Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?
35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.
Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!
Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!
Ja ja a legfőbb gond itt nem a kinézeted, hanem az írásod alapján belülről is rohadsz. Kinek kellene egy ilyen megkeseredett "nekem minden IS jár, de én nem teszek semmit érte" lúzer? Szerintem még a ronda nők is menekülnének tőled egy idő utàn.
Kívül-belül vállalhatatlan vagy.
Nőre arra nem nagyon van esélyed szerintem,de egy hozzád hasonló kaliberű férfivel talán összejöhet egy harmónikus gay kapcsolat,egy ilyesmit tudnék elképzelni neked valónak:
Pityesz sem meleg. Meg én sem. Vicc hogy a TikTok az életed hogy ide is mc Pistivel példálozól.
Hiányoztam emberek? Postán és boltban voltam.
Na de megint szembesültem vele hogy nagydarab embernek nem lehet csinos kedves barátnője.
Az utcán 3 párba botlottam akiknél természetesen a hölgyek számomra megfelelőnek lettek volna külsőre.
Az 1. Egy 50 milliós Audiból szállt ki.
2. meg a 3. azok csak gyalog jöttek szembe velem az utcán. Mindkét csajnak a hapsija ilyen maximum 70 kg, magas , viszonylag jóképűnek mondható, jól öltözött de már ránézésre is ez a “menő- dumas - bunkó” volt. Ez kell nektek ? A 70 kilós patkànybelsős mocsadékok?
Kar hogy nem vettem egy rekesz sört csak egy hellt . (Peach-Lemon) ezt az ízesítést nem is ismertem eddig.
Az a 70 kg valszeg nem 70, hanem 70 és 80 között. A max 70 kg az ilyen incel képzelmény.
Amúgy meg igen, a jól kinéző ember általában jól kinéző emberre gerjed. Az, hogy aztán a választott az bunkó, az a választót is minősíti. Ha te azon vinnyogsz, hogy a bunkókra gerjedő suttyó nő miért nem téged választott, az téged is minősít. Neked is jó lenne a felszínes, buta, bunkókra gerjedő nő, csak legyen egy csinos p...i, akit dughatsz. Akkor itt van a remek alkalom, még több edzés, orvosi kivizsgálás, spéci étrend, és jó testalkatod lesz. Az már tényleg egy kapu.
Mert ezeknek a csinos nőknek te vagy a "taszító, csak hozzá ne kelljen érni" kategória. Amit megérthetsz, mert pont ezt érzed te A SAJÁT SZINTEDEN LEVŐ duci nőkkel kapcsolatban.
Kezdem azt hinni, te vagy Shrek / Alkeszkispocak, és azt elfelejted megemlíteni, hogy azért szoktál napi 8 sörrel hizlalni a hájas hasadat,
Nem én vagyok a Shrek a gyakoriról. A sört viccnek írtam az előbb. Évente kb 2x iszok alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!