Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?
35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.
Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!
Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!
Valaki igen de vannak akik nem így éreznek. Elég férfias vagyok a pocak ellenére is.
Mit várok ?
Kis síkosító és pattanjon fel a nyeregbe 😀
Laktam panelban 8. Emeleten. Minden nap 2x le - fel mentem. Meg se kottyant. Élveztem
15 éve edzek súlyokkal.
Ez csak azért zavar mert nem igaz. Az életem során nem telt el hosszabb idő. (Mondjuk két hét) hogy ne szobakerekparoztam,futottam , edzettem volna. Akkor is így nézek ki. Ezt kaptam az élettől. Vannak sokkal rosszabb külsejű emberek is.
Mit várok ?
Kis síkosító és pattanjon fel a nyeregbe 😀
🤣🤣🤣🤣 Hogy is szokták mondani?
Álmodik a nyomor
120 kgról fogytam egyszer 75-76 ra. 3 évig nem híztam vissza.
Az idő alatt össze vissza zabáltam az édesanyám zsíros ételeit. 3 nővel volt szex abban az éveimben. De sok elutasítást is beszedtem.
Utána felhíztam 140 kilóra. Továbbra is folytattam az edzéseket és minden diétát kipróbáltam. Szereket , steroidokat mindes fosst. 1 dekat nem fogytam évekig. Utána újra elkezdtem beleszarni az egészbe (étkezésügyikeg) a fogyás kínkeservesen elindult és most 110 körül vagyok.
Szóval a vicc benne ; amikor normálisan néztem ki akkor 2x annyi kalóriát ettem mint később meg most. Ezért nem hiszek a kalóriadeficites dumákban. 5-6 ezret ettem és 76 kg voltam. Most 2000 et sem 110. Erről ennyit
Legalább van humorérzékem
Még a végén kiderül, hogy a kérdező egy rendszeresen sportoló, kerékpározó, 10. emeletre minden nap felfutó, jóképű, szerelemre éhes romantikus alfahím. Mert lassan így festi le magát... :D
Akkor miért nincs nőd, te dürhő paraszt? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!