Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mostani 20-as 30-as magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani 20-as 30-as magyar férfiak azért ilyen borzalmasan sikertelenek a nőknél, mert ők apaminta helyett PUA mesterektől tanultak, akik igen rossz munkát végeztek?

Figyelt kérdés

A mostani fiatal férfiak borzalmas sikertelensége, hogy több mint a felének nem jutott nő, az azzal magyarázható, hogy a PUA mesterek mint Mex Deluxe aka. Karizman vagy mint Nicholas Victor vagy mint Mr. PUA aka. Fanatic aka. Wieszt Ádám és Jimmy meg a többi szar munkát végeztek?

Sok férfi maradt annak idején apaminta és tanács nélkül, elhagyatottan kisfiúként. Mivel a 90-es években robbant be a kapitalizmus, ami a válás boom-hoz vezetett, mert alapvetően átértékelte a családok szerepét. A Nyugati média azt sulykolta, hogy az az igazi férfi akinek 25 alatti szeretői vannak. Nem volt olyan autó reklám aminek ne az lett volna az alapvető mondanivalója, hogyha ilyen autót veszel - középkorú férfiként - akkor körül leszel véve (és bukni fognak rád) 20-25 éves nőkkel. Így hát rengeteg férfi követte a mintát amit a TV-en látott, a családok szerepe brutálisan leértékelődött, sokan otthagytak csapot papot egy új, csinosabb, fiatalabb nőért, a gyerekeik meg ott rohadtak az anyjuknál. Ezeknek nem lett apamintájuk, leszűkült a kínálat fiatalabb nőkből, mert felszívták a pénzes 40 éves férfiak egy részüket, és tehetetlenségükben PUA mesterekhez fordultak. Akik lássuk be, csapnivaló munkát végeztek. Főleg Magyarországon.

Emiatt van ez a tömegjelenség, hogy a mostani 20-as, 30-as férfiak nagyon sikertelenek összességében a nőzésben?

márc. 5. 13:44
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
17%

Nem a diplomám múlik hanem azon hogy egy férfi jól néz ki vagy sem. Sosem értettem ezt a diploma mizériát az ismerkedésben.

márc. 10. 10:02
 32/49 anonim ***** válasza:
42%

31 - ki beszélt itt kinézetről?

A 28-as kommentre írtam válaszként, ugyanis ez áll benne:

"Ritka az a nő aki hosszabb távon elviseli azt a helyzetet hogy többet keres a férjénél vagy hogy neki két diplomája van a férjének meg csak szakmunkás. És a statisztikák alapján mára több nő kap diplomát mint férfi."

Ha a férfi kevesebbet keres, alacsonyabb az iskolai végzettsége, ezért miért a nők a hibásak? Lehet nyugodtan továbbtanulni.

márc. 10. 10:07
 33/49 anonim ***** válasza:
39%

Van diplomám és továbbra is sikertelen vagyok a nőknél szebb nem lettem a diplomától. Nem mindig függ össze a kereset meg a végzettség. Szakmával is lehet jól keresni nem egy ilyen embert ismerek akinek van szakmája és egy jól menő vállalkozása és gazdag. Nem minden diplomával lehet jól keresni nem mindegy hogy orvos vagyok vagy szabad bölcsész.

márc. 10. 10:45
 34/49 anonim ***** válasza:

32: nem jól értelmezed amit írtam. Senki nem mondta hogy azért hibásak a nők mert diplomát szereznek. Az egyetlen hibájuk hogy nem jó nekik olyan férfi aki meg nem. És ha ezt a feltételüket nem adják fel és diplomát szereznek, akkor ne csodálkozzanak ha örök szinglik maradnak.

Diplomás férfiként nekem mindegy hogy a páromnak van-e diplomája vagy sem, és igazából az sem érdekelne úgy elvből ha neki több lenne vagy többet keresne nálam. Viszont tudom hogy a nők 90-95%-át nagyon zavarná egy ilyen helyzet és nem maradnának sokáig egy ilyen kapcsolatban. Max ha tényleg valami Brad Pityu lenne az a tanulatlan férfi amivel annyira nagyon tudná kompenzálni ezt a "súlyos vétkét"

Amúgy az is érdekes tanulmány lenne, kideríteni hogy miért csökken drasztikusan a születések száma a nők tanultságának növekedésével. Lehet hogy mert már opciók is vannak így az életben mint anyának lenni, lehet hogy mert a karrier fontosabb és kitolódik a gyerekvállalás olyan sokára hogy már nem vagy csak max 1 fér bele, de az is simán lehet hogy egyszerűen nem találnak maguknak a tanultságuk miatt megfelelő párt maguknak - megint: a saját kizáró preferenciájuk miatt.

márc. 10. 10:52
 35/49 anonim ***** válasza:
33: a diploma csak szükséges, de nem elégséges feltétel. Annyi hogy egyáltalán indulhatsz a versenyen a diplomás nőkért, de vajmi kevés ha csak ennyit tudsz felmutatni.
márc. 10. 10:55
 36/49 anonim ***** válasza:
29%
34- több a szingli férfi, mint nő. ÉS itt sem a nők szoktak sírni, hogy nem találnak pasit, hanem fordítva. Szóval nem hiszem, hogy ez a nők problémája.
márc. 10. 10:57
 37/49 anonim ***** válasza:
39%

És ha én diplomásként elfogadom nem diplomás nőt is. Kell a francnak diplomás nő.

márc. 10. 11:53
 38/49 anonim ***** válasza:

Es miert kene, hogy csak tenyeszallat es hazicsicska legyek???

Vegre ott tartunk, hogy tobbe kevesbe a noknek is vannak lehetosegei.

Abba esetleg nem gondoltal bele, hogy a faek egyszeru, nugyulolo stilusod miatt nincs nod?

márc. 10. 12:26
 39/49 anonim ***** válasza:
11%

Meg gondolom kell a kitesizet test is?

márc. 10. 12:35
 40/49 anonim ***** válasza:
16%
38: ki mondta hogy nincs nőm? 3 gyerekes családapa vagyok. Sosem volt gondom a nőszerzéssel, csak a megfelelőért kellett egy jódarabig kutatni. Itt egy kérdés volt és arra válaszoltam ahogy én látom. Vagy csak incelek agymenései számítanak?
márc. 10. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!