Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig fogják még a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fogják még a férfiak tömegei pörgetni a mókuskereket? Mikor jönnek rá, hogy csak önmagukat hozzák egyre rosszabb helyzetbe?

Figyelt kérdés

Megértem, hogy a szexuális igény hatalmas úr és ha napi 1 szexet veszünk alapnak, akkor egy prostituálthoz is 365x20 000-es áron számolva 7,3 milliót kellene elkülöníteni (havi 608 ezer), azaz durván 1M-s havi jövedelem az ára amivel egy férfi megválthatja a saját szexuális függetlenségét.


De a helyzet ennél siralmasabb sokkal. És minél alacsonyabb társadalmi réteget vizsgálunk (vagyis embermennyiségben annál nagyobb tömeget), annál nagyobb szolgalelkűséget tapasztalunk.


Egy közmunkás férfi is simán inkább éhezik hetekig, csak hogy megvegye azt a ruhát, amivel szalonképes lesz a kiszemelt nő szemében majd meghívja őt erre-arra, hogy férfinak érezze magát, a nő számára pedig ez tök alappá válik, hiszen ha a csóró közmunkás ezt tette, akkor mindenki.


Ahogy haladunk felfelé, úgy válnak egyre lekezelőbbé a nőkkel szemben a férfiak, ugyanakkor minél gazdagabb valaki, annál jobban tud szerepet játszani, annál inkább tud akár 4-5 párhuzamos "alternatív" életet élni, ezzel a nők elég nagy részét megtéveszteni.


Viszont mivel ezekben a körökben olyan mennyiségű pénz van, hogy sokszor az elejtett húszezresért sem érdemes lehajolni a nő szubjektív megítélése az, hogy milyen gáláns úriember, elvitte őt egy elit étterembe szarvasgombát meg kaviárt enni, ha meg tovább megy a randi, akkor a saját sofőrjével a Q7-essel mentek fel a saját villájába, ahol van medence meg minden.


Szerencsétlen csóró melós százalékos mértékben a lelkét kitette a nőért, egy erősen bizonytalan kimenetelért, ahol a legjobb benyomást igyekezett tenni a randipartnerére, míg a gazdag zéró összegű játszmát játszott. És az ő esetében kevésbé bizonytalan a kimenetel, hiszen aki belemegy vele egy randiba az többnyire fekszik is.


A nőktől teljesen kár megoldást várni és hőbörögni, hiszen miért lennének ostobák kihagyni egy ilyen lehetőséget.


A "képezd magad és legyél gazdag" duma megint felesleges, mert attól, hogy Sanyi felkapaszkodik, még ugyanúgy általános társadalmi tendencia lesz, hogy az összes közmunkás meg nincstelen ember is a tenyerén hordozza a nőt annak reményében, hogy majd esélyt ad neki.


De a legtöbb céltalan életet élő alja segédmunkásnak meg közmunkásnak igazán nem fog sokat számítani az életében, hogy az adott pénzt most cigarettára, féldecire vagy Nike ruhára meg túlárazott vörös rózsára költi, sőt, utóbbi még pozitívan is hat mind az egészségére (mert onnantól max dekkezik következő havi fizetésig), mind az életére, mert ha egy nő is felkarolja, a céltalan suttyóból még akkor is jobb ember válik, ha amúgy egy lehúzós sárkányt fog ki... maximum élettapasztalattal lesz gazdagabb.


A felső-középosztálybeli család gyerekének rövid és középtávon úgyszintén nem számít, hogy fesztiválra, Xboxra meg számítógépre, autótuningolásra vagy az éppen aktuális csajára költ.


A gazdagnak meg ugye pláne nem, hiszen alvás közben is termelődik a pénze.


A legjobban pont a csóró, átlag és alsó-középosztálybeli emberek szívják meg, akikből a legtöbb van ebben az országban.


Akik dönthetnek, hogy mamahotel és gyűjtögetés, mamahotel és szórakozás vagy albérlet és koplalás vagy albérlet, másodállás, serkentőszerek és bulizás. Esetleg külföldi meló, gyűjtögetés és saját lakás vagy külföldi meló majd itthon csapatás ezerrel.


És a legtöbben sajnos beállnak a fogyasztói társadalom teremtette sorba...jún. 28. 03:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a kérdés tartalmaz igazságokat, csak kicsit zagyva lett :D


Sok férfi tényleg a gatyáját arra költi, hogy megfeleljen a nőknek. Legalábbis azt hiszi, ettől talán megfelel. Ezt sulykolja a média.

A napi 1x szexet szerintem hagyjuk, mert az nem kapcsolat, hanem a napi recsid mennyisége max. Heti 2-3 szerintem bőven normális / jó, az átlag szexuális igényeket lefedi.


Az viszont igaz, hogy Lóvés Béla olyan medencés partit tart, ahol legalább 5 csajjal van. Instán van szerencsétlenségem követni pár ilyen Ringyó Katit, 2-3 gazdag pasit próbálnak meg megszerezni 8-10-en. Átmentünk iszogatni a tetőteraszos belvárosi apartmanjába, ilyen rooftopbarban bulizgattunk..


Amúgy a középosztály szerintem nagyobb szarban van. Onnan nyilván lőnek a csajok a felsőre, hiszen egészen elérhető, sokszor nem is választja el őket sok (azonos suli, egyetem, esetleg még meló is), míg az alsó osztálybeli Zsuzsika vagy beletörődik, hogy megmarad azon a szinten, vagy ha már nyíl legyen kövér, rámegy a felső szintre, lévén nagyobb a nyeremény.

jún. 28. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
#10 Az ilyen Zsuzsikáknak is lehet szerencséjük, mert nekünk férfiaknak sokkal változatosabb az ízlésünk, mint nektek nőknek. Ha mégsincs szerencséjük, akkor pedig inkább egyedül maradnak, de a saját szintjükön lévő férfival akkor sem fognak összejönni.
jún. 28. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ez egyébként, nem tudom, hogy ti mind Budapestről írtok, és én azért nem ezt látom, mert nem ott élek (bár nem messze, 40 km Bp-től), vagy némelyeknek kicsit torz az látásmódjuk, és egyszerűen nem veszik észre, mi van körülöttük, csak azt, ami beleillik az elméleteikbe.

Mert amúgy én ha körülnézek az ismerőseim körében, tágabb környezetemben, úgy kb 60%-ban teljesen átlagos nőket látok, átlagos pasikkal. Minden értelemben átlagos, külső, egzisztencia stb. Nagyjából 30% a nem túl előnyös külsejű, és/vagy csóró párok aránya, de ők is egymáshoz teljesen passzolnak. És a maradék 10%-ban van az, amit írtok, hogy tele van lóvéval, az aranyásó nők meg egymást ölik érte. Ilyen nőt konkrétan 1-et ismerek személyesen, vele régen voltam olyan viszonyban, hogy simán megmondta, hogy nem ez a csávó élete szerelme, azért megy hozzá, mert tudja, hogy tőle fogja megkapni azt az életszínvonalat, amire vágyik. Egy minimálbérnél alig többet kereső lányról, meg egy havi szinten milliókat akasztó pasiról beszélünk. Már 7 éve házasok, született 2 gyerek is. A nő élvezi a luxust, de boldognak nem mondanám.

jún. 28. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/21 anonim ***** válasza:
12: lehet szerencséje, de ez 1000-ből kb 1. Nem valószínű, hogy Bélának annyira elbaszott az ízlése, hogy egy ilyet választ a fullos nő helyett. Zsuzsi meg lehet, hogy 30 éves koráig inkább marad egyedül, de aztán elkezd fosni, hogy kifut az időből, megöregszik, nem kell senkinek, nem lesz gyerek stb., bezzeg a volt osztályból már mindenki más elkelt. Na, akkor jó lesz a Sanyi is.
jún. 28. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
#14 Szerintem messze nem 1000-ből 1, hanem max 10-ből 1, a többi meg csak dugatja magát a Bélával. A nők ma már gyereket sem akarnak, csak a Bélákon lovagolni 50 éves korukig.
jún. 28. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/21 anonim ***** válasza:
33%
Huszonévesen. De ezek az évek sajnos nagyon hamar elszállnak. 30 évesen egy egyébként is csúnya, lepukkant Zsuzsi tudod mikor kell már Bélának. Béla 50 évesen is szerezhet 20 éves Zsuzsit.
jún. 28. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kell a Bélának, akkor marad egyedül, de akkor sem fog odáig lesüllyedni, hogy a saját szintjének megfelelő férfit válasszon maga mellé.
jún. 28. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/21 anonim ***** válasza:
Biztos ilyen is van, de átlagban nem ezt látom. Azért a nők többsége még mindig szeretne családot, párt. Más kérdés, hogy ezek a kapcsolatok így mindkét fél részéről megalkuvósak, és ez vajon mennyire jó.
jún. 28. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/21 A kérdező kommentje:
Szúnyogriasztó

#4: "Ne aggódj, Zsuzsika nem fogja elvárni a Q7-est meg a sofőrt, mert ő is tudja, hogy azok a pasik rá se néznek."


Pontosan. Mert ő is tudja... De csakis és kizárólag azért. És ha mégis ránéz egyszer, akkor Zsuzsikának már akkora lesz az egója, hogy neki se a szintje többé Sanyi. És légy nyugodt, ha Átlag Józsi nem ír rá, akkor ő már azzal elvágta magát, ha Lóvés Béla megalázóan lepattintja, akkor még évek múlva is magában fogja keresni a hibát, hogy ő mit rontott el, ő miért nem volt elég jó Lóvés Bélának.


#10: "De a Zsuzsikák 90%-ban 80+ kilósak, szakadtak, buták, tanulatlanok."


Nem mind dagadt, a szakadtságon pénzzel lehet segíteni, a butaság relatív, az élethez sokszor rafináltabb egy tanulatlan cigánylány mint egy többdiplomás értelmiségi.


#11: Köszönöm a normális választ!


"Amúgy a középosztály szerintem nagyobb szarban van."


Pontosan ezt próbáltam pedzegetni, hogy Magyarországon eltűnt a középosztály, vagy felfelé, vagy lefelé vezet az út.


A csinos nőknek, akik akár diákhitellel a 3 munkahelyen dolgozó szülők támogatásával bekerül egyetemre és kettessel végigbukdácsol meg partizik már van esélye pasit fogni a felsőbb (nem a legfelső csak a felsőbb) körökből. Ezt nagyon jól példázza, hogy az itteni nők is azt állítják be "átlagnak" meg "minimum elvárásnak", ami hivatalosan a KSH felső 2-3 decilis.


Az azonos társadalmi osztályban lévő férfiak meg olyan patthelyzetben vannak, ahol két rossz közül kell dönteni.


1. Beállnak a sorba és ők is szórják a pénzt a nőkre, státusszimbólumokra (divatos ruhák), ezzel Közmunkás Sanyi fölé lőve magukat, hiszen tőle gazdagabbak. De felélve a saját jövőjüket.


2. Kuporgatnak és tanulnak, mert számukra ez a két lehetőség van férfiként a feljebb lépésre. Az Orbán Ráhelek nem kapkodnak utánuk. Így viszont még inkább szürke egerek lesznek, a nők szemében láthatatlanok és a randin is smucig szemetek, mert nem költnek a nőkre. (magukra sem)

jún. 28. 12:40
 20/21 anonim ***** válasza:
59%

"Pontosan. Mert ő is tudja... De csakis és kizárólag azért."

Igen, de ez fordítva is igaz, Sanyinak is csak azért kell Zsuzsika, mert tudja, hogy a fullos nők rá se néznek.

jún. 28. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3
Unatkozol? Gyere játszani!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!