Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem sziával köszön az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sziával köszön az eladó csaj ha én köszönök neki de sziával ha egy 40-es jóképű férfi köszön neki?

Figyelt kérdés
30as éveim elején vagyok és még is jónapotozik, miközben én sziával köszönök. Ez még talán oké is lenne ha csak illedelmességről lenne szó, de jön utánam egy nálam idősebb férfi aki persze magas és jóképű azt egyből kedvesen sziázza.
máj. 3. 15:43
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
81%
Ugye tudod, hogy itt senki nem látja, hogy nézel ki? Csak azt érzékeljük, hogy egy szánalmas kis görcs vagy, és ez épp elég.
máj. 3. 17:21
 22/50 anonim ***** válasza:
81%

Tudod kérdező sokan vagyunk, akik már eljutottunk olyan szintre, hogy ha egy hülye azt mondja nekünk, hogy már pedig a föld lapos és piros hó esik, akkor csak annyit mondunk igaza van. Felesleges nulla agysejttel rendelkező egyéneknek magyarázni dolgokat, úgy sincs kapacitása, hogy megértse.

Ha nem esett volna le eddig, akkor segítek: Egyetértünk veled.

máj. 3. 17:22
 23/50 A kérdező kommentje:

Ugye tudod, hogy egy jóképű és magas férfi ha egy féreg akkor is kap nőt minden ujjára minden nap?

Viszont ha egy átlagosabb férfi akár normális is, akkor se kap jó nőt maximum ritka esetekben.

máj. 3. 17:24
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy igazad van. Rendben. Neki bejött az a férfi, neked pedig bejött az a kasszásnő. Az ő vonzalmát miért tartod elítélendőnek a tieddel szemben? Ő miért kevesebb, mint te?
máj. 3. 17:31
 25/50 anonim ***** válasza:
36%
#6 Ezt ne nekem magyarázd el.
máj. 3. 17:32
 26/50 A kérdező kommentje:

Én férfi vagyok, ő meg nő.

máj. 3. 17:41
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

És? Ez nem jelent semmit. Valódi indokot kérek vagy ismerd el, hogy nincs és egyszerűen hisztis vagy, amiért nem kellettél neki. A szexizmusod irreleváns.

máj. 3. 17:44
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Milyen savanyú a szőlő.
máj. 3. 17:51
 29/50 A kérdező kommentje:

Ha megkérnek valakit, hogy vigyen fel egy 50 kg-s tárgyat az emeletre akkor miért fog a nő a másikra mutogatni, hogy ő vigye fel ő a férfi?

Ez nem szexizmus ugye? Nincs különbség a férfi és a nő között?

máj. 3. 18:08
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem szexizmus, egyszerűen logikusabb, hogy az vigye, aki erősebb. Ha csak férfiak vagy csak nők vannak, akkor is az fog fellépni, aki a legerősebb, míg ha kell, a többiek asszisztálnak hozzá. Egyszerű logika.

A fizikai vonzalomnál viszont nincs olyan, hogy kinek megy jobban és kinek kevésbé. Ha ő szexinek is látta azt a férfit, minden joga megvan hozzá, ahogy ahhoz is minden joga megvan, hogy veled ne foglalkozzon.

máj. 3. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!