Leszbikus társkeresés?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Számomra az appok nem a legjobb opciók. Főleg, hogy pár nap után ghost a vége :/ Mivel vidéki vagyok a személyes “egymásbaesés” sem kivitelezhető
Kezdem magam rosszul érezni, mert nekem nagyon kialakult egy úgynevezett esetem ami miatt nagyon nehéz párt találni vagy akár csak ismerkedni is lányokkal. Nagyon nehezen engedek ebből és általában figyelembe se veszem a lányokat akik nem illenek ebbe bele.
Sok hetero nőnek van meleg pasi haverja, akik sokszor segítenek egymásnak pasit találni, fordítva miért nem gyakori ez?
Hol ismerkednek a leszbikusok, de most komolyan? :D Ha nem meleg szórakozóhelyen vagy társkeresőn... Nem vagyok kétségbeesve, mert voltak már hosszú kapcsolataim. De az vagy sulinak vagy társkeresőnek köszönhető. És bevallom a társkeresők nagyon nem vonzanak, főleg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!