Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre ismerkedjek egyedülálló 30as kisgyermekes anyaként?
Göd és térsége, Budapestről?
30as 165cm magas vagyok.
Elég feltenni egy kérdést kép nélkül egy vélhetően ronda szingli anyukának (30 évesen szingli anyuka - a legallja kategória).
És repülnek rá a simpek mint sz**a a légy.
11 pontosan
Majd ezek után jön a sírás, hogy a nöknek milyen nehéz..
Szerintem a saját vagy 40 körüli korosztályban próbálkozz, de akárhol és mindenhol ahol látsz érdemeset.
Szerintem nőknek alapjáraton nagyon könnyű ismerkedni, ha szeretnének. Elég lehajolni, mosolyogni, kacsintani, haját birizdáéni, tenni a szépet, a hülyét, vagy szimplán odamenni és megmondani, nem akarsz jobban megismerni?. Ha férfi vevő rá(90%), akkor nyert ügy. Nyilván a nőknek is rossz lehet az elutasítás, főleg ha ő próbálkozik.
16: Már ismerkedik valamelyik ideíró simppel. 5 -10 percet töltött itt, annyira nehéz ma alsókategóriás nőként.
Régen a lezárás alatt legalább egy kép kellett a nőről.
Nőként alapvetően repülő f@szokat képzelj el hogy jönnek a f@szok és jönnek és csak dugni akarnak velem.
Ugyanez igaz rátok, 10-20-30-40-50-60as férfi korosztályra.
Mint írtam nem keresek innen senkit.
Méreteim pedig 30as 165cm 135kg.
Rövid vörös haj.
Fordítva elképzelnétek egyszera szitut hogy a Nő ír rátok képnélkül és mindenképp találkozni akar veletek és szexelni, de az eszetekbe jut hogy aki így közeledik hány emberrel volt hánnyal nem védekezett és milyen vírusokkal fertőz meg titeket?
volt e már humanpapylon fertőzésetek? Sejtem nem, mert akkor húzátok gumit minden csajnál. És nem ilyen eszetlenül dugdosnátok minden Nőbe a farkatok!
mindenkinek ajánlom 1 napra regisztráljon társkeresőre Női profilt kép nélkül és olvasgassátok milyen férgek vagytok a másik oldalról nézve, ahol csak annyit kell hogy "választani könnyű"
Moslékok vagytok.
Abból van sok.
Párnak való alany nincs férfiből csak rengeteg megalkuvás árán.
19-es
Hát azért annak is meg kell alkudnia aki egy,135kg-os nővel van együtt.
Igen sok pasi csak dugni, üríteni akar, de mi nem tagadjuk.
A nők viszont tagadnak mindent és szűzmáriának állítják be magukat.
Rengeteg hibája van a nőknek is csak odáig nem jutnak el, hogy bevallják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!