Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú aki szeretne barátnőt de képtelen ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy tenni kell azért hogy legyen az embernek barátnője, ezzel egyet értek,de én nem tudom hogy kezdjek neki. Már ott elakadok hogy nem találok lányt akivel ismerkedhetnék.
Meg ha találnék is randira lányt akkor meg az lenne bennem hogy én biztos kellek neki, meg hogy nem leszek e unalmas neki, meg hogy miről beszéljünk?
Rajtam kívül van más is így?
máj. 4. 09:03
4/4 anonim 

válasza:

Oda kell menni ! Majd közölni vele: Szia! Te hova jártál iskolába? A sajtot szereted? Én nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!