Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nehéz találni egy normális társat vagy
én lennék ekkora balek?
Figyelt kérdés
Hosszú ideje hiába próbálok találni egy megbízható,normális férfit,mindig pórul járok.sok férfin látom,hogy tetszem nekik,de kb senki nem próbálkozik soha.Aki pedig nekem tetszik ram se hederít vagy csak marad annyiban,hogy néz és ennyi.Szépnek mondott nő vagyok,igényes vagyok magamra,edzeni járok és nincsenek irreális elvárásaim.Nekem nem kell étterem,külföldi nyaralás ,luxusautó stb,csak egy normális átlagos humoros férfi,legutóbbi srác is aki az edzőteremben megtetszett egysltalan nem volt az a kigyúrt,adonisz pasi ,viszont megfogott a kisugárzása és azért is figyeltem fel rá,mert többször láttam,hogy nézett és utána én is alaposabban megfigyeltem végül megtetszett.viszont mar úgy látom kb levegőnek néz és nem tudom mit tehetnék én már nem jelolgetek senkit az biztos.párszor megtettem az első lépést,de azokból soha nem lett semmi komoly.Az a baj amíg tetszik valaki addig másra rá sem tudok nézni.Végül mindig úgy járok ,hogy soha nem lesz semmi.A dolgomat nehezíti az is,hogy sajnos nem igazán mutatom ki a vonzalmamat,mert félek,hogy beégek.
Sok férfinak elege van már a nők irreális elvárásaiból van hogy visszanyal a a fagyi és az a nő is kap egy nyalintást belőle aki meg sem érdemli, nem tisztem eldönteni hogy a kérdező is ilyen e, de mindegy igy járt nem kell az egóját növelni, senkit sem érdekel a baja.
máj. 4. 15:09
13/19 anonim válasza:
"Engem nem érdekel a tinder stb…nem válogatni akarok 20ember közül,hanem egy ember érdekel." ---> most akkor van kifejezetten egy aki érdekel?
Ha nem egy társkeresőn válogatsz, akkor is válogatsz csak élőben....csak élőben kevesebbet látsz 1 percen belül.
máj. 4. 15:29
14/19 anonim válasza:
Oda-vissza alapon mind2 félnek ez a terület nehéz a mai világban.
máj. 4. 18:11
15/19 anonim válasza:
"A dolgomat nehezíti az is,hogy sajnos nem igazán mutatom ki a vonzalmamat,mert félek,hogy beégek."
Szerintem ez. A férfiak nem hülyék, a normálisabb nem próbálkozik, ha nem érzi a nőn a nyitottságot, szimpátiát, vonzalmat.
máj. 4. 18:42
16/19 Dagadtelvis válasza:
Én is ilyen hülyén vagyok huzalozva, hogy megismerek valakit, idealizálom, beléesek, aztán persze nem merem a lépést megtenni, és végül elvesztem.
Innentől hogy ezt a működésemet tudatosítottam magamban, már más megközelítésből látom az ismerkedést. Többé nem az a célom hogy megálmodjam álmaim nőjét, hanem hogy sok lánnyal beszélgessek, megismerjem a valódi énjüket, és az ébresszen bennem vonzalmat. Ehhez sok idő kell és olyan időtöltések amik a társalgást elősegítik.
máj. 4. 22:02
17/19 anonim válasza:
Én ilyenkor szeretnék-olvasva a hasonló posztokat-egy 20-sal fiatalabb és független pasi lenni!
Mennyivel kedvezőbb helyzetbe érezném magam!
A megfelelő érzések olvasata nélkül, talán hasonló mód a beégéstől való reakciót vált ki a pasikból! Szerintem picit változott a világ is és vannak akik szeretik,ha a Nő kezdeményez..
máj. 5. 00:19
18/19 Semuhi válasza:
irj annak a sràcnak azt csà :D
máj. 5. 00:38
19/19 anonim válasza:
39 eves jokepu pali vok es 4 eve varok h legyen egy ertelmes nő akivel szerethetnénk egymast es boldogak lehetnenk. De nincs. Ugyanolyan nehéz neked mint a ferfiaknak, ha csak nem b@szasrol van szo. Erzelmes, kedves es jokepu pali vok es még sincs. Tinderen meg eselytelen. Nyiregyi csajjal osszetett es 2 het beszelgetes utan ugy volt talalka. Na mondom kiraly. Erre a talalkozo elott ket oraval lemondta. Szartam ra. Nem irtam majd likeolgatni kezdett kepeim. Na mondom meg egy esely. Hat rakerdek, erre jon a valasz: talalkozhatunk de nem mostanaba… hulyejet jarassa az anyjaval ne velem. 36 evesen elvaltként 2 gyerekkel a nyakaba sok sikert egy normalis oszinte huseges csavo talalasahoz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!