Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik azt gondolják, hogy számít a pénz a csajozásban, még sokkal ostobábbak, mint a prostituáltakat igénybe vevők?

Figyelt kérdés
Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia

Mert aki a prostiért fizet is igénytelen nagyon, de legalább biztos szolgáltatást kap a pénzéért. Míg valahogy tartja magát az a hit, hogy a nőknek számít az, hogy pénzed van és akkor majd körülrajonganak vagy jobb nőt kapsz, mint amúgy kaphatnál meg ilyesmi.


Közben meg a valóság az, hogy elköltesz soktízmilliót

- olyan ingatlanra, ami ingatlanpiaci szempontból hatalmas hátrány, talán eladni sem tudod jó áron, de menőzni tudsz vele, meg szép belülről, elvarázsolja a nőt, ha körbevezeted.

- olyan autóra, ami már a szalonból kigördülve a felét éri, de még ha "okosban" veszed is horror a szervizelése meg a fenntartása, viszont menő márka.

- olyan ruhadarabokra, amik ha tartósak is, sokszoros árat fizetsz értük és jobb esetben csak kényelmetlenek és még csak zsebeik sincsenek, amikbe kulcscsomót, telefont, pénztárcát bele tudnál tenni, így ezeket is kiteszed a lopás lehetőségének, mert nem testközelben hordod.


És ekkor még mindig ott vagy, hogy egy rakás pénzt elköltöttél és maximum esélyed van arra, hogy igent mondjon a nő egy randimeghívásra. De mivel pénzes pasi a stílusod, ezért míg a tetovált, mamahoteles gettósrác elviszi őt a rakpartra egy üveg 500 Ft-os LaFiesta borral, addig neked minimum egy 10-es, de talán még ennél is több egy randi, mert a szintedet hoznod kell, különben ciki.


Szóval tényleg nem értem miért van ez az általános vélekedés a férfiak körében, hogy a pénz ennyire számít a csajozásban. Igazából még egy családalapítós párkapcsolatban is csak annyira számít, hogy legyen miből fenntartani magatokat, de ott is sokszor azt látom, hogy aki életképtelen, ott bármennyi pénz is kevés lenne, a lottó ötöst is elvernék, mert akkor a 2 éves gyereket is minden luxussal elhalmoznák, ahol meg normálisan állnak hozzá, ott az is elég, ha mindkét fél keres mondjuk 2-300 körül, van tartalékuk, egyetértenek a nevelési elvekben és úgy vannak vele, hogy a gyerek ha felnő és többre vágyik, akkor keresse meg maga, küzdjön meg ő azért, hogy ennél többre vigye, az alapot megkapta.


Tehát honnan ered ez a manapság egyre népszerűbb álláspont, hogy a férfinek pénze kell, hogy legyen és akkor majd minden szép és jó lesz? Mert én pont az ellenkezőjét látom, hogy manapság már annyira sem számít, mint régebben, amikor még azért jó parti volt egy pénzes pasi.febr. 14. 06:30
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
58%
#20 ha van mit szeretni benned akkor lesz csajod. Esetleg ha te is a belsőt is figyelembe vennéd, nem csak az lenne a fontos hogy szép legyen, akkor nem gold diggerekbe futnál.
febr. 14. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/41 anonim ***** válasza:
23%

19: "Tehát pont azt írod, hogy azzal nincs gond, ha egy szép lány akar jól élni, neki normális, ha biztosítja a pasija a kényelmet."

Ezt te akarod belemagyarázni az írásomba.:/

Segítek értelmezni: tök mindegy, milyen szép egy nő, ha megnyekken a szekér, beadja a válást. Vagy eleve-ahogy írtam,- nem áll le olyan férfival, aki kevesebbet keres az átlagnál. Nem szempont, hogy milyen jó a természete, mennyire hűséges, ha kevés a pénz, lekoptatják.

Az én kortársaim, de inkább a mai 50-es korosztály még nem volt ilyen anyagias. Ezt bátran kijelenthetem. Sokan tégláról téglára építették a mostani jólétük alapját. Voltak kivételek, de akkor a lányoknál nem volt divat a készbe beülés. A normálisabbja le is nézte az ilyet. Természetesnek vettük, hogy így is, úgy is tanulni, dolgozni kell, nem sokan kerestek az átlag felett. Nem szaladgáltunk 20 évesen görögbe nyaralni, nem tolták alánk a családi szuzukit. Nem is volt annyi megkeseredett vénlány, mint most.

febr. 14. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/41 anonim ***** válasza:
56%

#22:

Ez egyre zavarosabb. Hol látsz megkeseredett vénlányokat? Eddig pont az volt a baj, hogy 30 évesen se akarnak a nők megállapodni. Fontosabb a buli, váltogatják a pasikat, inkább a szüleikkel laknak, mint a kamaszok.

Most akkor mibe keseredtek meg? A magányba? A nincstelenségbe?

Azzal mi a baj, ha valaki nem akar a nélkülözésbe megkeseredni? Azon kívül, hogy így te maradsz egyedül, mert te maximum ennyit tudsz nyújtani.

febr. 14. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/41 A kérdező kommentje:

#3: Ez így van, bár a farkas rész mélységes frusztrációra utal. A nő az első szexig nem valószínű, hogy megtudja a farokméretedet, ha meg nem mikropéniszed van, akkor ne a 14 centiddel próbáld meg önigazolni, hogy sz...r vagy az ágyban.


Az is tény, hogy a nő szakítás után mindig ott rúg beléd, ahol a legjobban fáj.


Viszont a kérdésem: Megéri azt a sok pénzt belerakni, ha amúgy önmagadért nem tud vonzódni hozzád? Pénzért nem tudsz őszinte érzelmeket venni, akkor meg olcsóbb a prosti.


#4: A lényeg ott nem a gazdag, hanem az ismert. A nő is ismertségre tesz szert általa, akinek erre van igénye, hogy híres legyen, több követője legyen instán.


#5: Nem. Van pénzem és így pontosan látom, tapasztalom, hogy semmit nem tesz hozzá az életemhez NŐZÉS terén.


#9: Valamiért mindenképp veled lesz a nő és ha vonzódni nem tud hozzád, akkor marad a pénz.


Inkább az ár/érték aránnyal vannak súlyos problémák. Régen a társadalmi nyomás miatt a nőknek férjhez kellett menniük, így elég volt egy lakás meg kocsi és már jó parti voltál.


Most sugar kapcsolat havi 1 millió alatt nincs. Ha ezt KÉNYELMESEN ki tudod termelni, akkor az egy win-win szituáció. De hány ember engedhet meg havi 1, évi 12 milliót csak a nőjére? Mindezt úgy, hogy ekkora összeg mellé életszínvonal is dukál. Egy félmilliós fenntartási költségű villa meg ilyesmi.


Persze mindig kereshetsz akciós nőket, meg normális ember ezt is teszi, viszont a mögöttes vagyon elengedhetetlen, hogy alkupozícióban maradj, ugyanis mindig lesznek, akik el akarják majd hódítani tőled azt a nőt, aki túl olcsón adta oda magát neked.


Olyan ez, mint egy munkahely. Ha jól fizetnek és nem kell beleszakadni azt nyugdíjas állásnak hívják, mert addig nem szabadul fel a hely, amíg aki éppen betölti a pozíciót nyugdíjba nem vonul vagy meg nem hal.


Ha nagyon rosszul fizetnek, akkor még olyat sem találsz, aki amúgy normálisan el se végezné a munkát, csak földhözvágná a lapátot 5 perc múlva. De ha találsz is, folyamatosan cserélődni fognak az emberek, mert már eleve úgy vállalják el, hogy átmenetileg, aztán keresnek egy jobban fizetőt vagy kényelmesebbet. Itt meg már egyéni szempontok vannak. Van olyan nő, akinek a kényelem a fontos, hogy jól érezze magát és megelégszik kevesebb apanázzsal is. Itt folyik össze egy ponton a normál kapcsolat és a sugar kapcsolat, hiszen közgazdasági értelemben a normál kapcsolat is fizetős, mert járulékos költségei vannak és mivel a vagyontól is függ sok minden, ezért ügyesebb nők meg tudják játszani a vonzalmat, ami annak függvénye, hogy mennyire érzik jól magukat a kapcsolatban, tehát elhalmozza-e a férfi őt ajándékokkal, tenyerén hordozza-e, stb.


Illetve van, aki a pénzre megy és bármit bevállal, perverz öreg bácsit, akármi, csak minél több és több pénzt ki tudjon hozni belőle. Ezen a ponton pedig a prostitúcióval folyik össze.


Tehát lényegében a sugar kapcsolat a normál kapcsolat és a prostitúció közötti átmenet. És mivel olyan hülye ember kevés van, aki nem fogadja el, ha valaki önként ad valamit, ezért kevés nő lesz annyira ostoba, hogy nem örül majd a Million Roses-nak meg a wellness hétvégének és ha a férfi ezt erőn felül nyújtja, akkor ő hibázik és tulajdonképpen ő kódolja a kapcsolat későbbi vesztét.


Hiszen ha odaállsz a nő elé őszintén, hogy "Laci vagyok, segédmunkás, 150 nettót keresek, anyámmal élek, de ketten közösen tudnánk albérletbe menni meg lassan összejön az önerő is egy saját lakásra." akkor lehet, hogy ennyi volt a randi, de ha eljátszod a nagymenőt, akkor sem fog sokáig tartani a kapcsolat, mert előbb-utóbb lehull a lepel.


Sok férfi azt hiszi, hogy addigra majd beleszeret a nő és akkor már nem fog számítani, mert elhitte a Disney meséket. Nem, maximum lesz neki pár nagyon drága numerája az adott nővel, aki ezért egy életre meggyűlöli.


A pénz és a jólét valamilyen szempontból mindenkinek számít. Ezért kell mindenkinek azt eldönteni, hogy mit akar és mit hajlandó érte tenni. Ha szexelni, akkor a prosti a legolcsóbb. Ha komoly kapcsolatot, akkor pedig kénytelen olyat találni, aki a VALÓS anyagi helyzetét elfogadja.


És nem a valóban gazdag férfiak miatt vannak egekben a nők igényei, mert azokból nagyon kevés van. A 150 nettóból wellnesshétvégével kedveskedő balek lúzerek miatt vannak ilyen magas igényei a nőknek, hogy "saját lakás, kocsi, stb." mert itthon akkor is kell a kocsi, ha a 10+ éves roncstelep-érett csotrogányt alig van miből megtankolni meg szervizeltetni, meg akkor is albérlet kell, ha a fizetés 80%-át elviszi, mert ciki a mamahotel.


És ezek a férfiak végzik sokszor 40-50 fölött az utcán, mert minden pénzüket arra költötték, hogy a nőknek imponáljanak.

febr. 14. 20:38
 25/41 anonim ***** válasza:
Mindenki költ. Van, aki tinder gold előfizetésre, van, aki onlyfans lányoknak meztelenkedésért, van aki vacsorákra és randikra, van aki pornhub előfizura, van aki prostikra. Olyan nincs, hogy egy férfi nem fizet. Talán az ingyenes pornó, ott csak a net előfizu van.
febr. 14. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/41 anonim ***** válasza:

#25: Nem-e? Bemutassalak pár Hős utcai ismerősömnek? Igaz, a covid óta annyira nem fut a szekér, de mikor 2-3 szerelmes lány dolgozik kint Svájcban, ő meg így minőségi cuccot tud tolni és nem szorul rá ilyen alja termékekre, mint herbál meg kristály és ő a raj a telepen...


Végül is technikailag költ rá... A csaj pénzének egy részéből vesz neki ajándékot meg meglepi, amikor hazajön.

febr. 15. 02:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/41 anonim ***** válasza:
26: Jó, a megfélemlítés és kényszerítés amivel ezek az emberkék játszanak, az más téma. Én "átlagosabb" emberekre gondoltam :D
febr. 15. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/41 anonim ***** válasza:
79%

#27: Én annyira szeretem, amikor újgazdag értelmiségi fiatalok csont nélkül beszopják a politikai propagandát, mert sosem láttak élőben gettót, maximum filmen vagy mikor valami politikus a tévéstábbal arra járt és a cél valamilyen hatásvadászat volt.


Ezek a lányok egyetlen dologtól félnek, de attól nagyon. A középszerű élettől, hogy ők is minimálbéres droidok lesznek. Ahogy Orbán Viktor sem szívesen sepregetne utcát, aki eddig csak f...szt fogott kislány korától, az sem szívesen fogja meg a felmosófát - mert 8 általánossal még pénztárosnak se veszik fel igazán, de amúgy ott se állná meg a helyét.


Él a fejében egy kép, hogy valami gazdag férfi mellett majd lesz neki egy saját szépségszalonja, de fogalma sincs még annyira sem egy cég üzemeltetéséről, mint a szintén 8 általánost végzett stricijének.

febr. 15. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/41 anonim ***** válasza:
28: Továbbra sem beszélt senki "gettóról". Áltag Magyar viszonylatra írtam mindent.
febr. 15. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
Panarom FÉNYLŐ CSILLAG ILLÓOLAJKEVERÉK
 30/41 anonim ***** válasza:
Az átlag magyar viszonylat az normálisabb országokban gettónak számít.
febr. 15. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!