Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten kövér nők,ugye nem hiszitek el,hogy egy férfinak sem kelletek?
"Ha tetszik neki a kövér nő,akkor nem szégyenli."
De. A legtöbb pasi olyan nőt akar dugni, akire a többi irigykedik. Ha neki tetszik a kövér nő, akkor titokban dugja, a haverokkal meg lealázza.
Ez csak fordított nemekkel volna igaz, mert kövér férfi valóban senkinek sem kell.
Nőként még pici esély van rá, hogy valakinek tetszeni fogsz.
10# nem értelek teljesen. Én 88 kg vagyok, és kockahasam van(azért nem látszik mind a 6 kocka, de van). Szóval akkor én is dagadt vagyok, nem? Azért egy szintig a tömeg nem olyan sokat mondó dolog. Kérdezőnek, nem ismerjük a magasságát és az edzettségét, szóval ez erős feltevés.
Kérdező: engem például kifejezetten zavarna, ha a nőm kövér lenne. Én is rendszeresen edzek az egészségem megóvása érdekében, ezt elvárom a kedvesemtől is, hogy egy egészséges szintet tartson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!