Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki lehetne próbálni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehetne próbálni, hogy milyen a másik nem szerepében lenni?

Figyelt kérdés
Én tényleg kíváncsi volnék milyen lehet a nőknek a társkeresés. Azt feltételezem, hogy nekik lejt a pálya, hisz minden társkeresőn, szórakozóhelyen rájuk repülnek, próbálnak kedveskedni nekik. Ők meg csak hátradőlnek és válogatnak, ez nem tetszik, az sem, amaz sem, nincs meg a szikra, nem romantikus filmbe illően próbálkozik, stb. Egyszer kipróbálnám ezt a szerepet, hogy lássam valóságban mennyi a ténylegesen gáz próbálkozó és mennyi, aki amúgy tök normális, csak nem lehengerlő egyből. Most legrosszabb esetben lesz egy egyéjszakás kaland vagy egy situationship és kész, az is több, mint a semmi, ez nyerőpozíció.

ápr. 23. 08:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

Elárulom neked, ugyanannyi férfi jön össze nővel, mint nő férfival, szóval nem biztos, hogy nagyobb esélyeid lennének nőként...

Egyébként szerintem a férfiaknak jobb, mert ha van bátorságuk, bárkihez odamehetnek, míg egy nőhöz meg nem az a férfi megy oda, aki tetszene neki, hanem azok, akik csak a testét akarják.

ápr. 23. 08:53
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

"most legrosszabb esetben lesz egy egyéjszakás kaland vagy egy situationship és kész, az is több, mint a semmi, ez nyerőpozício"

Na ezért tényleg érdemes lenne kipróbálni milyen nőnek lenni,mert full eszedbe nem jut, hogy lehet egy szörnyű szexuális élmény+egy terhesseg is a vége,ami minden csak nem nyerő pozíció

ápr. 23. 09:05
 3/15 anonim ***** válasza:
43%

Mi a kérdés?

Online pl kipróbálhatod női kamuprofillal.

ápr. 23. 09:59
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Aztán el is könyveli, hogy igaza volt, mert friss profillal mindenki jobbra húzta, egy nap alatt ezer lájk. Ő is mindenkit jobbra húz, húha, ezer egyezés. Mindezt olyan női fotóval, aki bőven az átlagos felett van.

Aki ki akarja próbálni, az simán megteheti! Egyszerűen öltözz nőnek! Millió videó van a neten, aki segít. Aztán ki lehet próbálni, hogy milyen egy szombat este egyedül elmenni bulizni, és válogatni. Mi rossz történhet? Meghívnak egy csomó ingyen italra, hazavisznek kocsival, szopni meg tud is tudsz, és a s.gged is ugyanúgy működik. Ráadásul te nem lehetsz terhes.

Sok sikert!

ápr. 23. 10:49
 5/15 anonim ***** válasza:
32%

Ja, hát szerintem a tinderes lájk nem egyenlő a társkereséssel. :D A kérdező is azt írja, hogy "hogy lássam valóságban mennyi a ténylegesen gáz próbálkozó és mennyi, aki amúgy tök normális".

ápr. 23. 10:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyes férfiak mekkora tévhitben élnek??!!
ápr. 23. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem társkeresőzök, de nagyon szívesen cserélek, hogy lásd a rengeteg "jelentkezőt" (külföldiek, random idegenek írogatnak meg küldik el a farkukat)
ápr. 23. 11:50
 8/15 A kérdező kommentje:

De olyan nincs, hogy valaki élőben, mondjuk munkahelyen vagy más közösségben teljesen udvariasan közelítsen? Most, ha nagyon nem tetszik, nyilván le kell rázni, de attól még nem lehet azt mondani, hogy mindenki alpári. Az, hogy valaki online elküldje a farkát a legalja kategória, egy barátomról sem tudom elképzelni, hogy ezt csinálja.

ápr. 23. 11:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs :D soha nem is volt ilyen. Nem mondtam, hogy mindenki alpári, de nem számít komoly érdeklődőnek az sem, aki nekem és 200 másik nőnek is ír, és az ország másik felén lakik
ápr. 23. 12:13
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

Ja, persze, teljesen udvariasan közelít a kolléga úr. Baromi kellemetlen a szituáció, mert egyáltalán nem az esetem. De tovább erőlteti a dolgot, mert tudja, hogy szingli vagyok. Ez nekem még mindig nem elég ok, hogy egy 26 évvel öregebb, igénytelen külsejű férfit válasszak.

Idővel muszáj kemênyen odamondani és leállítani. Ezen persze vérig sértődik. Aztán évekkel később is átvált bunkóra a közeledben.

Az nagyon-nagyon ritka, hogy egy férfi normálisan tudja kezelni az elutasítást.

ápr. 23. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!