Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feminizmus, női egyenjogúság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminizmus, női egyenjogúság világában miért nem mernek még mindig kezdeményezni a nők?

Figyelt kérdés
A héten kétszer is megtörtént velem a következő dolog: Mosolygott rám egy nő a buszon pl, egyértelműen engem nézett, akkor se vette el a tekintetét, amikor ránéztem. Azonban csak ennyit csinált, nem szólított le, pedig a szitu szinte egyértelműen az volt, hogy valamit akart volna mondani. Mi az oka annak, hogy még mindig benne van a nőkben, hogy azt várják, hogy a férfi lépjen? Vagy ha mondjuk nem akart semmit ez a nő, akkor miért nézett ennyire feltűnően?

ápr. 27. 17:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
55%
Mert könnyűnek veszik azbolyanokat meg akikkel lehet szorakozni. Meg akik a kutyának se kellenek biztos csak azert masznak rá ők a pasikra.
ápr. 27. 17:51
 12/35 anonim ***** válasza:
46%
#11 Az is lehetséges, de lehet neki elég a szemezgetés és ennyi.
ápr. 27. 17:53
 13/35 anonim ***** válasza:
68%
Ha nagyon tetszik a nőknek valaki, akkor kezdeményeznek!
ápr. 27. 17:59
 14/35 anonim ***** válasza:
71%
Sokszor az is baj ha egy nő elsőre igent mond, es nem kellett semmit se beleadni, nemhogy még az ha egyenesen a nő kezd ki a másikkal
ápr. 27. 18:00
 15/35 anonim ***** válasza:
72%

Kezdeményeznek.

Csak persze nem válogatás nélkül.

Nekik is van egy szint, ahogyan a férfiaknak sem mindenki tetszik.

ápr. 27. 18:03
 16/35 anonim ***** válasza:
69%

15 nem mindenki tetszik nekem férfiként én senkinek,nem ugyanaz

Ismerősöm 20 éves srác mesélte 16 éves lányok zaklatják fácsén,miről beszélünk?

ápr. 27. 18:16
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
Azért, amiért rendre alacsonyabb keresettel is beérik: Mert gyávák
ápr. 27. 19:21
 18/35 anonim ***** válasza:
45%

Nem feltétlen nem mernek hanem biztos van olyan is aki nem akar mert a férfi tegye meg az első lépést.

Szerintem fontos az is, hogy a nő vonzónak érezze magát. Ez egyénenként tud változni, viszont jóleső tud lenni, hogy ha a férfi veszi a bátorságot és fáradtságot, odamegy a nőhöz és elkéri esetleg a telefonszámát vagy meghívja kávéra. Elismerés a nő számára, hogy szép. Van akinek azért esik jól mert nem tartja magát szépnek van aki meg rengeteget készülődik ha megy valahová és számára emiatt elismerés.

Meg hát itt az ideál is közrejátszik. Például nekem az vonzó egy férfiban ha határozott, férfias, jó kiállású és magabiztos, tudja mennyit ér. Egy kevésbé magabiztos férfi valószínűleg félne megtenni az első lépést és így már neki át sem kell mennie a rostán.

ápr. 27. 20:46
 19/35 anonim ***** válasza:
64%
Tehát a férfinak kell magabiztosnak lenni hogy hízzon a nő egója a bókoktól?
ápr. 27. 21:53
 20/35 anonim ***** válasza:
87%
Én kezdeményeztem, de megbántam. Akinél kezdeményezni kell, az mind tutyimutyi alak.
ápr. 27. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!