Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában miért nem örülnek a nők mikor egy jobb pasi ismerkedik velük, de kiderül házas?
Figyelt kérdés
Nekem férfiként imponál ha egy jobb nőt érdeklek, akkor is ha az a nő éppen foglalt.okt. 25. 11:38
11/30 anonim válasza:
Már ott értékét veszti a jobb pasi, hogy félre akar kúrni.
12/30 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint érdemes letagadni.
Köszi a véleményeket.
okt. 25. 11:56
13/30 anonim válasza:
Most tökmindegy hogy jobb pasi vagy nem, nyilván ha van olyan érzelmi része az embernek amit a párjától nem kapja meg, nyilván örömmel veszi, meg jólesik. De ennyi. Nekem is volt ilyen, de nem léptem félre, nem flörtöltem, csak jólesett attól az embertől. De nem ismerkedtünk, csak látszott, hogy többre tartott mint az akkori párom. Kvázi semmi sem történt, csak egy kicsit visszakaptam az önbecsülésem amit akkor szétromboltak.
14/30 anonim válasza:
Hiába tagadsz, kiderül.Nem minden nő naiv buta liba.
15/30 anonim válasza:
Akkor menj fel viszony.hu oldalakra, ott tiszta a sor, szeretők keresnek szeretőket. Gerincet viszont nem adott neked a sors, ahogy látom.
16/30 anonim válasza:
Én örülnék. Rajtam is a plecsni egyből, hogy qrva...
De hozzá kell tenni, ronda nő vagyok, szóval nekem bizony nagy kunszt, mert nem jut minden ujjamra. Meg azt is, hogy nem vagyok a komoly kapcsolatosdi híve... Kivenném belőle a jó részét, a házimunka, gyerekdadázás, közösélet-menedzselés, 0-24 elviselés, családdal, barátokkal, ismerősökkel stb. jópofizás maradhat nyugodtan a felvállalt, nagy becsben tartott feleségnek, szívjon ő ezekkel.
17/30 anonim válasza:
Asszonyt kérdezd meg fiam.Azonnal okosabb leszel.🤷
18/30 anonim válasza:
Ha eltitkolod és kiderül (márpedig kiderül), még jól be is mószerol, nyugi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!