Létezik jó társkereső oldal? Természetesen ahol valós nők szeretnének ismerkedni férfiakkal.

válasza:Az online társkereső üzemeltetője nem fogja leellenőrizni, hogy aki 20 éves nőként jelentkezik be, az valóban 20 éves nő-e, vagy egy 60 éves, vén b.uzi, már bocsánat.
Szóval szerintem erre nem lehet mérget venni. Állj neki, ne vedd komolyan, kezelj mindent kritikával, ne éld bele magad. Azért sok embert ismerek, akik így ismerkedtek meg.

válasza:

válasza:Mind olyan, csak sok az inaktív vagy csaló profil.
De a legnagyobb baj hogy valószínűleg stílus talan és csúnya vagy a valódi profilok szemében. Ez a valóság.
A kamu profilok meg még pénzt se néznek ki belőled.

válasza:Olyan társkereső oldal nincs ahol az account aktiválásához egy rövid videohivás szükséges ? Hasonlóan az online bankszámla nyitáshoz.
Ezzel tudná garantálni az üzemeltető hogy a profil valós.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Melyiket ajánlanátok 40 feletti nőnek, ahol normális, független férfiak vannak? Nem szeretnék több helyre regisztrálni, ezért olyat keresek, ami a 40 feletti korosztálynál népszerűbb.
Boo, Badoo, OkCupid, Grindr, Romeo, Tinder kipróbálva, fizetősek A Badoo-n, lenne egy végtelen Premium 33000-ért, amibe talán belegondolnék, ha lennének vonzó, monogám srácok, de senki nincs a közelemben. Mind használhatatlanok fizetés nélkül (csomóan bekedvelnek, de...
Anno sokat próbáltam online ismerkedni, és az volt a tapasztalatom, hogy az olyan lányoknak, akik szóba álltak velem, bő 80%-a csak több hónap, vagy akár egy év beszélgetés után tudta volna elképzelni az élő találkozást. Sok esetben mégcsak nem is laktak messze, és...
Ha van már meglévő gyerek, nem zavar.
Új év, új remények....Hátha sikerül.Normál alkatú,ducirajongó férfi vagyok.Privátban is írhatsz nyugodtan.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!