Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valójában az incelek azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában az incelek azért nem kellhetnek a nőknek, mert túl intelligensek és átlátnak a női játszmákon?

Figyelt kérdés

Mint Neo, mikor bevette a piros pirulát és üldözte őt Smith ügynök.


Alfák ugyebár nem vagyunk. De a vita folyamatosan elmegy olyan irányba, amikor a bétákkal példálóznak "xy is csúnya volt és most családja van, gyerekei, stb." vagy "megdugott engem is pár szemét és most van egy kedves aranyos párom és úton van a baba" esetleg "az én párom sem szép, de normális, kedves, aranyos"


De míg az alfasághoz születni kell bizonyos vonásokkal, addig a bétasághoz elég kellően becsicskulni és bizonyos egzisztenciális és társadalmilag elfogadott szintet elérni.


Mi pedig a kettő között vagyunk az árnyékvilágban. Szívünk szerint alfák lennénk, akikért rajonganak a nők és akiknek hatalmuk van a nők felett, de a magányosságunk és a realitásérzékünk miatt (sok alfának sem olyan jó, mert itt is csak a jéghegy csúcsát látjuk sokszor, hogy mennyi nőt meghúz meg mennyi nőnek gyereket csinál és lúzer béta tartja el a gyerekét amíg ő sitten van, de ha a bőrében lennénk nem lenne olyan jó sitten lenni, pedig maga az életstílus azzal jár. GTA-t is szívesen játszunk, mert nem éljük át a karakter fájdalmát és szenvedését) már beérnénk egy egyenrangú béta kapcsolattal is, ahol a nő nem akar fölénk kerekedni, elnyomni és nem akar 50%-tól többet kivenni a kapcsolatból.


De ilyen béta kapcsolatban ritkán van, hiszen az a dominanciaharcról szól, vagyis a nő képzeletben beárazza önmagát és a férfit is. A nő nyerni akar az üzleten és a legtöbb nő nyer is az üzleten, akik pedig hoppon maradnak, azokkal nem stimmel valami.


A "turkálóban" még lehet találni kielégítő kapcsolatot, mint mikor valaki áron alul jut hozzá egy minőségi márkás ruhához, ami hipófoltos, de őt nem zavarja, mert vidéken, falun hordja és számára a tartósság a lényeg.


De ahogy ezeket is elkapkodják, a végén már tényleg csak a legselejtebbek maradnak, akik senkinek sem kellenek. Például:


Nem csak csúnya és 30-on túli, de még gyerekei is vannak és az arca is nagy mert mondjuk van egy diplomája.

vagy

Nem csak aszexuális, de még külsőre is maximum átlagos így ha már pornóra kell verni mellette még annyi előnye sincs, hogy legalább a haverok előtt menőzni lehessen vele, hogy fullos nő és ők meg irigykednek, hogy őt dugod.

vagy

Simán csak alig akar szexelni, de sokat kell költeni rá és állandóan el akar menni programokra.


Tehát azok, akik senkinek nem kellettek, de még őket is meg kéne hódítanunk, udvarolnunk kellene nekik.


Mi pedig ezeket a feltételeket intelligenciánknál fogva nem fogadjuk el, mert ha már alárendelődünk egy béta kapcsolatban, akkor legalább egyenlőek legyenek a feltételek.


A nők pedig pontosan tudják, hogy mennyire immunisak vagyunk a női manipulációra, így még a legbutább csaj is levágja, hogy betörhetetlenek vagyunk, mint egy alfa, ugyanakkor kevésbé meghunyászkodók, mint a béták, így legyen akármi is a külső és az egzisztenciális szintünk, a mindenkori 50% fölé nem vagyunk hajlandóak menni.


Így viszont marad a man shaming és az, hogy elhordanak minket mindenféle beteg személyiségű embernek, miközben nem a mi személyiségünk beteg, hanem azé, aki férfi létére elfogadja ezt a régről maradt evolúciós logikát, miszerint a nő értékesebb. Nem, addig volt értékesebb, amíg volt jelentősége reprodukciós szempontból. De mivel túlnépesedés van és a legtöbb férfi nem akar gyereket, valamint ma már az élelmiszerellátottság sem függ attól, hogy főz-e otthon az asszony, így a nők egyetlen funkciója a szex maradt, amit úgy őriznek, mint a drágaszágot a Gyűrűk urában.jan. 12. 04:27
1 2 3 4 5
 21/47 kiterápiázott ***** válasza:
93%

Amúgy a hasonló kérdések láttán mindég az jut eszembe, hogy mazohista (hülye) vagyok. És még repetázok is, mert vissza-visszatérek és elolvasom ezeket.

Az egész oldal néha olyan, mint egy elrontott drog és állandóan visszaszív! 😅


Gondolom nem vagyok ezzel egyedül. 😅

jan. 12. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/47 anonim ***** válasza:
92%

A fentiekből semmi sem igaz, de tanácsként mondom, próbálj meg nem halmazokban gondolkodni, hanem mindenkit embernek kezelni. Ez sokat fog segíteni az életben. Bár ha eddig nem tanultad meg, hogyan kell empátiát gyakorolni más emberek iránt, akkor nem hiszem, hogy most menni fog.

Nyugtasson, hogy a pornó ingyen van.

jan. 12. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Azon nem tudok átledülni, hogy neked az alfahím az valami sittes roma, aki sorra gyártja a pulyákat, és a fél életét kaptárban tölti, a felében meg bűncselekményből él.

Komolyan??? Ezek a példaképeid, tezsvírem?

jan. 12. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/47 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
89%

Az a baj, hogy úgy gondolkodsz a nőkről, mint az X-Aktákban Fox Mulder az ősi, idegen civilizációkról. Neked az az elképzelésed, hogy ők egy teljesen más "faj", akik máshogy gondolkodnak, és akiket máshogy kell kezelni, pedig hidd el, a legtöbb nőnek pontosan elég, ha simán emberként kezeled. Nyilván vannak a kivételek, akiket hercegnőként kell kezelni, meg akik a luxus életre vágynak, de biztos lehetsz benne, hogy azokkal te nem tudnál mit kezdeni, bármennyire is idealizálod őket.


Figyelj, ha odamész egy (a többségi társadalom szerint is) szép nőhöz, és remegő szájjal mondod neki, hogy mennyire szép, azért nem fog veled foglalkozni, mert olyat mondtál neki, amivel tisztában van. Nagyon jól tudja, hogy az, mert naponta ötvenszer hallja ezt. Ellenben, ha elkezded sima emberként kezelni, beszélgetsz vele, és találsz egy olyan témát, ami mindkettőtöket érdekel, majd beszélgetés közben megdícséred, hogy milyen sokat tud az adott témáról, le fog esni az álla - azért, mert általában senki nem jut vele ilyen szintre, mindenki csak "húsnak", "drága portékának" tekinti, és még sosem kapott ilyen bókot.


Sokáig voltak nekem is hülye gondolataim, mint neked, visszatekintve saját magamnak tekertem ki az amúgy egyszerűen működő világot. Le kell mászni az instagramról, el kell kezdeni ismerkedni, és közben fogsz rájönni, hogy te spilázod túl. Sosem volt értékesebb a nő a férfinél - még reprodukciós szempontból sem, hiszen egyik sem tud reprodukálódni a másik nélkül.


Ez az alfabétagamma is hülyeség, kár kategorizálni. Nyilván vannak, akiket szerencsésebb külsővel áldott meg a sors - mint ahogy vannak, akik beleszületnek apuci multijába, a másiknak meg egy alkalmazotti állásért is meg kell küzdeni. De ha azon kattogsz, hogy miben jobb a másik, mint te, attól még nem fogsz előbbre kerülni, sokkal inkább hátrébb, mert generáltál magadnak egy plusz problémát. Kaptál, amit kaptál, próbáld meg abból kihozni a legjobbat, vagy küzdj azért, hogy jobb legyél.


És nem, nem vagy intelligens, az írásodból ez látszódik. Légyszíves, ne próbálj meg ezzel kitűnni a tömegből, mert csak még mélyebbre süllyedsz. Válassz mást, amivel le akarod nyűgözni az embereket.

jan. 12. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/47 anonim ***** válasza:
86%
Az incelek egy gyermeki erzelmi szinten levo, magukat felnottnek gondolo kisfiuk. Dehogy okosak. Akkor tudnanak alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Nekik az anyukajuk mondta meg mit csinaljanak, es nem ertik, hogy a feltetlen szeretetet nem adjak ingyen. De annyira meg lustak, hogy mindenfele jellemfejlodesnek ellenalljanak, leegyszerusito kifogasokat gyartanak es ezeket hasznaljak felvaltva. Amikor eppen a randasagukra hivatkoznak, megcafolja oket az elet, hogy rondaknak is van parkapcsolatuk. Akkor elveszik, hogy szegyenyek. Ezt is cafoljak. Jon a kartya, hogy ok introvertaltak. Ezt is megcafoljak. Es kezdik elolrol, megint rondak. Ossze kene oket fogdosni egyesevel, es 2 evre el kene vinni oket katonanak, hogy megtanuljanak leszakadni a szuleikrol, az elcseszett csaladi mintaikrol, megtanuljanak egyedul is eletben maradni, legyen valami tartasuk. Amikor eloveszik, hogy regebben minden jobb volt, akkor a sorkatonasagot kihagyjak a kepletbol. Beloluk senki nem faragott embert. A katonasag legalabb erre jo volt, ha masra nem is.
jan. 12. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/47 anonim ***** válasza:
90%
Persze, Petike. A csúnya, rossz nénik a hibásak, amiért fel mertek helyezni egy lécet. Nem, Petike, nem a te hibád, hogy a lúzerséged nem imponál. Hát persze, hogy okos vagy. Na, most menj szépen, és nézd meg hogy kint vagy-e.
jan. 12. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/47 anonim ***** válasza:
90%
Valójában ezt elolvasva az jutott eszembe, hogy milyen szép dolog az ész, mindenki azt hiszi, milyen sok jutott neki. Aztán van, akinél ez igaz, van aki meg olyan mint te: egy fekete-lyuk, amiből árad a szellemi sötétség.
jan. 12. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/47 anonim ***** válasza:
28%

"Dehogy okosak. Akkor tudnanak alkalmazkodni a kialakult helyzethez"


Magam neveben beszelek most. Nem tudok azonosulni azokkal a szemelyisegjegyekkel, amelyek a noknek tetszetosek, bocsi. Amugy okosnak tartom magam, felismerem a kialakult helyzetet, az allitasodra reagalva."marad a man shaming és az, hogy elhordanak minket mindenféle beteg személyiségű embernek"


Igen, az incelseg egyelore nem elfogadott, mindenert az incelek a hibasak. Ahogy regen a homoszexualitas is ilyen volt egy idoben (nyilvanos WC elotti būziveresek stb), az incelseg is idovel elfogadott lesz."Amikor eppen a randasagukra hivatkoznak, megcafolja oket az elet, hogy rondaknak is van parkapcsolatuk"Van, de milyen? Altalaban ilyen: "lúzer béta tartja el a gyerekét amíg ő sitten van"


Az is egy strategia (ha szar a genetika), hogy a 20-as eveket kibekkeljuk, kibojtoljuk, es utana megcelozzuk a kisse leharcolt, idosebb, gyerekkel magara maradt noket, amikor a kevesbe tudatos (ex-)incel felkialt, hogy megtort az evtizedes atok, mert nohoz jutott, az intelligensebb fajtaja meg atlat a szitan es inkabb nem el a lehetoseggel."Amikor eloveszik, hogy regebben minden jobb volt, akkor a sorkatonasagot kihagyjak a kepletbol. Beloluk senki nem faragott embert. A katonasag legalabb erre jo volt, ha masra nem is"


Az csak arra volt jo, hogy megjobban traumatizaljak ezeket az embereket, illetve ongyilkossagba kergessek oket. Vagyis csak NEKTEK lenne jo, ha az inceleket kivonnak a kepletbol azt kikuldenek golyofogonak a frontra :)"Ez az alfabétagamma is hülyeség, kár kategorizálni. Nyilván vannak, akiket szerencsésebb külsővel áldott meg a sors - mint ahogy vannak, akik beleszületnek apuci multijába, a másiknak meg egy alkalmazotti állásért is meg kell küzdeni. De ha azon kattogsz, hogy miben jobb a másik, mint te, attól még nem fogsz előbbre kerülni, sokkal inkább hátrébb, mert generáltál magadnak egy plusz problémát. Kaptál, amit kaptál, próbáld meg abból kihozni a legjobbat, vagy küzdj azért, hogy jobb legyél"


Vagyis szepen kifejtetted, hogy miert nem hulyeseg, te kis okos :D36F incel

jan. 12. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/47 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Te magad írtad a nőkről akik senkinek nem kellenek, hogy ők a legselejtebbek. Na, ez férfiban is pontosan ilyen egyszerű. Aki akarna nővel kapcsolatot (akár csak szexuálisat is), de nem kell a nőknek, semmilyen nőnek, az selejt.
jan. 12. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
Panarom FÉNYLŐ CSILLAG ILLÓOLAJKEVERÉK
 30/47 anonim ***** válasza:
68%
Te jo eg 28-as. Nem attol leszel intelligens, mert kulonbozo teoriakat talalsz ki, amik nem passzolnak a vilagra. Pont forditva. Az az intelligens, aki felismeri a vilag torvenyszerusegeit es fel is tudja hasznalni azt. Neked fogalmad sincs mi kell a noknek, mert akkor megtenned, barmi is lenne az. A golyofogos mondatod meg tenyleg egy vicc. Hany incelt lottek le, mondjuk a rendszervaltas ota, mert "oket kuldtek elore"? Normalis ember ilyet nem ir le, smile-val sem. Azt elhiszem, hogy teged traumatizalna par honap sorkatonai szolgalat, ahol felnott, onallo, ferfi modra kene elned. De ez is csak egy ujabb jel, hogy miert utasitanak el a nok. Nem a kepzelt rondasagod miatt. Ha csak annyi lenne, akkor egy jo plasztikai sebesz brad pit-et csinalna beloled. De nem fog mukodni, attol sem lennel ferfi. Ferfinak nem szuletni kell, hanem azza valni. Neked 36 eves korodig sem sikerult, lesz az meg tobb is, ahogy latom.
jan. 12. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5
Rejtvényfejtés ingyenesen

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!