Hogy jöttél össze legutóbbi rövidtávú partnereddel?
2025 -ben mi a menő módszer?
Olyan kapcsolatok érdekelnek, amik ebben az évben kezdődtek, nem 8 évvel ezelőtt.

válasza:10:
Én azt tartom, hogy óriási sok itt aki szórakozik a többin, direkt provokálja őket, nem mindegyik incel se. De akkor miért adják elő többen itt, hogy ilyen-olyan az elvárása közben meg jóformán mindegy mert a külső dönt? Akkor mégiscsak igazuk van az inceleknek. Lehetsz köcsög, mindegy, hogy nő vagy férfi a külső dominál.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mielőtt valaki azt mondaná, hogy ez kamu, valamennyire hasonló tesztet én is csináltam itthonról, csak én nem mentem ilyen messzire. Egy 200kg, de mellette fiatal és szép arcú (lefogyna jól nézne ki) nőt raktam fel és hasonló eredményeket kaptam. 100+ like az első...
Megbeszélitek, hogy pl csak 2 hónapig vagytok együtt?
Ő is dolgozik már teljes munkaidőben, van már autója, anyagilag felelősségteljesen gondolkozik. Ilyen téren annyi ami úgymond lemaradás hozzám képest, hogy még a szüleivel él, de ez sok 30 évesnél is így van, szóval ez sem gond, ha komolyodna a dolog hozzám...
Most tényleg azok válaszoljanak, akik szüzek, és már benne vannak a húszas éveikben, szóval ne ilyen hisztis/önsajnáltató tizenéves srácok. Tőletek kérdezném: Hogy álltok jelenleg a csajozással? Eddig milyen élményeitek voltak és mi a legfőbb dolog, ami nagyon komolyan...
Nekem úgy tűnik, hogy csak a férfiakat bélyegzik meg azzal, hogy könnyebben kilépnek egy kapcsolatból egy friss barátnő miatt. De ha egy férfi nem ilyen, csak esetleg már nem olyan izgalmas a kapcsolat közöttük, akkor sok nő kezdene el ilyenkor kifelé nézni? Ha a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!