Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi(vagy mik) az a tulajdonság/szokás, ami ha kiderül az ismerkedés alatt, nem kérsz folytatást?
9 egyedül töltött hónap után, talán újra belevetem magam az ismerkedésbe és talán, ha megfelelőnek ítélek valakit, közel engedem. Emiatt kezdett foglalkoztatni a kérdés.
Nálam például, ha valamilyen függő. Legyen az játék, alkohol, vagy csúnyább.
Másik, ha fizetett valaha a testi örömökért. Nem tudok továbbá férfiként tekinteni rá.

40
“Igaz, hogy minden nő visszautasítja a régies nevű férfiakat?” kérdés rendel.

41: én egyszer nagyon be voltam gerjedve egy Béla nevű srácra. Sajnos nem jöttünk össze, mert volt barátnője, és nálam sokkal jobb nő, pedig szerintem én is szép vagyok. Barátnőmnek is tetszett. És mindannyian az elejétől kezdve tudtuk a nevét.
Szóval ezért a Béláért sorban álltak a szép csajok.
Bár a listában pont nem szerepelt ez a név, de szerintem amúgy az egyik leggázabb férfinév.

- Ha gyerekes hozzám képest ,semmi életcélja, semmi hobbija ,csak az,hogy a telefonjàt nyomkodja és tespedjen a TV előtt
- bármilyen függőség (alkohol ,drog, cigi)
- nárcisztikus személyiség

Ha te gyerekes vagy miért várod el hogy egy férfi ne legyen az?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!