Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tanácsolják a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tanácsolják a nők a sikertelen férfiaknak, hogy fejlesszék magukat amikor se a magasságot, se a jóképűséget nem lehet elérni ha nem úgy születtél?

Figyelt kérdés
máj. 3. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
67%
Én ezeken a "170 cm vagyok, ezért nincs nőm" dumákon mindig csak röhögni tudok. A családom tiszta hobbit. A fiúk 160 pár centisek. Mind sportol, igényesek jófejek. Soha nem okozott gondot nekik a csajozás. Nem gazdag egyik sem, átlagos állásuk van. Egyik sem gyűlölködik és utálja a világot, amiért nem született 30 centivel magasabbnak. Olyan típusú emberek, akiknek jó a közelében lenni. Ez a személyiségüknek köszönhető, nem a külső tulajdonságaiknak. Nálunk nem igazán divat keseregni olyan dolgokon, amiken nem tudunk változtatni. De te mérgelődj csak és hibáztasd a sorsodat a sikertelenséged miatt, ha úgy tetszik.
máj. 4. 07:16
 32/72 A boldogság nem létezik ***** válasza:
24%

31.

Apró segítség azért az is, hogy mindegyiknek annyi pénze van, hogy a húszezresek egymásra pakolva magasabb tornyot adnak ki, mint a 160 centi, ami a magasságuk. Azért ez nagy boost.

máj. 4. 10:37
 33/72 anonim ***** válasza:
67%
#32, mint írtam, egyik sem gazdag. Sajnálatos módon nem születtünk ezüst kiskanállal a szánkban. Szó sem volt soha pénzből épített toronyról. #31 voltam.
máj. 4. 11:11
 34/72 anonim ***** válasza:
67%

Jaj, #33, nem látod, hogy jobb nekik nyugtatni magukat azzal, hogy biztos a másiknak pénz miatt sikerült?

Ugye vágod, ezzel könnyebb dobálózni, mint beismerni, hogy bizony ők a balfa$zok?

máj. 4. 11:21
 35/72 A boldogság nem létezik ***** válasza:
32%

33.

Pedig ez reálisabb lenne (bár morálisan nem értek vele egyet), mint a "kizárólag a szórakoztató jellemükkel hódító törpék" legendája. Van ott még valami, amiről most nem esik szó. A kérdés, hogy mi lehet az?

De még ha igaz is, akkor erre kb. születni kell. Nem mindenkinek jut támogató család, normális szülők, elfogadó közeg. Szerencsés aki így nőhet fel, de a többségnek bántalmazó család, óvoda, iskola jár, unott pedagógusokkal, akik csak a cigiszünetet várják. A többi gyerek meg előszeretettel veri össze azokat, akik a többségtől eltérő véleményt fogalmaztak meg. Az alacsonyak szekírozgatása is mindennapos.

máj. 4. 11:31
 36/72 anonim ***** válasza:
100%

Egy vaknak nem lehet elmagyarázni a színeket.

Úgysem értenéd.

máj. 4. 11:32
 37/72 A boldogság nem létezik ***** válasza:
16%

36.

Egy csapat rohadt szerencsés, jó családban és környezetben felnőtt figura, persze, hogy brutális egójuk lesz később, az meg sokaknak "vonzó".

Akiket (a többséget) bántalmaztak, sosem lesz ilyen lehetőségük.

máj. 4. 11:41
 38/72 anonim ***** válasza:
83%

“ Van ott még valami, amiről most nem esik szó. A kérdés, hogy mi lehet az?“

Megnyerő kisugárzás, személyiség, helyes arc, nem a gyűlölködés, világfájdalom és sárga irigység rí le róla… Kb ezek.

máj. 4. 11:58
 39/72 anonim ***** válasza:
88%
#37, oké, igazad van. Néhány szegény áldozaton kívül mindenki élete egy tündérmese. A férjemet pl. sz@rrá verte az alkesz apja, én aspergeres vagyok, a "kizárólag a szórakoztató jellemükkel hódító törpe" bátyám, aki nyilván egy legenda, többször is anyagi csődbe került az életében és még sorolhatnám, hogy milyen könnyű mindenkinek. Nem mondom, hogy egyszerű sz@rból várat építeni, de mindenki azzal sáfárkodik, amit kapott a sorstól. De ha mindig felemeljük az alacsony vagyok/csúnya vagyok//nehéz gyerekkorom volt táblát, akkor ülhetünk otthon a negy fal között és sajnálhatjuk magunkat. Van, aki ezt teszi és van aki inkább jól érezné magát a bőrében akkor is, ha nem született a társaság közepének, Adonisznak/Barbie babának.
máj. 4. 13:43
 40/72 anonim ***** válasza:

Én rondaként nem tudom jól érezni magam.

máj. 4. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!