Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen betegségeket okozhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen betegségeket okozhat az a tény hogy örök szüzességre vagyok kárhoztatva?

Figyelt kérdés

33 éves szűz pasi vagyok és soha nem szexeltem még lánnyal. Úgy érzem hogy már soha nem lesz ilyenre lehetőségem. Nagyon elkeserítő és frusztráló, de sajnos ez van. Sokan már feleennyi idősen naponta szexelnek én meg soha nem tudhatom meg milyen. Elmúlt a fiatalságom anélkül hogy megtapasztalhattam volna milyen.

Milyen betegségeket okozhat az örökös szüzesség és a vágy kielégítetlensége? Gondolok itt mentális vagy testi tünetekre is. Van ilyen hasonló sorsú ember aki viszonylag egészségesen végig tudja ezt élni?

ápr. 26. 12:57
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
29%

9-es

Te mit teszel annak érdekében,hogy legyen szexuális életed?

ápr. 26. 13:41
 12/56 anonim ***** válasza:
27%

Biológiai szempontból semmilyen betegség nem fenyeget.

Mentálisan kéne valamit kezdeni magaddal (pl keresni egy jó pszichológust), mert az életben a szexen kívül semmilyen más hasznos, értékes dolog nem jut eszedbe.

ápr. 26. 13:45
 13/56 anonim ***** válasza:
47%
Rosszlányokon valaki csak segít megfelelő pénzmagért xd
ápr. 26. 13:47
 14/56 anonim ***** válasza:
54%
11: Sokat nem tudok tenni. Online ismerkedés nem működik (előnytelen ÉS antifotogén külső + "nagyon" vidéki lakhely), offline nyitottságot mutatok, direkt keresem a szemkontaktust stb., de le sem szarnak, levegő vagyok, láthatatlan, én pedig így nem nagyon nyomulhatok (főleg nőként). Annyit persze ilyenkor is megpróbálok - ha lehetőség adódik rá -, hogy beszélgetést kezdeményezek, de hiába, ha nincs fogadókészség, csak tőmondatok és gyors távolodás...
ápr. 26. 13:48
 15/56 anonim ***** válasza:
Te legalább próbálkozol,nálad más hiányzik.Mindig van valami megoldás.11-es voltam.
ápr. 26. 13:52
 16/56 anonim ***** válasza:
33%
Ilyen kicsi a kukid?
ápr. 26. 13:54
 17/56 A kérdező kommentje:

Nem temetem magam még persze, de már fiatal sem vagyok. Van aki későn veszíti el az igaz, de az én esetem speciális. Gyakorlatilag a csodával lenne hatásos ha összejönne még valaha.

Járok szakemberhez is, ami alapvetően használ de nem tudom hogy hosszú távon fenntartható-e a helyzet. Jobb a közérzetem mintha nem járnék, de nem ők fognak nekem segíteni ebben. Ilyen szempontból magamra vagyok utalva, de persze az én hibám is h ez így alakult. Viszont a körülmények és a szerencse is ugyanúgy közrejátszott ebben, meg a személyiségem is ami olyan amilyen.

Prostik ki vannak zárva, taszít a gondolata is.

Nincs a méreteimmel se baj.

ápr. 26. 14:24
 18/56 anonim ***** válasza:
44%
Akkor miért nem jött meg össze?
ápr. 26. 14:25
 19/56 anonim ***** válasza:
46%
Te nem szűz vagy, hanem hülye, amiért nem mentél már rég el egy prostihoz.
ápr. 26. 14:30
 20/56 A kérdező kommentje:

Régen nem próbálkoztam a gátlásosság miatt, aztán pedig megszűntek a lehetőségeim. Ahhoz meg nem voltam elég jó pasi h nálam próbálkozzanak a csajok.

Egyáltalán nem vonz a prostizás gondolata. Nem tudnék olyannal lefeküdni akiről tudom h már aznap több pasival volt. Emellett teljesen hiányzik belőle az érzelem, valamint a betegségektől is kell tartanom. Nem hiszem h lenne olyan prosti aki bejönne.

ápr. 26. 14:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!