Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Letezik ilyen h egyutt voltal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik ilyen h egyutt voltal valakivel kiszerettetek egymasbol majd sok ev utan ujra talalkoztatok es ujra egymasba szerettetek mert ennyi ido alatt megvaltoztatok?

Figyelt kérdés

ápr. 26. 15:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem hiszek ebben.
ápr. 26. 15:13
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Évek mulva max akkor jövök össze multbeliekkel ha jobb nincs. Nincs ló jo a szamár alapon csak.
ápr. 26. 15:15
 3/21 Noren1989 ***** válasza:
82%

Én sem hiszek ebben.

Akkor már inkább a Mikulás.

ápr. 26. 15:17
 4/21 anonim ***** válasza:
72%
Egy emberbe kétszer nem szerethetsz bele és olyan se van, hogy szakítás után évekig szeretted hanem igazából betegesen kötődsz hozzá.
ápr. 26. 15:23
 5/21 anonim ***** válasza:
20%

Nem hittem ebben, de megtörtént.

Sok év után találkoztunk, elkezdtünk beszélgetni. Teljesen új emberként néztünk egymásra, ritkán hozzuk fel a múltat, akkor is elpoénkodjuk.

ápr. 26. 15:31
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
ápr. 26. 15:32
 7/21 anonim ***** válasza:
46%
#5 Tényleg? Tiszta hülyék vagytok. Nektek poénkodni való a múlt és nem inkább normálisan megbeszélitek vagyis semmit se változtatok hanem a szőnyeg alá söpritek a valóságot míg a múltban inkább a kapcsolat helyreállítása helyett szakítás történt. Nincs olyan és nem is lesz, hogy ugyanabba a személybe kétszer beleszeretsz, esetleg a hamis énjébe amit mutat, vagy amit te ideálizálsz, akár maga a szerelem érzésébe vagy belebolondulva.
ápr. 26. 15:35
 8/21 anonim ***** válasza:
24%

4 higy ne lenne

Nekem van egy macskám szeretem anyáméknál van.

Ha evekre el is költöznék pl kulfoldre vagy akármi is lenne évek után is ugyanugy szeretem.

Ugyanigy emberekkel

Szerettem az exeket és attol hogy külön vagyunk mert szemét volt vagy akármi, attol még mindig szeretem mert ugyanaz a cuki jófej sikeres ügyes helyes ember 10-50 év mulva is akit anno is megszerettem

Az meg masik dolog hogy viszont kapcsolatot azért nem kezdek folytatok velük.

De ha meglátom egyiket másikat vagy tudom mi van velük bennem nem szitok van meg gyűlölet még akkorse ha megerdemelnék. Hanem ugyanugy bennem van a korábbi énem is amit szerettem benne anno az elején az ma is és ugyanugy mindig is meg lesz bennük. Mivel a szemelyiségük az.

ápr. 26. 15:37
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
Nincs. Olyan viszont van, hogy anno elmentetek egymás mellett, nem teljesült be a szerelem, majd jóval később összejöttök.
ápr. 26. 15:38
 10/21 anonim ***** válasza:
22%

#7 nincs mit megbeszélni, 16-19 évesek voltunk és nagyon tinik. Közel a 30-hoz az ember azért már egészen máshogy viselkedik, nincsenek olyan problémáink, mint 10 évvel ezelőtt.

Ez nem újrakezdés, hanem egy egészen új dolog. Már az őszinteségen, tiszteleten és szereteten alapul a kapcsolatunk. Azt hiszem, mindig is ilyen párkapcsolatra vágytam.

De biztosan én vagyok a hülye.

ápr. 26. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!