Egy Pakontai Lili kaliberű lányhoz lenne esélyem 30 évesen az alábbi tulajdonságokkal?
Alacsony és vékony vagyok (170/55), diplomám van, de nem beszélek nyelveket így vszeg itthon fogok megrohadni az országban viszont én is ellenzéki vagyok.
Bruttó 350 a fizum, szüleimmel élek, de később lesz lehetőségem a házat örökölni és összeköltözni vele.
Nagyon tetszik a stílusa és filigrán alkata és arra lennék kíváncsi, hogy hasonló lányokkal (vagy akár pont vele), hogyan tudnék összejönni?

válasza:Jajj!
Annyi kalibere van, mint egy rozsdás ekének.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Alacsony vagy. Állítólag diplomás de az angol sem megy? Valami itt nem kerek…
Keveset keresel, szüleiddel laksz és azt várod hogy fel forduljanak hogy örökölj. Azaz a belsőd is kuka.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
172 cm vagyok és 135 kg voltam már 105 kgra sikerült lefogyni de egyszerűen tovább nem megy, pedig keményen diétázom, keményen sportolok.....Volt már duci barátnőm olyan 75 kgosak de azokra sosem állt fel...vékony csinos lányokra mindig felállt, igaz azok fizetősek voltak csak
Például Kulcsár Edina. Vagy Palvin Barbara. Vagy a Borkai ügyben érintett Kóté csajok. Morális szempontból sokféle vád rájuk húzható, ezzel teljesen egyetértek. Valóban gátlástalan, pénzéhes stb csajok lehetnek. De azért amikor elkezdik leszólni őket, hogy nem is...
Instán is fent van a csaj nézzétek meg nyugodtan 😉😉nagyon bejön a lány, ilyen nő az esetem
Tindert letöltöttem, de nem érzem elég hatékonynak, sok a felszínes, buta lány, nem folytatom, mert sokan leírták helyettem. Szóval olyan appot keresnék, ami nem ennyire húspiaci jellegű, és előtérben van az, aki le tud írni 2-nél több összetett mondatot írni, és van...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!