Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg vannak olyan magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan magas férfiak akiknek az alacsony nők tetszenek?

Figyelt kérdés

márc. 6. 13:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
21%

Sok pasinak, a "kistestű" lánykák jönne be. Max. 165 cm. max. 50 kg. bogyósgyümölcs méretű emlőkezdemények. Így egyszerre élhetőek ki rajtuk a pedo, és homo-pedo hajlamok, és nem kell félni a sittől, sem papnak menni.

De ha valaki szereti a kistestű lányokat..., lelke rajta, gondolom a modellek és légiutas kísérők is csak véletlenül magasak.

márc. 6. 16:53
 22/34 A kérdező kommentje:
Wow, az utolsó elég érdekes nézet. XD
márc. 6. 17:14
 23/34 anonim ***** válasza:
5%
Nyilván egy 175 centis brünhilda szegényke :)
márc. 6. 17:19
 24/34 anonim ***** válasza:
48%

Na, itt a brünhildás.

Én 180 cm-hez vagyok 62 kiló körül. Az is bürnhilda? Jaaa, nem, az zsiráf.

márc. 6. 17:26
 25/34 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam rajta, hogy feladom a társkeresést mert nem vagyok elég magas. 159 N.
márc. 6. 17:29
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

25

Te nem vagy teljesen magadnál, megbocsáss. :) Rengeteg férfinak tetszenek az alacsony nők.

Neked vmi extrém magas férfi kellene?

Nőként kérdezem.

márc. 6. 17:33
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért elég nagy marhaság, te is tudod.

Van nálad egy minimum magasság? Ez egy kritérium aminek meg kell felelni? Mondjuk 180-200 cm között? :)

Nem igazán értem a problémád így...

márc. 6. 18:07
 28/34 A kérdező kommentje:
Van, 170. XD
márc. 6. 18:35
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

azt a férfiak többsége simán megüti, és nem vagy hozzájuk alacsony.

Nem a magasságod, és a magasság igényed miatt nem fogsz találni valakit, vagy kelleni valakinek.

Más probléma lesz.

márc. 6. 19:45
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

158 cm vagyok és SOHA nem volt gondom emiatt. Nyilván nem jöttem be mindenkinek, ez van. Az exeim 165-190 cm között vannak...

Olvastam arról cikkeket, hogy a magasabb férfiak az alacsonyabb nőket, az alacsonyabb férfiak a magasabb nőket preferálják. Persze vannak kivételek. Viszont ezt én is látom, hogy sok magas nőt hidegen hagyja, ha a pasija alacsonyabb. És igen, sok alacsonyabb férfit látok nala magasabb nővel. Ez valamint megmagyarázza azt is, sok alacsonyabb férfi miért sír folyton ezen az oldalon. Nekik se alacsony nő kellene, hanem magasabb és azt hiszik, ahhoz magasabbnak kell lenniük.

A cikkben részletesen le volt írva sok minden, de az nem találtam meg most. Helyette itt egy másik.

[link]

Ha te nem kellettél nekik, szerintem ott inkább más a gond...

márc. 7. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!