Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szélsőséges gondolkodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szélsőséges gondolkodás ugyan, de igaz. Miért számít főbenjáró bűnnek, ha így áll az ember a kapcsolatokhoz? Ráadásul ha egy nő teszi ugyanezt, azt jobban elnézik, egy férfi meg ha ezt nyíltan kimondja, akkor incel patásördög?

Figyelt kérdés

Egészen pontosan arra gondolok, hogy nők között vannak a kapcsolatra alkalmasak és a kapcsolatra alkalmatlanok. Ez már egy leegyszerűsített halmaz és mindkettőben nagyon különböző emberek lehetnek. A kapcsolatra alkalmasak lehetnek úgy összességében normális átlagnők vagy épp 1-2 dologban szélsőségesen pozitívak, akik más dolgokban akár szélsőségesen negatívak, de ezeket a tulajdonságokat mérlegelve a pozitív kevés miatt elfogadod, hogy máshol szenvedsz. Ezt hívják vállalható kompromisszumnak, illetve erre szolgálna a "senki sem tökéletes" jelző.


Alkalmatlanok csoportjában szintén lehet szépségkirálynő instamodell (figyeltek, duzzogó átlaglányok?), aki s...gghülye vagy lejárat vagy sajátságos aranyásó elképzelései vannak egy kapcsolatról, de még ahhoz is ostoba, hogy jól csinálja és nyíltan kimondja Tinderrandis szex után, hogy "Engem nem érdekel, honnan van pénze a pasinak, csak az, hogy kényeztessen." mintha egy ilyen megnyilvánulás után lenne jó érzésű férfi, aki ürítésen kívül többre használna egy ilyet. Az már csak erkölcsi norma, hogy egyből kivágja vagy akár szerelmet hazudva neki mártogatja belé a farkát. Itt a nő egyértelműen selejtes példány (személyiség, NEM külső miatt, figyeltek, lányok???) az már, hogy egy tartással rendelkező férfi kivágja vagy egy elvtelen dugógép a végsőkig elmegy már NEM VÁLTOZTAT az adott nő jellemének megítélésén, maximum a szituációt lehet "emberére akadt, talán észhez tér" illetve "megtalálta a zsák a foltját, úgy kell neki" között megítélni.


Illetve teljesen normális nő is, akivel simán akkora különbségek vannak, hogy ne lenne jövője a kapcsolatnak, ugyanakkor van annyira emberileg értékes, hogy bármennyire szeretnél is dugni, URALOD AZ ÖSZTÖNEIDET, ettől vagy ember. (például közterületen vizelni is szabálysértés és nem is illik, de a Népligetben egy fa tövében bocsánatos "bűn", az Andrássy úton egy buszmegállóban hihetetlenül suttyó dolog, pedig mindkét esetben adott egységnyi vizelet távozott (ami a leglebomlóbb és legkevésbé környezetszennyező, amennyiben ökológiailag nem lépi túl az adott területen a határértéket, illetve mindkét esetben a hólyagod megkönnyebbülése volt a cél, amely szentesítette az eszközt). A nőre visszatérve, nem okozol lelki sérülést egy normális lánynak, mert más férfinek ő lenne az álomlány, neked meg maximum laza szex, de ő többet gondolna bele. Erről szól az önismeret.


Tehát miért is számít ekkora bűnnek (főleg, hogy a legtöbb ember burkoltan ugyanezt csinálja és különböző társadalmilag népszerű kamudumával megideologizálja, mert ez a társadalmi elvárás), ha egy ember úgy éli az életét, hogy a selejteknek úgy ad leckét életből, hogy az ő vágya teljesül (hiszen egyesek csak abból tanulnak, ha csak mondod nekik, mintha a falnak beszélnél).


Illetve ironikus módon miért őt mossák össze a lelketlen dugógép definícióval meg akinek a nő csak egy kétlábon járó lyuk, amikor egyszerűen csak nyersen fogalmaz, de valójában pont azért szenved sokszor, mert nem akar belemenni olyan kapcsolatokba, aminek nincs jövője, viszont nem tagadja le, hogy vannak szükségletei és ezek kielégítése éppen annyira jó akkor is, ha ezt nyíltan kimondják, mintha cukormázba csomagolják (társadalmi divatból) vagy mártír-áldozati szerepbe bújnának, majd utólag okos kapitányt játsznának, hogy "Hát azt hittem, meg fog változni." vagy "Adtam neki egy esélyt, ez is baj?"


Főleg, mikor fordítva a női oldalon sokkal szigorúbb és irracionálisabb feltételeknél meg pozitívan áll hozzá a másik fél, hogy "Olyannal tényleg ne gyere össze, akit nem érzel úgy, hogy pillangók röpködnek a hasadban."aug. 2. 08:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%
Csak nehogy valaki téged tartson selejtnek és ezért adjon leckét az életből..
aug. 2. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/31 anonim ***** válasza:
80%
szerintem adott mar neki eleg pofont az elet.. akinek hetfon reggel fel 9-kor ilyen agymenesekre van ideje/energiaja, az eselyes, hogy egy elettelen luzer.
aug. 2. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/31 anonim ***** válasza:
82%

figyeltek, duzzogó átlaglányok?)

Eddig bírtaam, már megint ugyanaz az okádék szar egy elkényeztett mamahoteles lusta élősködőtől. Anyád pénze, kajája jó, de a nők gázak, értem.

aug. 2. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia
 14/31 anonim ***** válasza:
14%

kifejtetted a jó és a rossz nők tulajdonságait, erre jönnek a felháborodós kommentek...

Akik ezek szerint a kérdező halmaza szerinte a rosszabba tartoznak bele... taps !

aug. 2. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/31 anonim ***** válasza:
13%
szerint -e *
aug. 2. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/31 anonim ***** válasza:
75%
14 Tehát aki nem ért egyet a thakonygerincű, hazug kérdezővel az mind rossz halmazba tartozik? Csak nehogy felvagdossam az ereimet, mert néhány no name incel szerint nem vagyok kapcsolatra alkalmas. :-)
aug. 2. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
ORGANIC SHOP BIO VANÍLIAHAB HIDRATÁLÓ TESTÁPOLÓ 450 ML
 17/31 anonim ***** válasza:
67%
Ez a tegnap esti férfitöbbletes grafomán elmebeteg legújabb esszéje? Aki elolvasta, miről szól? Csak a szokásos ugye? 😂
aug. 2. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/31 A kérdező kommentje:

#2: "Vagyis uralkodj az ösztöneiden és keresd meg azt, akivel minden klappol, ne sínylődj a langyos kakiban, mert ami már az elején is az, jobb biztosan nem lesz."


Csakhogy akivel minden klappol azt RACIONÁLISAN választjuk, sőt, akár egy algoritmus is mellénk sorolhatná, hiszen egzakt, racionális okai vannak annak, hogy miért passzol hozzánk.


A tetszés, vonzalom, kémia pedig nyers ösztön. Kiváltó okokra minden visszavezethető, ahogy a pupilla tágulása vagy a pavlov-i reflex is, de ettől még "A" eredményezi "B"-t.


Szóval bármennyire is optimálisnak tűnhet, hogy pillangók kellenek a hasunkba, ez nem egy olyan dolog, amit csak úgy elvárhatunk, mint x fizetés, y érdeklődési kör, z életcél. Ez vagy van, vagy nincs. Vagy kiváltja belőlünk a másik, vagy nem.


"Tehát a jó csoportnak is hazudoznod kell, mert amint kiderül, milyen aljadék vagy, hallani sem akarnak rólad. Nem irigyellek."


Van egy elmélet, miszerint alapvetően senki sem gonosz vagy rosszindulatú, csak az élet kényszeríti rá.


Innentől lehet azon moralizálni, hogy "nekem rosszabb gyerekkorom volt és mégsem lett belőlem sorozatgyilkos" de ettől még Béla sorozatgyilkos marad, aki megölt x embert és meg fog még ölni y-t. Börtönbe lehet zárni, ki lehet végezni, akár még megkínoz(tat)ni (a hozzátartozókkal) is, de ez még mindig csak struccpolitika.


A példa esetében van egy probléma, ami időről-időre újratermeli azokat az embereket, akikben megvan a hajlam, viszont ahelyett, hogy a kiváltó okot kezelnénk (nem feltétlenül náci módszerekkel), csak elnyomjuk az ösztönt. Mintha már lett volna hasonló a történelem során (Egyház).


Attól, hogy valamit elnyomsz, az még ott van és burjánzik. Azzal meg, hogy a vadhajtásokat időről-időre szankcionálod, még egy örökös macska-egér harc lesz belőle, egy plusz munkát teremtesz magadnak.


A fókuszpont nem az, hogy a kiváltó okot megszüntesd (például ne szülessen többé fogyatékkal élő gyerek), hanem az, hogy akadálymentesítsük az egész világot meg csináljunk modernebbnél modernebb tolószékeket.


Talán rossz példa, de remélem érzékelteti, hogy mire kellene SOKKAL NAGYOBB hangsúlyt fektetni. A tűzoltás időnként elkerülhetetlen, de nem mindegy, hogy mennyire tűzveszélyes anyagokból állnak az alapok.


"Amíg mindketten közösen akartok egyéjszakást, azzal nincs is baj, de te nem erről beszélsz. Te arról beszélsz, hogy majd te (ki az isten vagy te amúgy?) megleckézteted az általad selejtnek tartott kategóriát azzal, hogy átvered őket, hazudozol, kapcsolatot ígérsz stb."


1. Közösen a nők csak a top férfiakkal akarnak egyéjszakást úgy, ha nyíltan kimondod. Ez pedig azért van, mert 1 szexet akaró nőre jut legalább 100 férfi, így bőségesen tud válogatni (nem véletlenül lesz a többségük fizetős, amikor rájön, hogy miért herdálja el ingyen, amikor pénzt is kereshet belőle), illetve azért, mert ha a nőben tudatosodik, hogy csak ezt akarja, akkor a külső mindennél jobban felértékelődik számára, hiszen rengeteg más szempont nem játszik. Olyan csoportok is képbe kerülnek, akiknek hosszútávra tervezve esélyük se lett volna. Hogy csak a leggyakoribb példát vagy szállóigét említsem: "Legyen házas, hisz én is az vagyok."


2. Nem kell az istenkomplexusra terelni a dolgot, hiszen a nő a saját maga csapdájába sétál bele. Ugyanis nem én büntetem, ő bünteti meg önmagát (nem tudom ki hozta létre az univerzumot, de nagyon ügyes volt), mégpedig a következőképpen:


Ha engem vonzónak tart külsőre ahhoz, hogy szexeljen velem, akkor a velem való interakciót úgy kell megélnie, mint mikor mész egy próbakört egy Ferrarival. Jó lenne, ha a tiéd lenne, de ez is több a semminél. Panaszra maximum akkor lehetne oka, ha rossz lennék az ágyban, vagy ha a szűzhártyáját szakítanám át.


Ha viszont ő is sumákolt (amit csak ő tudhat) és külsőre nem ütöttem meg a mércét, viszont egyéb tulajdonságaimra ácsingózott (nem feltétlenül a pénzemre, hanem egy komoly kapcsolatban betöltött szerepemre), akkor nagyon dölyfös tud lenni. Annyira, hogy észre sem veszi, hogy valójában azért dühös, mert a kettőnk játszmájában most ő veszített, miközben nőként ő volt előnyösebb pozícióban.


Szóval ő ÖNMAGÁT leckézteti meg azzal, hogy engem csak béta szerepre szánt és kiderült, hogy én egy béta bőrbe bújt alfa vagyok. Egy felvett szerep volt a bétáskodás.


És hiába szórsz rám átkokat, az evolúcióban mindenki abból főz, amiből tud.


Én a helyetekben amúgy inkább örülnék annak, hogy fogyasztói társadalmunk sekélyessége és élvezethajhászása miatt a legtöbb ilyen férfi nem is akar szaporodni, mert a háta közepére nem kívánja a felelősséget.


Igazán az lenne az über-szívás, ha ez a tömeg teherbe is ejtené a nőket és a gyerek születése után vagy mikor már nem lehet elvetetni derülne ki, hogy valójában ő csak a génkészletének 50%-át tovább akarta adni.


Ezt csak azért említem, mert a ti táborotokból jönnek sokan az evolúcióval. Közben meg csak nagyszüleink tanácsát kellene megízlelgetni, ami valahogy úgy hangzott, hogy "Gyereket csinálni a hülye is tud, becsülettel felnevelni kevesen."


De lehet hergelni továbbra is a kutyákat, meg röhögni, hogy a kerítést nem tudja átharapni, de ha 1-2 kiszabadul, akkor az az egyén fogja megszívni, akit szétmarcangol.


A Charlie Hebdo is addig poénkodott, amíg meg nem szívta.


Gyengébbek kedvéért: én a légynek sem szoktam ártani, az írásban élem ki magam, szóval lehet fenyegetőzni, mert leírom az igazságot, de ettől még a tény tény marad, hogy ha még virtuális tombolási lehetőség sem lesz, akkor az agresszívebb egyedek valahol ki fogják adni a feszültséget és csak idő kérdése, amíg ez vérontásba torkollik.


Az meg még tudtommal nem törvényellenes, hogy együttérzek, mert sajnos legtöbbször nem azok lesznek az áldozatok, akik megérdemelnék. Mert a Jay és Néma Bobban vicces volt, hogy célzottan verték agyon a trollokat, de a valóságban ez több szempontból kivitelezhetetlen, főleg egy elborult elmeállapotban.


Szóval nem ti, Pistike, aki leírja, hogy "gerintelen f...reg" meg Józsika, aki leírja, hogy "kössétek már fel magatokat, incelek" esetleg Bettike, aki meg azt, hogy "akkor se kellenétek, ha az utolsó férfiak lennétek a földön - így ismeretlenül) lesztek az áldozatok, hanem az a mit sem sejtő szerencsétlen, aki azt sem tudja mit jelent az, hogy incel és a gyakorikérdések oldal sem rémlik neki, hogy létezik ilyen...


Úgyhogy kettőnk közül végül kiderül, hogy nem én provokálok, hanem ti nem tudjátok kontrollálni a haragotokat.


Ha trollnak gondoltok, akkor ne etessetek. Én kérek mindenkit, hogy ne etessen. Gondoljatok bele, ha kiírnék kérdéseket és nemhogy 17 (a jelenlegi válasz pillanatában) hanem 1 válasz se lenne, akkor milyen unalmas lenne. Biztosan átmennék máshova trollkodni a ti elméletetek szerint, nemde?


Ha viszont fájdalmas IGAZSÁGOKRA tapintok rá, - és ezt ti is érzitek, hiszen bizsereg az ujjatok, pedig milyen egyszerű is lenne átlépni a kérdést, ha érdemben nem tudtok hozzátenni - akkor igenis van létjogosultsága BESZÉLNI a témáról. Akár a nyilvánosság előtt, a médiában is!

aug. 2. 11:04
 19/31 anonim ***** válasza:
83%

Úristen 🤣🤣🤣 el nem olvasom. Csak a végén láttam meg a fájdalmas igazságot amiről a médiában beszélni kell 🤣 Miről? Hogy nincs nőd? 🤣 Nincs egy kicsit istenkomplexusod?

Nekünk nem fáj a te nulla életed, meg az állítólagos igazságaid, neked nincs kapcsolatod, nem nekünk (akik itt válaszolgatunk), és hol érdekel itt bárkit hogy egy ilyen nőgyűlölő, lenéző alaknak nem jut nő? Hála istennek inkább.

aug. 2. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat
 20/31 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem a médiában inkább arról kéne beszélni, hogy kár volt bezárni a Lipótot, és ideje lenne végre találni egy helyet ennek a sok beteg embernek, ahol megkaphatják a megfelelő kezelést és gyógyszereket.
aug. 2. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!