Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon egy másik férfi lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon egy másik férfi lehet a dologban, és el fog tűnni a csaj?

Figyelt kérdés
Hétfőn társkeresőn visszajelölt egy nő (37 éves, diplomás, amúgy átlagos arcú, egészséges módon husisabb), és írtam neki, elkezdtünk beszélgetni. Illetve inkább én kérdezgettem őt, bár neki is volt pár kérdése, és úgy zajlott a beszélgetés, hogy egyik este írtam neki egy-két üzenetet, ő másnap visszaírt egy-kettőt. Tegnapelőtt azt írta, hogy ne haragudjak, de volt két rossz napja, ezért nem túl kommunikatív, és ennyi. Válaszoltam neki, hogy tudomásul veszem, és ha szeretné, akkor beszélhet bármiről, megadtam a fb-os elérhetőségemet is. Most másfél napja semmi, mondjuk azt sem látom az oldalon, hogy egyáltalán belépett-e azóta. Értem én, hogy pár nap után nyilván nem én leszek neki a legfontosabb, csak furcsa ez az egész. Nem igazán látom át, hogy most mi a baj, velem van-e problémája, mit akar kezdeni velem és az egész ismerkedéssel. A magam részéről arra tudok gondolni, hogy vagy mégsem vagyok elég jó, vagy bizonytalan egy másik fasziban, vagy az nem jött neki össze. De úgy döntöttem, hogy ha hétfő-kedd környékéig nem ír, akkor letiltom, kedd este csütörtök estétől már majdnem egy hét lesz, annyi idő alatt pedig tud keresni, ha akar. Ha ennyi idő nem elég neki ahhoz, hogy jelentkezzen, akkor nem fogok rá várni, nem szeretem, ha játszmáznak velem. Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha igen, mi volt a másik embernél a háttérben, és mi lett a dolog végkimenetele?

ápr. 12. 10:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
51%
Fel se hivtad randit se kértél semmi nincs. Nem kitalalni kéne hogy mit gondol hanem igen nem válaszlehetősegeket adni es kesz.
ápr. 12. 10:55
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

"Tegnapelőtt azt írta, hogy ne haragudjak, de volt két rossz napja, ezért nem túl kommunikatív, és ennyi. "

Lehet hazugság, de az is lehet igazat mondott. Van ebben az országban csomó kezeletlen mentális beteg ember is, depresszió, borderline, akármi, és akkor épp elborultabb időszakát élte, amitől távol akart tartani. De az is lehet vmi rossz dolgok történtek az életében, meghalt épp vki, munkahelyi nehézségek stb.

Lehetett volna kommunikatív is az tény, de ne feledd, te csak egy pár napos random ismerős vagy neki. Nőként talál millió+1 másikat is, ha úgy van. Meg aztán sokan bizonytalanok is, nem tudják mit keresnek, akarnak-e bárkit egyáltalán valóban, és hát ja, még az is lehet vki más van épp terítéken. Bármi lehet, nem tudhatjuk.

De ha jól értelmezem és tényleg hétfő estétől el van tűnve, akkor ja, jó eséllyel ebből már semmi jó nem lesz számodra. Nem számol veled potenciális partnerként, mert az másmilyen lenne. Akkor ha vmi egyéb gond is van, legalább tudatná. Így max egy random ismerős vagy, akit elővesz ha épp unatkozik. De simán benne van a ghosting, slow fade is. Ez ilyen.

ápr. 12. 10:59
 3/30 anonim ***** válasza:
0%
Finoman lekoptatott. Van már másik jelölt aki jobban érdekli. Majd esetleg ha azzal nem jön össze semmi, akkor keresni fog. Ne várj rá. Olcsó
ápr. 12. 11:06
 4/30 A kérdező kommentje:
#2: Nem hétfő estétől tűnt el, hanem csütörtök estétől. Ezért várok még pár napig, addig még van lehetősége arra, hogy keressen. Én legalábbis azért csak-csak írnék egy sort ennyi idő alatt annak, aki tényleg érdekel. Csak valahol szar érzés, mert amúgy is elég kevés nő érdeklődik irántam, a társkeresőkön pl. gyakorlatilag nulla lehetőségem van, ezért is reménykedtem, hogy ő talán végre másmilyen lesz. De úgy látom, nem biztos, hogy tényleg másmilyen lenne.
ápr. 12. 11:15
 5/30 A kérdező kommentje:
#3: Én is arra gondolok, hogy lekoptatásszaga van a dolognak. Mindegy, pár nap esélyt még kap, ha igazán érdeklem, akkor még lesz lehetősége, hogy keressen. Ha nem keres, akkor egy újabb csalódással leszek gazdagabb.
ápr. 12. 11:17
 6/30 anonim ***** válasza:
49%

Csütörtök este nem vészes, még csak szombat reggel van. Javaslom ne kattogj, várj türelmesen. Bár részben pont ettől is baromi toxikus manapság az online ismerkedés. Meg még sorolhatnék sok mindent, de nem a témába vág. A lényeg az, a labda most nála pattog, te jobb hijján csak várhatsz. Lehet még fog keresni, kiderül vmi sos krízishelyzet történt. De ne éld bele magad túlzottan. A legtöbb ember online már bunkó, empátiahiányos, kicsit sem emberként kezeli a másik felet, csak kb úgy, mintha levenne az áruház polcáról egy terméket és megnézegetné. De az is lehet vmi depresszió féle tört rá, azért marad távol. Bár akkor se feltétlen lesz kiszámítható, stabil partner a jövőben sem.

Tönkre lett téve az online társkeresés rendesen. Csak azt tudom javasolni hogy minimalizáld az elvárásaidat, a saját lelki békéd érdekében. Különben tényleg toxikus az egész.

ápr. 12. 11:25
 7/30 A kérdező kommentje:
#6: Oké, csak én is szeretnék társat találni, de élőben szinte sehol sem lehet, így maradna a net. Ott viszont kb. esélytelen vagyok, nagyon-nagyon ritkán van olyan, hogy fel tudom kelteni valakinek az érdeklődését. És még kevesebb a normális, gerinces ember, akiben meg lehet bízni. Ha normális és türelmes vagyok, ha megpróbálom tolerálni mások hülyeségeit, problémáit, akkor is szar alak leszek, de ha nem tolerálom, akkor is. Elszomorító, hogy ez van, még az átlagos nők is jellemtelenül viselkednek. Már tényleg nem tudom, mit kellene tennem ahhoz, hogy sikerélményem is legyen. Mondjuk letiltani nem tiltott le, mert még ott van a kapcsolataim között, csak ez így összességében elég furcsa nekem.
ápr. 12. 11:32
 8/30 anonim ***** válasza:

Majd letilt, ha reklamálsz :)

"Ha normális és türelmes vagyok, ha megpróbálom tolerálni mások hülyeségeit, problémáit, akkor is szar alak leszek, de ha nem tolerálom, akkor is."

Ebben meg lásd meg a szabadságot. Mivel ígyis úgyis szar ember leszel, tehetsz bármit :)

Komolyra fordítva tényleg nincs mit tenni, várhatsz rá, de valószínű ennyi volt, azt kalkuláld bele. De az is lehet visszajön, majd kiderül. Ne feszülj rá túlzottan! Keresgélhetsz is közben. Vagy dönthetsz úgy hogy lejössz a tinderről, és valami másik, normálisabb platformon, vagy más módszerrel próbálkozol.

ápr. 12. 11:41
 9/30 anonim ***** válasza:
41%

Jaj hagyjuk már, lekoptatta! Ha egy nőt érdekelsz és akar téged, azt minden formában a tudtodra akarja adni! Ha nagyon akar a nő akkor éjjel nappal ír, hív keres és nem tudod levakarni se magadról! Ennek a lánykának abszolút nem kellesz, van már más pali aki érdekli és afelé irányítja a figyelmét! Nem fogtad meg, nem érdekled és finoman lekoptatott mert nem jössz be neki eléggé!

Írom ezt nőként!

3#voltam

ápr. 12. 11:52
 10/30 A kérdező kommentje:
#8: Csak szarul esik ez a bizonytalanság, meg hogy folyamatosan csak játszmázik mindenki. Beetetik az embert, aztán eltűnnek. Pedig ha őszintén megmondanák, hogy ennyi volt, akkor legalább tudnám, hogy mi a helyzet, és nem várnék arra, hogy fognak-e még írni. (Ráadásul akkor legalább nem csak elvárnák tőlem a gerincességet és az őszinteséget, hanem ők is viszonozni tudnák.) Az a baj, hogy vidéken élőben nem nagyon lehet hol ismerkedni, neten meg hiába próbálkozom, az katasztrófa. Hiába nézelődtem sokféle társkeresőn, gyakorlatilag semmi. A múltkor instán írt nekem egy nő, hogy a Threadsen közzétett dolgaim miatt kíváncsi rám, és hogy szívesen beszélgetne velem. Elkezdtünk kommunikálni, bár ő nem nagyon volt érdeklődő, nem igazán kérdezett (mondjuk nem tudom, hogy akkor ő mit értett beszélgetésen), végül miután képeket látott rólam, eltűnt és letiltott. És ez egy felnőtt, értelmes, diplomás, nyelveket beszélő, 40-hez közeledő nő. Akkor mit mondjunk a fiatalabbakról/butábbakról? Egyre inkább azt látom, hogy a neten mindenütt ez van, és hogy a legtöbb nő vagy nem normális, vagy irreális igényei vannak.
ápr. 12. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!