Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan/ milyen legyen a személyiségem hogy végre kelljek egy férfinek?

Figyelt kérdés

Sosem volt még kapcsolatom.

Nem tudom hogy és miről beszéljek velük.

Mennyire legyek kedves. Ha kedves vagyok naívnak hisznek és elkezdenek hazudozni.

Őszinte vagyok de sokszor az sem jó mert bunkón hat.

Negatív vagyok, sok a problémàm. Ezt próbàlom elfedni.

Mindenben bizonytalan vagyok, mert o tapasztalatom van.

Nem tudom hogyan lehet mélyebb dolgokról beszélni férfival.

Kellene egy minta hogy ez és ez történt x randin, x hónap utàn lettek egy pàr stb. Mint egy recept a szakàcskönyvben

ápr. 26. 13:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

Já nehogy önmagad add véletlen se. Nehogy megtaláld azt aki hozzád passzol.

Barom lepontozók.

Fenének nem tiltják be a pontozást.

ápr. 26. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
A mai világban?, mint egy olasz pizza szakácsnak és egy francia öröánynak.
ápr. 26. 14:32
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Nincs recept sajnos, de kiragadnék egy gondolatot "Negatív vagyok, sok a problémàm. Ezt próbàlom elfedni." Elfedni nem lehet, az látszik az emberen. Egy párkapcsolatban azért maradunk benne, vagy azért választjuk a társunkat, mert az jobb nekünk, könnyebb, mint ha egyedül lennénk. Ez nem azt jelenti, hogy csak akkor kell a másik, ha semmi gondja és folyton vigyorgunk, mint a fakutya. De ha valaki nagyon negatív, annak az embernek a társaságát nem nagyon keresik. Személyiséget nem tudsz magadnak faragni. A hozzáállásodon tudsz változtatni. Biztos, hogy neked is vannak olyan dolgok, amivel szívesen foglalkozol. Ha nem élethosszig tartó problémáid vannak, akkor a társkeresés helyett próbáld meg azokat rendbe tenni.
ápr. 26. 14:58
 14/14 Barito ***** válasza:
Kamu kérdés.
ápr. 26. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!