Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet családcentrikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet családcentrikus férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Diszkó, pub ugye kizárva. Könyvtárban szerintem nem ez a típus a jellemző, hanem a nagyon értelmiségi (akinek nem célja a gyerek), karrierista esetleg. Munkahelyen is kevés a választék, a családcentrikus férfiaknak meg már van családja. A társkeresők leginkább szexpartner kereséséről szólnak.

Valakinek valami ötlet?

márc. 5. 10:03
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
84%
Akárhol meg lehet ismerni akármilyen embereket. Te nagyon sablonosan és előítéletesen látod a világot.
márc. 5. 10:46
 12/42 anonim ***** válasza:
90%
Az ember azt gondolná, hogy az egyház szent, mégis az egyházban van a legtöbb pedofil. Na így kezeld a saját elképzeléseidet arról, hogy hol lehet normális embert találni.
márc. 5. 10:52
 13/42 A kérdező kommentje:

Eddig én is így gondoltam sokan, mint írtátok, de mivel már voltam házas és láttam sokmindent az életben, már nem akarok lutrira menni.

Régen ilyen szempontból talán hasznos lehetett a kerítőnő meg hasonló, mert ott a konkrét igényekre kerestek párt. Egyébként zsidó társkeresési műsorban hallottam még ilyet, hogy ott pont ilyen paraméterek alapján keresnek párt. Ami szerintem nagyon hasznos, mert ha ezek klappolnak, akkor mar max a vonzalomra kell koncentrálni és kisebb az esély a bukásra. Tehát pl. megnézik, hogy milyen típus, domináns vagy alarendelodo, es a megfelelőeket hozzák ossze. Akar-e gyereket es hanyat? Vallásos-e es milyen gyakran jár? Külsőségek. Stb. Infót gyűjtenek a családi es baráti körben is, hogy tényleg olyan-e az illető, mint amilyennek mondja magát. Iszlámban is hasonlóan működik. Mondjuk az pont két vallás, ahol alapból nem szokott kérdés lenni a gyerekvállalás. Csak példának hoztam, hogy nekem valami ilyesmi célirányos keresésre van szükségem.

márc. 5. 11:27
 14/42 anonim ***** válasza:
Kell egy olyan no akiben latja azt hogy anyanak valo es mely erzelmek is.. nem attol lesz csalad centrikus valaki mert hangoztatja , ha nem megerzi a noben azt amit masban nem . Ez amolyan allati oszton ami os idok ota bennunk van , ahogyan a no is ki valasztja a bikajat.
márc. 5. 11:28
 15/42 anonim ***** válasza:

De párt nem úgy választunk, mint amikor kitöltünk egy kérdőívet. Attól, hogy valaki pl. nem dohányzik és neked kikötésed, hogy ne dohányozzon, még egyáltalán nem biztos, hogy megfeleltek egymásnak.

És attól, mert már voltál házas és az a választásod nem jött be, még nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Egy emberben csalódtál, attól még nem biztos, hogy a többmillió többi ember is olyan, mint a volt párod.

márc. 5. 11:30
 16/42 A kérdező kommentje:

A volt férjem azt mondta jó anya lennék, de fordítva nem így gondoltam. Kb. a háztartásban sem segített, minden a nyakamba szakadt. Ezért is váltam el. Tehát az, hogy a férfi meglátja a nőben a jó anyát, abból még a nő nem biztos, hogy őt jó apának tartaná.

Tudom, hogy nem biztos, hogy a következő párom is ilyen lesz, csak szeretném a nem megfelelőeket minél jobban kiszűrni.

De most voltam egy társkereső rendezvényen es ott is pl. feltették pár vízválasztó kérdést, hogy dohányzik -e az illető? Van-e kutyája, macskája, gyereke? Mert sosknal ez tényleg jelenthet NEM-et, mégha szimpatikus id az illető.

márc. 5. 11:42
 17/42 anonim ***** válasza:
50%
Tökéletes embert nem fogsz találni, mindenkihez alkalmazkodni kell. Sőt! Aki számodra tökéletes lehet, annak valószínűleg te nem leszel az. Ha így állsz hozzá az ismerkedéshez, hogy mindent előre ki akarsz szűrni, az életben nem fogsz tudni egy kapcsolatot kialakítani.
márc. 5. 11:45
 18/42 A kérdező kommentje:

Nem a tökéletest keresem, csak én legalább gondolok előtte, nem csak élek bele a világba es bízom a vak szerencsére... Mar írtam, hogy voltam házas...

Valószínűleg a társkeresők is azért mennek rá ezekre a kérdésekre, mert azt igazolja az élet, hogy ezek fontosak a keresők számára...

márc. 5. 11:54
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Azért a kinézet is fontos.

A csontsovány, meg az extrém kövér nőkkel csak a perverzek akarnak majd ismerkedni, de végképp nem komoly családvállalási céllal.

márc. 5. 11:59
 20/42 A kérdező kommentje:

Szerintem is fontos a kinézet, meg a belső tulajdonságok is. Mindenkinek más tetszik.

De a célok és elképzelések is ugyanennyit nyomnak a latban.

márc. 5. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!