Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fura sok nőnek, hogy a pasik prostiznak?
Csak annyit kellene látnotok, hogy míg nőként, ha vannak szexuális vágyak az internet miatt lényegében azonnal kielégíthetők egy örömmel jelentkező pasival, addig egy pasi, ha ugyanezt akarja, akkor az örömlány ennek az útja, mert hosszú út mire talál valakit.
Egyszerűen nem vagyunk szimmetrikus helyzetben.

Engem nem zavar, ha előttem járt prostihoz, csak figyeljen a védekezésre. Meg ha komoly kapcsolatot szeretne vagy mással is ágyba bújni, az a minimum, hogy rendszeresen elmegy vizsgálatra, hogy ha valamit össze is szedett, akkor azt ne adja tovább. Szerintem inkább ezzel a részével van nagyobb probléma... Oly mindegy, hogy Dzsizell álnéven futó prostit dugta meg százszor vagy egy lepukkant diszkóban kapart össze 100 csajt. Persze, ettől függetlenül nem vagyok a dolog mellett, de ha az emberek úgy gondolkoznának, hogy a prosti rossz, a prosti fúj, akkor nem lenne ennyi prosti. Ehhez képest nem csökken a számuk, hanem növekszik folyamatosan, mert igény van rájuk.
Viszont akkor ne legyünk álszentek! Ha a férfiak megtehetik és ezért ne legyenek elítélve, akkor a nők sem, mert nekik is vannak szexuális igényeik. Csak szintén nem ez a tapasztalat. És üzenném a sok hozzászólónak, hogy egy nőnek sem egyszerű alkalmit összeszedni. Az alkalmi nem az ő igényeit fogja nézni, márpedig a legtöbb nőnek egy ki-be huzogatásnál azért többre van szüksége.

#61 ez még mindig off itt. prostiból is vannak nem ügyesek. itt most csak annyi a kérdés egyáltalán találni valakit. amúgy ez is az, hogy nem elég, hogy könnyen van valaki és az, hogy így könnyen lehet keresgélni megfelelőt. Ez is kevés és a férfiaknak még többet kellene nyújtani.
Amit linkeltem párral ezelőtt szüzesség elvesztős kérdésnél is a srácot hibáztatják, hogy nem elég jó. És persze ha elmegy prostihoz, akkor meg azért sem lesz elég jó.
#63 ok, de ez a te választásod. van ilyen választásod.

#65 :D
#66 az igen. de csak az. az nem, hogy nem prostival egyszerűen ágybabujjon. egyszerűen ez a realitás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!