Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés & Tourette?!
Kamaszkorom óta enyhe tourette szindrómával élek. Munkában és iskolában mindigis vissza tudtam tartani, tehát a mindennapi életemet nem befolyásolta (még, ha néha nehéz is).
Viszont ez fiatal férfiként igencsak megnehezíti az ismerkedést.
Esetleg hasonló cipőben járókat kérdeznék, mik a tapasztalataitok? Akármelyik nemből…
Gondoltam már hasonló “helyzetben” levő lányokkal ismerkedni is, a kölcsönös elfogadás reményében, de nem találtam erre igazán fórumot.

Ha valaki azt orditja a metron, hogy BOB SAGET, akkor tudjuk, hogy te vagy :)
Hat figyi....
A Tourette's Guy ket feleseget fogyasztott el.....
Mondjuk o "hires" :)
40F truecel

Nekem nagyon offos, ugyanis félek, ha valaki kiabál, hirtelen mozdulatot tesz.
Nem ellened szól, csak tojáshéjon lépkedve kellett felnőjek egy olyan anya mellett, aki a legváratlanabb dolgokért cs.szett le a semmiből.
Nálam abszolút kizáró ok minden olyan férfi, aki bármilyen okból felemeli a hangját.
Magával a tourette-tel semmi bajom, és van is olyan barátom, aki ezzel kell éljen, viszont más mondjuk kéthetente összefutni fél-egyórára, mind tartósan együtt élni.
Az én tapasztalatom az, hogyha nyílt vagy és az elejétől fogva elmondod a másik félnek, elmagyarázod hogy ez hogyan működik és ő hogy tud segíteni, akkor a legtöbb embert nem zavarja.
Amikor új embereket ismerek meg én is mindig félek, hogy hogyan fognak rá reagálni, pedig nem sok embert zavart eddig.
Amit még hozzá fűznék, az az, hogy más Tourettes/tikk zavaros emberrel nem a legjobb ötlet hosszú távú kapcsolatot kiépíteni, mert egymás tikkjeit rosszábbá tudjátok tenni. Én személy szerint randizni még nem randiztam senkivel aki tikkel, de van olyan Tourette szindrómás ismerősöm aki igen, és pont emiatt ment tönkre a kapcsolatuk.

Ez miben nyilvánul meg? Hangokat adsz ki, vagy hirtelen mozdulataid vannak?
Nekem volt tourette-es kollégám, folyton dobálta a haját. Kicsit fura volt, de rájöttünk, hogy azért van hosszú haja a srácnak, mert így nem volt olyan fura, hogy rángatózott, mert olyan volt, mintha csak a haja zavarná.
Ebben is vannak fokozatok, úgy tudom. Szóval nálad ez milyen?

Dolgoztam együtt egy fiatal fiúval,nekem nagyon cuki volt 😁
Elfogadó vagyok.
Kitartást
Üdv 3 gyerekes férjezett anyuka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!