Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy utolsó helyet szerezte meg a testépítő férfi test a vonzósági statisztikákban? Tényleg ennyire taszító lenne?
Összességében nem vagyok meglepődve az eredményen, a dagi és a túl vékony izomtalan férfiak le lettek pontozva. Az egyetlen fura, hogy a legutolsó helyen végzett a testépítő (5-ös test), ami azért meglepő, mert rengeteg konditeremben ilyen képekkel van kitapétázva a fal. Ez van beállítva mint "motiváció" a gyúrósoknak, hogy akkor leszel király, ha ilyen tested lesz.
Erre meg... utolsó helyen végez, mindössze 0,2% szavazott rá a 14 közül.
Ez reális lehet? Tényleg ennyire taszító?

Mondjuk nem tudni milyen volt a szavazás pontos módja. Az is lehet, hogy az az 1,9% nő csak poénból szavazott a dagadékra, mert nem vette komolyan a szavazást, mert vicces kedvében volt vagy ilyesmi.
De az utolsó két helyen a girhes és a testépítő végzett. És szerintem oda tartozik a dagadt is, a poén szavazatokat leszámítva.

Azt kell mondjam, hogy ez korosztályfüggő is. A fiatal lányok a vékony srácokra buknak, nem kell különösebben izmos legyen, mondhatni a nőies férfiakra buknak.
Testalkatra a "4" vagyok, régen vízilabdáztam majd 2-3 konditerem is befigyelt azóta próbálom tartani a súlyom, 187cm 100kg körül. Nem tartom magam sem túlsúlyosnak, sem kigyúrtnak, szerintem teljesen normális. Volt olyan randi ahol a nő azt mondta rám, hogy neki ez már sok, nem tudna "ehhez" vonzódni. Ha valaki bemegy egy öltöny szaküzletbe ruhát vásárolni és kapásból tudnak neki olyan öltönyt adni ami a mérete, akkorvalószínűleg nem elhízott és arányos testalkattal rendelkezik, hiszen a konfekció méreteket is így határozzák meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!