Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elijeszthetek ezzel egy ilyen nőt az internetes ismerkedéstől?

Kérdező szerintem itt éled itt ki magad mert itt mi válaszolunk :D
Menjél keresd meg zaklassad oszt otthon verd ki magadnak a történtekre :D

Én is az a fajta lány voltam, aki igyekezett szépen visszautasítani - hiszen na, bátran rám írt, nem akartam letörni a kedvét csak amiatt, mert nem akarok ismerkedni.
(Nem társkeresőn írtak rám)
Aztán belefáradtam a "nem hajtott el, tehát csak kelleti magát" gondolkodású pasikból.
Aztán a sima "Bocsi, nem ismerkedem" válaszoknál is jött a "De miééért" és a "na léci it a farkam" rinya.
Én is inkább csak ghostolok újabban. Kevesebb stressz.

#26 Ha ennyire méregzsák vagy, hogy képes vagy nyomozni egy nő után, és még oda is mennél fenyegetőzni, akkor neked és a környezetedben élőknek sem túl egészséges, hogy ismerkednél.
Amúgy ez még "csak" egy vadidegen nő. Mi lesz, ha valahogy összeszedsz egy barátnőt, és ő valami olyat csinál, ami neked nem tetszik? Nem megcsalásra és ilyenekre gondolok, hanem apróságokra, normális dolgokra.

De te se tudsz, ba$zod…
És a #25-nek tökéletesen igaza van.

Ezt a kérdést fogom mindenhol belinkelni, ahol megy a sírás, hogy miért nincsenek nők az online társkeresőkön, meg miért nem lehet sehol ismerkedni.
Nem csak az ő kedvét vetted el, de kb mindenkiét, aki olvasta a kérdést. Elég csak belegondolni, hogy ilyen alakokkal tudsz ismerkedni online... Ráadásul ez nem az első ilyen kérdés. Csak remélni lehet, hogy egy elmebeteg írja ki többször. De ki tudja, hogy hányan vannak.
Ugyanezért nem lehet élőben sem leszólítgatni nőket. Ezért lesz lassan minden nő zsebében gázspray.
Uraim, lehet gratulálni! A ti esélyeitek sikerült megfelezni egyetlen kérdéssel!
Ráadásul ezek mindig név nélküli kérdések. Ki tudja, hogy ki írta ki. Ezzel meg is oldódott, az "itt az oldalon miért nem lehet már ismerkedni" kérdésköre is. Melyik nő kockáztatja meg, hogy pont ennek az elmebetegnek ír vissza? Inkább senkinek, soha.
Ezzel természetesen a kérdező esélye is rohamosan csökkent. Azt ugye tudod, hogy a te profilok, képpel, beszélgetésekkel, mindennel együtt körbemegy egy ilyen zaklatás után? Vannak ám erre is fórumok, ahol az online ismerkedő nők segítik egymást, hogy elkerüljék az ilyen beteg állatokat. Természetesen nem kell kiírni kérdést ezek után, hogy miért nem ír vissza neked senki. Ezért!
Egy kicsike ország, mindenki ismer mindenkit.

Kérdező, inkább ezeket a nagypofájú gyk-s s.ggtapaszokat tedd helyre, ha már enni erőd van, akik itt ugatnak.
Virtuálisan már kb az összesnek kírúgtam a fogát itt.
De én vagyok a hülye, minek olvasgatok ilyen arctalan hőzöngő sz.rdarabok irományait, mint az első pár kommentelő itt mindig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!