Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus, női egyenjogúság világában miért nem mernek még mindig kezdeményezni a nők?

Kezdeményeznek.
Csak persze nem válogatás nélkül.
Nekik is van egy szint, ahogyan a férfiaknak sem mindenki tetszik.

15 nem mindenki tetszik nekem férfiként én senkinek,nem ugyanaz
Ismerősöm 20 éves srác mesélte 16 éves lányok zaklatják fácsén,miről beszélünk?

Nem feltétlen nem mernek hanem biztos van olyan is aki nem akar mert a férfi tegye meg az első lépést.
Szerintem fontos az is, hogy a nő vonzónak érezze magát. Ez egyénenként tud változni, viszont jóleső tud lenni, hogy ha a férfi veszi a bátorságot és fáradtságot, odamegy a nőhöz és elkéri esetleg a telefonszámát vagy meghívja kávéra. Elismerés a nő számára, hogy szép. Van akinek azért esik jól mert nem tartja magát szépnek van aki meg rengeteget készülődik ha megy valahová és számára emiatt elismerés.
Meg hát itt az ideál is közrejátszik. Például nekem az vonzó egy férfiban ha határozott, férfias, jó kiállású és magabiztos, tudja mennyit ér. Egy kevésbé magabiztos férfi valószínűleg félne megtenni az első lépést és így már neki át sem kell mennie a rostán.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!