Mernétek innen az oldalról találkozni valakivel?

válasza:

válasza:A budapestiek siman tslalkoznak es nem gondolkoznak ilYen butasagokon.
Nyilvan nem mer takalkozni az illeto,ha nem o van a foton.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem csak mernék, már meg is tettem.
Még életben vagyok, és azok is élnek akikkel találkoztam..

válasza:

válasza:Több nővel is találkoztam már innen az oldalról. Férfi létemre én nem félek találkozni, az viszont őszintén meglep, hogy egynémelyik nő/lány mennyire bátran felmegy egy vadidegen férfi lakására.
Én alapból csak úgy megyek bele találkozóba, hogy ők jönnek hozzám. Persze így is volt aki nem jött el a megbeszélt találkozóra, de így azért nem akkora szívás mintha én mentem volna és nincs ott ahol megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Már többször futottam bele olyan szituba, hogy nem lehet valakivel normálisan megbeszélni egy találkozót (barátok esetében is volt ilyen), tehát pl. nagyon soká válaszol, vagy nem képes megmondani, melyik nap/hánykor lenne jó neki, vagy nem ajánl program ötletet sem,...
Egy ideje már beszélünk interneten, láttunk egymásról képeket, meg volt a randira hívás is. De kitáncoltam belőle, mert úgy érzem én hozzá képest kevés vagyok kinézetre. Veletek volt már ilyen? Hogy lehetne ezen dolgozni?
Ha hosszabb ideig (2-3 hónap) húzódik találkozó nélkül, az mennyire baj? Leginkább 25 alattiak véleménye érdekelne:)
Találkoznátok ennek ellenére vele?
Hajlandó lennék akár élőben is találkozni valakivel, aki megmondaná mi lehet az oka. 27/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!