Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem belül lány vagyok a testben férfi miért van ez?
29 srac vagyok
én úgy érzem néha magam, hogy nem vagyok belül férfias. Nagyon bújós vagyok, érzelmes, néha hisztis is vagyok. Mindig másokat okolok ha rossz kedvem van, hangulatom labilis sokszor váltakozó. Miért nem lány lettem inkább?
Szingli is vagyok és magányos.

Elsőre ezt mondtam volna én is (bàr nem ilyen megközelítésből, és egyébként én elég támogató vagyok ezzel kapcsolatban.)
Viszont a kifejtést olvasva nem erről van szó.
A saját negatív tulajdonságait próbálja a női természettel azonosítani, a nőket degradálja gyakorlatilag, ami viszont rohadtul szánalmas.
Semmi nőies nincs benned, kedves kérdező, ezek emberi tulajdonságok.
Nem a legjobbak.
De korántsem annyira zavaróak és elviselhetetlenek, mint az, hogy ennyire határolsz férfira és nőre. Ez taszító.

Szerintem a könnyebbik utat keresik a hozzád hasonló férfiak. Minden ember szereti, ha kifejezik felé a szeretetüket, nemtől függetlenül különböző módokon.
Nőként sértőnek tartom, hogy azt hiszed ilyenek vagyunk.. nem vagyunk. Pár nő ilyen, ahogy pár férfi is. Ettől nem leszel kevésbé egyik, vagy másik! Az általad felsorolt tulajdonságok egyben inkább személyiségzavarra utalnak, ami mindkét nemet érinti.. beteg vagy, nem nő! Csak könnyebb magadra nőként tekinteni, mint pszichészavarosként.

Ez a két és félpipás nem normális.. veszélyes, érezni az elfojtott agressziót, a manipulatív féligazságait.. “ne menj bele vitába, ami lehúz” meg.. fú.. akkora redflag, hogy csak na, erősen szektás-mérgező személyiség, a semmibőlvett kijelentéseiből von le következtetést és beburkolja az egészet a valami álpozitivitásba..
Huhh, a hideg is végigfutottam a hátamon, ahogy olvastam a kommentjét.

19. 😂😂😂 Ez a kétpipás bejárta világot, megjárta a poklot. Szóval abban a békaperspektívában amiben élsz, nem is csodálom hogy nem érted. Neked elég egy-két fb-os okosság az elájuláshoz, meg pár tőmondat. Nekem dolgom nincs veled, amit gondolsz az csak a tied. 🤷
Mélyebb gondolatok, esetleg összefüggésekben gondolkozásra nem vagy alkalmas, de még az alap objektív megfigyelőként sem funkcionálsz. Ez a szerinted szektás ember többet tett és tesz másokért, mint amire te gondolni se mernél. Szóval egy anonym fórumon a pipákra hivatkozva minősíteni másokat nagyobb redflag, mint összetett mondatokban leírni mélyebb gondolatokat. Hogy te a saját szinteden nem tudod kódolni az adást, az nem az adást sugárzó hibája. Ja igen, sok-sok 4-5 pipás gondolja magáról a Galaxis közepét, de már a történelemből tudjuk hogy statisztikákat, értékeléseket nem a minőség döntötte el. Ez meg igaz a jelen világunkra is,de az is igaz, hogy a megalkuvás és a tömegbe menekülés hamis biztonságérzetet ad, de fejlődést azt nem. Innen gratula a három és fél pipádhoz, és az érvelési technikádhoz. 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!