Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akiknek nehézséget okoz az ismerkedés?
Én ismerkednék lányokkal, csak nem nagyon tudok hol, igaz hogy Budapesten lakom ahol szintén sok lány él, csak én nem járok bulizni, szórakozni így marad a net. Neten sem egyszerű olyan lányt taláni aki tényleg ismerkedni szeretne.
Lányok között is van aki szeretne ismerkedni de nem tud hol, nincs akivel tudna beszélni?

Én egy 4100 fős településen élek többször is tudtam sikeresen ismerkedni,a mostani barátnőm is ide valósi.
Ha Pesten nem tudsz ismerkedni,akkor szerintem te
sehol se fogsz tudni.

Vagyunk.
Már nem lány, hanem 30+ nő, de míg lány voltam, sem volt más a helyzet.
Net nekem nem pálya, szarul is nézek ki + "nagyon" vidéki is vagyok (1000 fő alatti település, tele idősekkel és romákkal, illetve a hozzájuk hasonló fehérekkel, de a környék sem jobb, a normális közelségben lévő városok sem, hiába szokás ezzel jönni a gyk-n, hogy be kell menni...), itt ez a műfaj halott.
Élőben nem történik semmi, nem próbálkozik senki, szemkontaktusig sem jutok el. Eltelt az év harmada, utoljára tavaly került a látóterembe potenciális jelölt, de most tavaszra egyértelművé vált, hogy annak sem kellek. Idén lehet, nem is lesz már olyan sem, akinél próbálkozhatnék, mert vannak olyan évek, amikor ekkora a nihil.

Igen. Nem arról van szó, hogy nem lenne pasi sehol, hanem hogy egyikkel sem találom meg a közös hangot.
(Lejjebb adni nem akarok, mert mindkettőnkkel kitolás, szóval elvagyok magamban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!