Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem belül lány vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem belül lány vagyok a testben férfi miért van ez?

Figyelt kérdés

29 srac vagyok

én úgy érzem néha magam, hogy nem vagyok belül férfias. Nagyon bújós vagyok, érzelmes, néha hisztis is vagyok. Mindig másokat okolok ha rossz kedvem van, hangulatom labilis sokszor váltakozó. Miért nem lány lettem inkább?

Szingli is vagyok és magányos.

ápr. 28. 00:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert túl sok LMBTQP-propagandát fogyasztottál.
ápr. 28. 08:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre ezt mondtam volna én is (bàr nem ilyen megközelítésből, és egyébként én elég támogató vagyok ezzel kapcsolatban.)

Viszont a kifejtést olvasva nem erről van szó.

A saját negatív tulajdonságait próbálja a női természettel azonosítani, a nőket degradálja gyakorlatilag, ami viszont rohadtul szánalmas.

Semmi nőies nincs benned, kedves kérdező, ezek emberi tulajdonságok.

Nem a legjobbak.

De korántsem annyira zavaróak és elviselhetetlenek, mint az, hogy ennyire határolsz férfira és nőre. Ez taszító.

ápr. 28. 08:28
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyet hàtra kellene vinni és agyonlőni.
ápr. 28. 10:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a könnyebbik utat keresik a hozzád hasonló férfiak. Minden ember szereti, ha kifejezik felé a szeretetüket, nemtől függetlenül különböző módokon.

Nőként sértőnek tartom, hogy azt hiszed ilyenek vagyunk.. nem vagyunk. Pár nő ilyen, ahogy pár férfi is. Ettől nem leszel kevésbé egyik, vagy másik! Az általad felsorolt tulajdonságok egyben inkább személyiségzavarra utalnak, ami mindkét nemet érinti.. beteg vagy, nem nő! Csak könnyebb magadra nőként tekinteni, mint pszichészavarosként.

ápr. 28. 13:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Kérdező ez eddig így kb semmit nem jelent amit leírtál. Az utolsó kérdésnek mi értelme van? Ezek alapján miért kellett volna lánynak lenned?
ápr. 29. 12:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Túl sok a szabadidőd, túl sok híg fos ömlik be hozzád a netről, túlságosan összenyom a 21. század értékválsága.
ápr. 29. 18:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyébként mekkora szexizmus meg toxikus maszkulin dolog azt gondolni, hogyha egy férfi hisztérikus személyiségzavar jegyeit mutatja, akkor biztos belül női lélek:D ennél szexistább, mérgező- férfiasabb gondolkodás nincs a földön:))úgyhogy megnyugadhatsz kérdező, aki azt hiszi, hogy a nők ilyenek, az sosem volt belül nő, túlzottan férfias is inkább ezekkel a szexista sztereotípiákkal:)
ápr. 29. 19:04
 18/20 anonim ***** válasza:
17. Én inkább azt mondom, modernkori agyhalál mindent be kategorizálni, folyamatosan túlmagyarázni, bemagyarázni, okoskodni, bizonygatni mindent. Túl sok a szabadidő, ideje valami hasznos, a környezet számára előremutató dolgot csinálni. Pl. ültess egy fát. Amíg ásod a gödröt, majd belerakot a fát, belocsolod, vissza dobod rá a földet, teljesen más minőséget élsz meg. Nem olyan dolgokkal foglalkozol amihez gyakorlatilag semmi közöd, nem állsz bele másokba, nem mások által keltett negatív rezgéseket veszel át, nem mész bele olyan vitákba ami visszafelé lehúz, nem akarod az elképzeléseidet(ami nem is a tiéd) másokra erőltetni, nem folytatsz háborút stb... Olvasd el a kommenteket szinte bárhol, bármely témában! Az emberek minősítik, gyilkolják egymást, de szinte már bármiért is. Tedd fel a kérdést: jó ez nekem? Gonosznak lenni drog. Negatívan minősíteni másokat drog. Negatívan látni a világot drog. Keresni a helyzeteket ahol vitatkozni lehet, drog.
ápr. 30. 16:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez a két és félpipás nem normális.. veszélyes, érezni az elfojtott agressziót, a manipulatív féligazságait.. “ne menj bele vitába, ami lehúz” meg.. fú.. akkora redflag, hogy csak na, erősen szektás-mérgező személyiség, a semmibőlvett kijelentéseiből von le következtetést és beburkolja az egészet a valami álpozitivitásba..

Huhh, a hideg is végigfutottam a hátamon, ahogy olvastam a kommentjét.

ápr. 30. 19:43
 20/20 anonim ***** válasza:

19. 😂😂😂 Ez a kétpipás bejárta világot, megjárta a poklot. Szóval abban a békaperspektívában amiben élsz, nem is csodálom hogy nem érted. Neked elég egy-két fb-os okosság az elájuláshoz, meg pár tőmondat. Nekem dolgom nincs veled, amit gondolsz az csak a tied. 🤷

Mélyebb gondolatok, esetleg összefüggésekben gondolkozásra nem vagy alkalmas, de még az alap objektív megfigyelőként sem funkcionálsz. Ez a szerinted szektás ember többet tett és tesz másokért, mint amire te gondolni se mernél. Szóval egy anonym fórumon a pipákra hivatkozva minősíteni másokat nagyobb redflag, mint összetett mondatokban leírni mélyebb gondolatokat. Hogy te a saját szinteden nem tudod kódolni az adást, az nem az adást sugárzó hibája. Ja igen, sok-sok 4-5 pipás gondolja magáról a Galaxis közepét, de már a történelemből tudjuk hogy statisztikákat, értékeléseket nem a minőség döntötte el. Ez meg igaz a jelen világunkra is,de az is igaz, hogy a megalkuvás és a tömegbe menekülés hamis biztonságérzetet ad, de fejlődést azt nem. Innen gratula a három és fél pipádhoz, és az érvelési technikádhoz. 👍

máj. 1. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!