérdés alá írt(mások tették fel), amivel ő gyönyörű nőnek állította be magát.

Azt hiszi magáról, hogy jól néz ki, közben pedig tudja, hogy nem. Rájött arra, hogy nem tetszene és ezen csúsztunk el. Képes lett volna együtt lenni és találkozni, annak ellenére, hogy eleinte a barátját hangoztatta.

na ennyit az erkölcsről. Bebukott a kis csillag, mert megkapta a magáét a kérdés alatt. csak csupán ezért történt az , ami történt, de ez megint nem releváns.


Ezek a kis bongyolkák sorra ezt csinálják. megakarják nyerni maguknak azt, aki nem őket akarja, aztán ha beégnek, akkor próbálják lejáratni a másik felet. A női társadalom akkor is OLYAN, amilyen...a többit tudod..,..


"Neked se jó Bözsike."


Persze mert nem az én szintem. De neked/nektek, amennyi agyatok van, a gazdag komoly végzettséggel rendelkező férfi nem a szintetek, mégis ott tudtok tanyát ütni, mert a testeteknek köszönhetően már nem kell ész. Ez itt a gond. Mi a saját kategóriánknál nem tudunk, mert NEM férfi a férfi pénz nélkül, de nektek elég agy nélkül csak a testetek. Hát ez aztán a korrekt. Ez bizony sehogy nem áll arányban.


"Mert a lúzer fajtádnak alanyi jogon jár a nő?"


Lúzernek mersz nevezni? Ha jól is nézel ki, mellette mekkora agyad és milyen végzettséged van? Mert nem a testből kell ám palit szerezni, hanem az agyaddal. te mennyit küzdöttél a jelenlegi párodért. Talán semmit?

Ja! hát persze, hogy semmit, mert ő küzdött érted, te meg felültél a lóra, amikor éppen kedved tartotta. Ez aztán ismét a korrekt.


"hogy nem lehetsz akkora lottóötös, ha senki le se köp."


persze, hogy NEM VAGYOK LOTÓÖTÖS. :):) Drága lány!

Nekem marad most az, ami a többi férfinak. köszönhetően a fajtádnak, mehetek prostihoz, ha szeretném jól érezni magamat.


"Ez tény."


Ez ám a tény. Ez a nagy világ. Agyatlan buta, megnyílni képtelen, felszínes nők és milliós igények a testért cserébe.

Még drágábbak vagytok sokan, mintha valaki örömlányhoz menne.

Ez is tény. Na? Milyen tény van még?


" ha átlagos fizetéssel nem megy, akkor sajnos nincs benned semmi megnyerő"


Hogy szokták mondani a földművesek? Ezt jól megaszontad!:) Gratulálok.

Írjatok, írjatok csak ti nők,:) . nem veszitek észre magatokat, hogy kiütközik belőletek az anyagiak lovagolás.

Benned mi a megnyerő? te tudsz kommunikálni a férfiakkal?

Vagy csak elvárod fordítva?

Tudod... két emberen múlik a fáma.

Egyoldalúan könnyű válogatni, mikor van rád 20 jelentkező.

De vajon neked van lelked? Vagy csak helytállónak imponáltatod az érvedet? Na ez a nem mindegy!


"A külsődet nem látjuk nyilván, de a személyiséged tragédia, úgyhogy ez érthető is."


Miért tragédia? Mert lemerem írni, hogy milyen a női társadalom?

Te szegény. Ne aggódj, ettől függetlenül tudsz válogatni, ha akarsz. :)

Amelyik férfi egyedül van, vagy a 185 kilós Bözskével, annak mi gond van a személyiségével? (Beletörődött, hogy a női társadalomnak a szép tagjai nem bírnak a vérükkel. EZÉRT VELE nem vitatkoztok.)


79: Ha ez neked fárasztó, akkor mit keresel itt? Nincs más kérdés?

Fáradj el légyszíves. Köszönöm.

Persze, hogy kalimpálásnak tűnik az, amikor valaki nem fogadja el azt, hogy a női társadalomból lett egy VONAT, amely után nem érdemes szaladni, ha nincs pénze a férfinek, mert úgysem veszi fel.

jún. 29. 12:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
Gyertek csajok!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!