Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen nem volt mèg barátnőm mi lehet velem a probléma ha külsőleg normálisan nézek ki?
Figyelt kérdés
Nem szeretek társaságba járni,illetve bulizni,alkoholt inni.Nem tudom a megoldást,netet erőltetem de eddig semmi.Kezd elmenni teljesen az önbizalmam.ápr. 28. 19:21
1/22 anonim 

válasza:

"ha külsőleg normálisan nézek ki"
Itt a baj, tesa.
Külsőleg "k*rva jól" kell kinézni a társkereséshez pasiként, pláne az általad említett netes platformokon.
2/22 A kérdező kommentje:
Nem találok megoldást mit kéne másképp tennem.
ápr. 28. 19:41
3/22 anonim 

válasza:

Neten nagyon fontosak, hogy jó képeid legyenek. Mivel nem jársz társaságba, így valószínűleg nincsenek jó képeid. El kellene kezdened társaságba járni, emberek közé és máris több lehetőséged lenne. Tudom mennyire nehéz, én is hasonló helyzetben voltam
4/22 anonim 

válasza:

Társkereső app-eken nehezebb mint élőben...
Komfortzóna ott maradni. Inkább mozdulj ki.
5/22 A kérdező kommentje:
Mely társkeresők nagyon népszerűek és soká a választék ?
ápr. 28. 20:24
6/22 A kérdező kommentje:
Az élőben ismerkedés nem tudom nem megy.
ápr. 28. 20:25
7/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan kell egyedül ha bárhová megyek.
ápr. 28. 20:25
8/22 anonim 

válasza:

A netes társkeresőket felejtsd el.
Van egy ismerősöm, középkorú (40 alatti), jó faszi, fogorvosi vállalkozást vezet, Tinderen ilyen 1-2 matche van 1 hónapban, szimplán mert egyszerűen nem fotogén, képen irgalmatlanul fosul néz ki.
A valóságban viszont tényleg átlag feletti.
9/22 anonim 

válasza:

Lefőtt a kávéd. Az öcsém 14 éves és van barátnője. És szexelnek is.
10/22 anonim 

válasza:

Első lépés, hogy megkéred egy fotós barátod vagy elmész egy profi fotóshoz, hogy csináljon rólad néhány képet. Hidd el ég és föld a különbség az ilyen képek és a magadról lőtt szelfik között. A biodba írj valami olyasmit, amire reflektálni lehet, legyél egyedi, izgalmas mások szemében, ne tucat. Ki mondja, hogy normálisan nézel ki? Anyukád, nagymamád, vagy valóban a célcsoportod, tehát korodbeli lányok? Ha szeretnéd, hogy segítsek, hogy mit lenne érdemes változtatni a megjelenéseden, akkor küldj egy egész alakos képet privátban. Nő vagyok, nálad néhány évvel idősebb, nem ismerkedési céllal írom ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!