Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért gondolják megalázó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért gondolják megalázónak, hogy az interneten kell társat keresniük?

Figyelt kérdés
Főleg mióta az utcán ismerkedés sértés, programokon ismerkedni meg egyenesen szemétség.

#internetes ismerkedés #randiappok #Nők nem akarnak ismerkedni
okt. 24. 17:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én személy szerint annak találtam. Persze másokat nem ítélek el miatta, de nekem olyan érzés volt, mintha feladnám, hogy rendesen sikerüljön. De amikor már két éve szingli voltam, én is fontolgattam, szerencsére akkor találkoztam a férjemmel.
okt. 24. 20:15
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

"#5 ja minden ember fogykos, csak te nem."

Dehogy minden ember. Csak aki online ismerkedik.

okt. 24. 20:17
 13/19 anonim ***** válasza:

12

Ezt úgy hívják, hogy szűklátókörűség. Bár szerintem csak olcsó troll vagy 😂

okt. 24. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
73%

Számomra nem megalázó, csak egyszerűen nem érzek semmit egy-egy csetelés során, annyira személytelennek érzem. Nem tudom meg, hogy milyen az adott ember, csak néhány adatot, meg számot.

És ezt nem azért mondom, mert hemzsegnek körülöttem az életben a pasik, sőt, mondhatni nem is találkozok én korombeli szingli férfiakkal. De akárhányszor bele kezdek az online ismerkedésbe, elmegy tőle a kedvem teljesen. Nem hinném, hogy megalázó, tök jó lehetőségnek gondolom, attól még, hogy személy szerint nem vagyok oda érte. :D

okt. 25. 02:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nőtől sem hallottam eddig, hogy ez megalázó lenne. Én is neten kerestem párt (nekem ez kevésbé macera, mint élőben - itt legalább tudom, hogy akivel beszélek, ha nem hazudik, akkor társat keres és tetszem neki... meg azért a közhiedelemmel ellentétben élőben nincs akkora kereslet a legtöbb nőre, hogy heti szinten lehetne válogatni, sőt... életemben kb. 3-4 férfi volt összesen, aki normális volt és ismerkedni próbált... ez alatt azt értem, hogy nem alkesz csöves, nem mocskos igénytelen koszlidérc, nem nagyapám korú és nem részegen puncsol a diszkóban p...iért... tehát ezek között voltak kevésbé szerencsésen kinéző egyedek is, nemcsak a tökéletes külsejűeket értem alatta), és abszolút felvállalom. Nekem semmi kínos vagy megalázó nincs benne.
okt. 25. 09:14
 16/19 A kérdező kommentje:

15. “ Én egy nőtől sem hallottam eddig, hogy ez megalázó lenne.”

Én arra alapozok, hogy kb 5 az 1hez arányban vagy még rosszabban vannak csak fent nők ilyen platformokon.

okt. 25. 09:54
 17/19 anonim ***** válasza:

16: ez nem azért van, mert a nők megalázónak éreznék ezt, hanem más okai vannak.

A legnagyobb ok az, hogy a nők többsége jobban elvan szex nélkül, amelyik meg nincs, az meg, hacsak nem néz ki úgy, mint a mocsári rém, elmegy egy random buliba, biztos lesz numerája. A férfiak nem így vannak vele... ezért abban a férfirétegben ott van egy csomó, aki csak egy esti szórakozást keres, meg azok is, akik asszonyka mellé mellékest. Nem mondom, hogy nőből nincs megcsaló, de kevesebb.

A másik ok meg az, hogy vannak nők, akik óvatosak... mert azért vadidegennel ismerkedni nem életbiztosítás azért (ha nagyon sarkosan akarunk fogalmazni, a férfinél egy idegennel való randinál a legrosszabb kimenetel az lehet, hogy lehúzzák egy vacsi árával, egy nőnél az, hogy megerőszakolják és megölik). Így több nő van úgy vele, hogy idegennel nem, inkább ismeretségi körön belül, és hajlandó kicsit várni, ha nincs egy "barát barátja" sem jelenleg, aki megfelelne.

okt. 25. 10:02
 18/19 anonim ***** válasza:

17.: Nem biztos, hogy a nők többsége jobban elvan szex nélkül, ez egy sztereotípia. Másrészt egy férfi is lehet bűncselekmény áldozata, ha randizik.

Idegennel is lehet biztonságosan randizni. Míg egy ismerős által bemutatott ember is követhet el az ember sérelmére bűncselekményt. Utóbbi valószínűségét azzal lehet csökkenteni, hogy amíg nem látszik eléggé megbízhatónak valaki, nem menni vele elhagyatott helyre, vagy lakásra.

okt. 25. 19:28
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az a jó benne, hogy aki fent van egy ilyen társkeresőn, az jó esetben valóban társat is keres. Ha élőben tetszik neked valaki, akkor mi az esélye annak, hogy szingli?

Én akárhányszor odavoltam valakiért, mindig kiderült, hogy foglalt.

Persze, tudom, lehet hogy a neten próbálkozó is foglalt, csak szexet akar. De azt hamar ki lehet szűrni.

Szerintem nincs ebben semmi ciki, aki azt mondja, hogy az, az elég szűk látókörű.

Sajnos én is találkoztam ilyennel. Az első munkahelyemen elmondtam, hogy a férjemet a neten ismertem meg. Utána hallottam, hogy a kedves főnökasszonyom a kolléganőkkel a konyhában rajtam röhögtek, hogy ez milyen ciki. Miért is az? Évek óta együtt vagyunk, házasok vagyunk, vannak gyerekeink. Miért számít, hogy hol ismerkedtünk meg, ha működik?

Ehhez képest a drága főnökasszony az irodában flörtölt a nála 10 évvel fiatalabb férfikollégákkal, akikről mindenki tudta, hogy nem szinglik. Na, szerintem meg az volt oltári ciki. De tényleg nagyon kínos volt, hogy nekünk végig kellett azt hallgatni.

Szóval szerintem mindenki a saját háza táján söprögessen inkább. Ha nem akar neten ismerkedni, szíve joga, de nem kéne leszólni azt, aki belemegy. Sokaknak ez az egyetlen lehetősége.

okt. 25. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!