Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne ennél a tanár nőnél próbálkoznom? 40F
A nyár közepén láttam az egyik társkeresőn egy régi ismerősömet és akkor tudtam meg, hogy tanár nő és akkor egyedülálló volt, bár azóta szerintem már elkelt. Nem használom aktívan a társkeresőt, csak azért van meg a profilom, mert sok évvel ezelőtt, szereztem hozzá egy életre szóló prémiumot ingyen (úgy hogy nőként regisztráltam, nőknek ingyen osztogatták a prémiumot, aztán megváltoztattam a nemem) és sajnálnám kitörölni, néha még belépek szétnézni.
Igazából soha nem volt rajta a radaromon, mindig úgy gondoltam, hogy olyan nőnél érdemes próbálkozni, aki nem ismer, úgy jobbak az esélyeim. 2009-ben tudom, hogy volt kanija, láttam őket az ablakból, meg a szüleim is mondták, azóta nem tudtam mi van vele, mindig vártam, hogy tologatni fogja a babakocsit, meg látom majd a játszótéren, de semmi, pedig elég jó csajszika volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!